![]() |
--->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
egedeki maçlarda Sen Neredeysen Biz oradayız yazan bi pankart asılırdı hep.o pankartıda görmek isteriz.
|
-->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
artık birlik beraberlik zamanı az kaldı 3 hafta sonra çok mutlu olucaz birlik olursak denizlide denizli degil sivas sesi çıkıcak
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]arkadaslar gidenlere ben de katılmak istiyorum yanlız benim su sefer araba yok kendi imkanlarımla gidecegim eger bir kurup varsa seve seve katılırım benide almayı unutmayın arayın veya yazın yoksa kendi basima tek yiğido olarak gideceğim he he [/COLOR][/B]
|
[B][QUOTE=Etem-Murat;352979][B][COLOR="RoyalBlue"]arkadaslar gidenlere ben de katılmak istiyorum yanlız benim su sefer araba yok kendi imkanlarımla gidecegim eger bir kurup varsa seve seve katılırım benide almayı unutmayın arayın veya yazın yoksa kendi basima tek yiğido olarak gideceğim he he [/COLOR][/B][/QUOTE]
etem abi beraber gideriz. bizden ayri gitme:)[/B] |
-->: --->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[B][QUOTE=yeniceri_can;352925]egedeki maçlarda Sen Neredeysen Biz oradayız yazan bi pankart asılırdı hep.o pankartıda görmek isteriz.[/QUOTE]
Pankartimiz da olacak kardesim buyuk ihtimalle bakalim:)[/B] |
--->: -->: --->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gid
[QUOTE=myway;352685][B]
Bucadayim hocam bende .. Denizliye gecen sene gittik. Burdaki manisa deplasmanina da siteden bi kac arkadas ve kendi arkadaslarimla gittim...Sahsi arabanizla gitmeyecekseniz mac gunu otobus tutamasak da ayni otobusle fln gidebiliriz denizliye.. bu arada biletin sikinti olacagini zannetmiyorum. Mactan 1-2 saat once stadin onunde olursaniz bulmaniz sikinti olmaz...[/B][/QUOTE] krdşm bende bucadayım kozacağaçta oturuyom ya bi şekilde hbrlşlm ben senin msnenide ekledim hatta yazdım geçen eklemişsin beni bi şekilde irtibata geçelim |
--->: -->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[QUOTE=izmirliyigido;352846]Canım kardeşlerim, benim açımdan olumsuz bir gelişme oldu, o yüzden ben gelemeyebilirim ama az önce Sidayder'den bir üye ile görüştüm otobüs veya midibüs ayarlamak için. Son ve net yanıt yarın gelecek ama bu arada net sayı istiyorlar. Gidecek sayısı net belli olursa Sivas'lı bir kardeşimizden otobüs ayarlayacağız.
O yüzden gidecek olanlar lütfen isimlerini ve kesin geleceklerini buradan taahhüt etsinler ki o kardeşimiz aracını o gün servisten çekip bize verecek. Yarın bana bilgi gelecek. Kaç YTL'ye götüreceklerine, kaç kişilik bir araç olacağına dair. Bende sizlere buradan haber vereceğim. Gelmek isteyenler (sayıyı belirlemek için) isimlerini lütfen yazsınlar. 1- ..... 2- ..... .[/QUOTE] krdşm en başa beni yazın zaten akislik üstüne aksilik oluo gitmek istediğim kişiler bahanelere başladı kalp krizi geçirenlermi dersinz bilmem ne herkes kıvırıo lütfen sağlam bi organizasyon olsun inşllah denizlide kasımpaşanıon yaptığı gibi yamukluk yapmaz seyirci sayısını kısıtlamaz burdan şahsi arabalarıyla gidenlerde var izmir bucadan bolca çekirdekçi grup gitcek bilgi olarak sundum bari biz ağır basalım onlara ay çiçeği götürelim olurda çekirdekleri biterse |
-->: --->: -->: --->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'y
[B][B][QUOTE=sivsivfatih58;353024]krdşm bende bucadayım kozacağaçta oturuyom ya bi şekilde hbrlşlm ben senin msnenide ekledim hatta yazdım geçen eklemişsin beni bi şekilde irtibata geçelim[/QUOTE]
konusalim kardes su an msn deyim :) tabi uyumadiysan:)[/B][/B] |
--->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
denizli maçına tam destek izmirden gidiyoruz
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]yer zamanı ayarlayın ve yazın dostlar kaldi 2 gun belli olsun bulusma noktası[/COLOR][/B][QUOTE=myway;352982][B]
etem abi beraber gideriz. bizden ayri gitme:)[/B][/QUOTE] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:00. |