![]() |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
MEHMET YILDIZ HERZAMANKİ GİBİ İYİYDİ.DEFANSDA ÇOK ÇALIŞAN DİALLO VE MEHMET YILDIZ TAKIMIN İYİLERİNDENDİ...SERGİO DA ARTIK KIVAMINA GELMİŞ.İLERİKİ ZAMANLARDA GÜZEL İŞLER BEKLİYORUM...
|
MEHMET YILDIZ TABIKIIIIIIIIIIIIIII
|
arkadaşlar bu maçta trübünlerde taraftarın ilgisini çeken ayrı biri vardı Sergio ben bu oyuncunun bu kadar becerikli olduğunu hiç zannetmiyordum ayaklarına çok iyi hakim
|
-->: --->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
[QUOTE=kubilay68;349045]ilk kez muhammet alinin bukadar iyi mucadele ettigi bir mac izledim tebrikler mohammet herzaman boyle ol[/QUOTE]
mohammed her her maçta bundan daha fazla mucadele diyor ama bugun son vuruşları berbattı hiç beklemediğimiz vuruşlar yaptı maçın yıldızı adı ustunde mehmet yıldızdı |
inanirsak belki olacaz be kardaslar SAMPIYON!!!!ben hatirlamiyorum hatirlayan warmi bu uc buyuklerin disinda sampiyon olan trabzonu?bis bile inanamiyorsak bu takim kimin icin mucadelesini weriyor...gercekten aldiklari her kurus HELAL OLSUN bu futbolcu wede yonetimimize..BELKI BU INSANLAR ASLINDA SIWASLIDA OLMAYAN BU INSANLAR BELKI BIZZZII ;;;BU TURKIYENIN EN BUYUK NUFUSUNA SAHIP SIWASI BIR ARAYA GETIRIR SEHIR OLARAKTA INSAN OLARAKTA TAKIM OLARAKTA HAKETTIGIMIZ YERE TASIR YANI ZIRWEYE,,sadece sesli bir dusunceydi bu ..10milyon siwaslinin takimi bukadarmi diyor insann...
|
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
TABIKI MEHMET YILDIZ
DIALLO PRTKOVIC ABDURRAHMAN MUHAMMED ALI SAID |
bence macin yildizi tabiki yine MEHMET YiLDIZDIR ama öbür oyuncularin da hakkini yememek lazimdir bizim icin hepsi önemli sampiyon sivas
|
macin yildizi 3 puani tutan petkovic...
|
macin yildizini bilmem de macin rezili Mohammed Ali idi
|
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
Mehmet Yildiz, kaptan gemisini kurtardi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:28. |