SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ SÜRPRİZ NE? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17757)

Abdullah DuMaN 06.04.2008 17:31

-->: BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ SÜRPRİZ NE?

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;342676][B]Dün akşan kanal58 de konuşan başkanımız Beşiktaş maçında Tüm taraftarlarımızı tiribünlere bekliyorum onlara çok büyük bir süpriz hazırladık dedi.Bu süprizi açıkçası ben çok merak ettim.Yapılan konuşmalardan da taraftarlar arasında yapılabilecek bir tiribün şov olabileceği fikri uyandı bende.Bu süpriz hakkında bilgisi olan veya tahmini olan arkadaşlar yazarsa sevinirim[/B][/QUOTE]

SÜRPRİZİ SADECE MARATONA ATILAN BAYRAKLARMI YOKSA KÖTÜ FUTBOLMU

OsMaN1674 06.04.2008 18:15

--->: BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ SÜRPRİZ NE?

Evet doğru kale arkası gar tarafına yaklaşık 100 kişilik grup geldi.bayağı bi davul vardı ellerinde herkes tek tip giyinmiş kızlı erkekli karışık bir grup vardı güzeldi.

GokhanTurna 06.04.2008 18:42

Süpriz Yenilgimiz Oldu Başka Bi Süpriz Göremedim...

ADNANDEMIRISIK 07.04.2008 11:43

BAŞKAN SÜPRİZ DEDİĞİ ZAMAN YENİLİYORUZ KİMSE SÜPRİZ VAR DEMESİNLER

handsome5867 07.04.2008 12:08

ben maçta degişik bişe göremedim süpriz müpriz de yoktu gören varsa bana yazsın

Agcalli 07.04.2008 12:26

abi seyirciyi çağrıyorsun o zaman seyirciyi sevindireceksin stattan boynu büküp ayrılmasına izin vermeyeceksin. Ha bunu yapamıyormusun o zaman tüm taraftarlarımızı stata bekliyoruz onlara süpriz yapacağız demeyin. Bu büyük denen klupleri karşı oynadığımız maçlarda bize birşey oluyor arkadaş anlamadım gitti..

NETLOG 07.04.2008 13:03

--->: SÜPRİZİN CEVABI???????????????

SÜRİZ ŞUDUR: SAYIN mecnun odyakmaz başkanımızın süriz dedigi şeyy bizim mağlubiyetimiz olmuştur yani yenilmemiz bir süprizdir!!!!! tabiki değil ama SÜPRİZ ŞUDUR CİDDİ OLâRAK^^süpriz bizim galip ayrılmamızdan sonra gerçekleşcekti... ama maalesef hesap tutmadı maçtan belki beraberlik alsaydık bile o süpriz ortaya çıkabilirdi,, ama ne yazikki gerçekleşmedi!!! BİR DAHAKİ GS MAÇINA HEHEHEHE:)

Abdullah DuMaN 07.04.2008 13:26

-->: --->: BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ SÜRPRİZ NE?

[QUOTE=OsMaN1674;345781]Evet doğru kale arkası gar tarafına yaklaşık 100 kişilik grup geldi.bayağı bi davul vardı ellerinde herkes tek tip giyinmiş kızlı erkekli karışık bir grup vardı güzeldi.[/QUOTE]

onlar ünv. bayanlar bildiğim kadarıyla gup .......

NETLOG 07.04.2008 13:36

yaw onlar olurmu ya değil onlar arkadaşın dedigi gibi üniversiteliler her maçta onlarstad da yerini alıyoo zaten !!!!!

ready 07.04.2008 20:10

[COLOR="Red"][B]arkadaşlar stadda sürpriz vardı da gözümüz mü görmedi yoksa ben göremedim görüşecek tek bişey vardı o da ruhsuz futboldu koşarsın oynarsın yenilirsin ona eyvellah fakat böyle ruhsuz futbol oynanmaz[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32.