SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hakki Hocaoğlu... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1766)

rguler 08.09.2005 08:25

[QUOTE=gunay][b]sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)[/b][/QUOTE]

[COLOR=Red][SIZE=2][FONT=Arial][B]hakkı milli takımamı alındı.???[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

CÜSSKB-Aynur 08.09.2005 08:49

Bence, Hakkı Alpay ın yerine Milli takımda olsa daha iyi olur.
Süperligdeki yerli Defans oyuncuları arasında en iyilerden birisi ve çok formda.

Sivasli-Imparator 08.09.2005 12:22

[QUOTE=Orhan_Nilay]Bence, Hakkı Alpay ın yerine Milli takımda olsa daha iyi olur.
Süperligdeki yerli Defans oyuncuları arasında en iyilerden birisi ve çok formda.[/QUOTE]

Alpay defansin en iyi oyuncusu kardesim?
Yaninda'da Toraman var..:s
Bende Hakki'yi basarili buluyorum, Ve A2 Milli Takima alinmasini düsünüyorum.
Ordanda Insallah Milli Takima yükselir

CÜSSKB-Aynur 08.09.2005 12:33

Alpay ın dünkü hatalarını İbrahim Toraman kapattı.

Sivasli-Imparator 08.09.2005 16:06

Alpay 1 buçuk aydir oynamiyor ve boyle bir performans ortaya koyuyor.
Vallaha kutlamak lazim..

Dağcı 08.09.2005 16:07

[SIZE=4]Yiğidolar her yerde . . .[/SIZE]

Dağcı 08.09.2005 16:10

Yiğidolar Her Yerde . . .

[SIZE=4]A Millide,
Ümit Millide,
A2 Millide,
Türkcell Süper Liginde . . .[/SIZE]

sVs 20.09.2005 22:13

Bu yıl 23. kez düzenlenen "11 Altın Adam" yarışmasının yeni sezondaki ilk jüri toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Süper Lig'de ilk 4 haftanın değerlendirildiği toplantıda, Sivasspor'un kaptanı Hakkı Hocaoğlu 140 puanla ayın altın adamı seçildi. Konyaspor'dan El Saka 97 puanla gümüş adam, Beşiktaşlı Gökhan da 96 puanla bronz adam oldu.

bu gurur sana ait büyük kaptan seni eleştirenlere en sert cevabı bu altın adam olman verdi tebrikler büyük kaptan

BOSS_58 05.12.2005 09:08

HAKKI HOCAOĞLU

[COLOR="DarkSlateBlue"][I][B]SEVGİLİ KAPTANIMIZIN BANA GÖRE BİRAZ DİNLENMEYE İHTİYACI VAR.DİKKATLE İZLİYORUM BU SEZON YEDİĞİMİZ 16 GOLUN BELKİ YARISINDA HAKKI'NIN İÇİNDE BULUNDUĞU POZİSYONLARDAN (HATALARINDAN) GELDİ. EN BASİT ÖRNEK DÜNKÜ MAÇ 1. GOL VE PENALTI POZİSYONU HAKKI ADAMINI KAÇIRIYOR VE BUNLAR BAŞIMIZA GELİYOR.
FUTBOLCULARIMIZIN NASIL BAŞARILARINI ÖVÜP TAKTİR EDİYORSAK FORMSUZ DÖNEMLERİNİDE SÖYLEMEMİZ LAZIM. YANİ KRAL ÇIPLAK DİYEBİLMELİYİZ.HAKKI'NIN İYİ NİYETİNDEN HİÇBİR ŞÜPHEM YOK FAKAT BU KADAR HATA OLUYORSA BUNU DA SORGULAMAK GEREKİR.BENCE BİRKAÇ HAFTA DİNLENDİRİLİRSE KENDİNE GELECEKTİR.
KALLA İLE F.SERGİO'NUN DEFANSIN GÖBEĞİNİ DAHA İYİ KAPATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HAKKI'NINDA ONLARIN ÖNÜNDE KESİCİ OLARAK OYNAMASI HEM ORTASAHAMIZI KUVVETLENDİRİR HEMDE DEFANSIMIZI.
ESKİ BAŞARILI FUTBOLUNU İZLEMEK DİLEĞİ İLE[/B][/I][/COLOR]

Etem-Murat 05.12.2005 09:13

HAKKIIIIIIIIIIIII

HAKKI DOGRU BİRAZ DİNLENMELİ KAYSERİ MACINDA KAPTAN DİĞERLERİNİ SAKİNLEŞTİRECEĞİNE KENDİ AMMA AKRASİF HAREKET ETMEYE BAŞLADI ALLAHTAN MACTA ATILMADI BİRAZ DİNLENSİN ONUN İCİNDE İYİ OLACAK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:53.