![]() |
Cevap: 41 yıl önceki ilk resmi maçımız
şampiyonluğa giden takımımızın küçük bir öyküsü okumayanlar için;)
|
Okurken çok duygulandım.Paylaşım çok memnun etti beni.Ellerinize sağlık
|
EVET İZDİHAMDAN ÖLDÜLER ŞİMDİ NASIL BİLMİYORUM AMA O ZAMAN KAYSERİ STADININ KAPILARI İÇERİ DOĞRU AÇILIYORMUŞ SİVAS SEYİRCİSİ TAŞLARDAN KAÇIP KAPILARA HÜCUM EDİNCE KAPILAR TERS OLDUĞU İÇİN AÇILMAMIŞ VE EZİLEREK ÖLMÜŞLER(Allah Rahmet eylesin) işin garibi ölenlerin altın yüzükleri ve kol saatleride çalınmıştı.ŞEHİTLER SİVASA GETİRİLDİĞİ GÜN SİVAS TAM BİR YAS VE İSYAN İÇERİSİNDEYDİ.HALK SİVASTA NE KADAR KAYSERİLİ ESNAF VARSA DÜKKANLARINI DAĞITTILAR (YANLIŞ ANLAŞILMASIN YAĞMALAMA YOK) O GÜNDEN SONRA BÜTÜN ESNAF VİTRİNLERİNE ÖZ SİVASLIYIZ YAZAN AFİŞLER ASTILAR.HÜSEYİN YILDIRIMIN SPOR MAĞAZASI VARDI O BİLE ASTI.ÇOK FECİ BİR OLAYDI .ZANNEDERSEM BU YÜZDEN CEZA ALDIK.:mad::confused:
|
[QUOTE=izmirliyigido;462784]Bende o sene kalecimiz İsmet ve yedeği Erol olarak biliyorum Burada bir çelişki var ama, bilmiyorum artık.AYK[/QUOTE]
BENDE ÖYLE BİLİYORUM AMA BİRAN TEREDDÜT ETTİM.OKADAR KENDİSİNİ KAPTIRARAK YAZMIŞKİ SAĞOLSUN.ŞEVKİNİ KIRMAK İSTEMEDİM.BİR İSMİN NE ÖNEMİ VAR.ÖNEMLİ OLAN BİLGİ PAYLAŞIMI BELKİDE BİZ YANLIŞ HATIRLIYORUZDUR.BIRAKALIM SELÇUK OLSUN. |
YIL YA 70YA71 TAMOLARAK HATIRLAYAMADIM.HACETTEPE İLE MAÇIMIZ VAR O ZAMANLARIN EN AFİLLİ FUTBOLCUSU HACETTEPEDE OYNAYAN SİVASLI KÖKTEN TOPU AYAĞINA BİR ALDI KAPALI TRİBÜNÜN ÖNÜNDEKİ ORTA SAHA VE TAÇ ÇİZGİSİNİN KESİŞTİĞİ KÖŞE TOP TAM KÖŞEDE KALEMİZDE EROL KÖKTEN KAFASINI KALDIRIP KALEYE BAKTI VE TOPA ÖYLE BİR VURDUKİ EROLUN İKİ ELİ HAVADA AUT İŞARETİ YAPIYOR SEYİRCİDE ÇIT YOK EROL KALEYE BAKTI TOP FİLELERDEN DIŞARI DOĞRU YUVARLANIYOR NE EROL NEDE BİZLER NASIL GOL OLDUĞUNU GÖREMEDİK AMA BÜTÜN STAD BU GOLÜ AYAKTA ALKIŞLAMIŞTIK.RAHMETLİ İHSAN ABİDE KÖKTENE TEZAHÜRAT YAPTIRMIŞTI.İŞTE BİZİ YİĞİDOLUĞUMUZ BURADAN GELİYOR.BİZ HİÇ GOCUNMAYIZ HAK EDENE HAKKINI VERİRİZ.:)
|
Cevap: --->: 41 yıl önceki ilk resmi maçımız
[QUOTE=58svs58;394281]arkadaş sallamışta sallamış burası kolpaların ilk adresi oldu[/QUOTE]
ARKADAŞIM YAZDIĞI YAZININ NERESİNİ SALLADIĞINI YAZARSAN ADAMDA SANA AÇIKLAMASINI YAZAR BU SİTE YALNIZ SANA AİT DEĞİL HERHALDE MİLLET DAHA NELER YAZACAK BİLMİYORUZ ONUN İÇİN KİMSENİN HEVESİNİ KIRMADAN BİLDİKLERİMİZLE DÜZELTEREK YORUM YAPARSAK SİTEMİZ DAHA SAMİMİ VE DAHA RENKLİ OLACAĞI KANATİNDEYİM.LÜTFEN KIRICI OLMAYALIM.;) MESAJIM İÇİNDE KUSURA BAKMA. |
[QUOTE=58svs58;394281]arkadaş sallamışta sallamış burası kolpaların ilk adresi oldu[/QUOTE]
[B](Yeniçağ gazetesi köşe yazarlarından Cazim GÜRBÜZ, Türk futbolunun Sivassporlu ilk yıllarını köşesine taşıdı. İşte bir çırpıda okuyacağınız yazı ...)[/B] herhalde konunun girişine dikkat etmedin.bir gazete yazısından alıntıdır arkadaşım bu.okurken çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim.ne kadarı doğru ne kadarı yanlış o konuda bir şey bilmiyorum. ayrıca kolpaların ilk adresi yorumunda çok saçma!!!eğer senin doğru bildiğin bi bilgi varsa bizimle paylaşta bilelim.o zaman sana teşekkür ederiz bilmediğimiz bir konuda bizi aydınlattığın için. |
[QUOTE=antik58;351880]anlamadıgım sey macta sivaslılar vefat etmıs sivassporun sahası kapatılmıs ozamankı federasyon baskanıda mı acaba haluk ulusoydu.duydugumuz kadarıyla olay kayserıspor taraftarının macta sivasspor trıbunune tas vb atmakla baslamıs sıvaslılar kapıda ızdıhamdan vefat etmıs gercekten enteresan.[/QUOTE]
5. SAYFAYA GİDERSEN DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATTIM.İNŞALLAH YARARLI OLABİLMİŞİMDİR.HOŞÇAKAL. |
ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYEYİM NEDEN KONU AÇMA YETKİMİN OLMADIĞINI MERAK ETTİM.AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
|
Bizim dünyada var olmadığımız dönemler yaşanmış bunlar güzel maçlar. Ama şu kayseri olayını hep büyüklerimiz antırlardı bizlere hala bir anlam veremiyorum şu kayseri maçına nasıl olduda böyle birşey oldu nasıl kıydılar birbirlerine bilemiyorum. Büyüklerimiz hafızalarını biraz daha zorlasalarda sivassporumuzun geçmişinde yaşanan böyle büyük maçları biraz daha anlatsalar ne güzel olur bizde yaşardık okuyunca maçları. Paylaşımınız için teşekkürler gardaş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:15. |