![]() |
--->: İsmail Kartal Kalbimizdesin
seni hiç unuturmuyuz be hocam sen sivaslıların bülent hocayla birlikte en çok sevdiği insansın.
|
-->: İsmail Kartal Kalbimizdesin
ilkler hiç bi zaman unutulmaz o bize ilki yaşattı
|
elbette kalbimizde ismail hocanın yeri bir başkadır bugün bu durumdaysak bunda ismail hocanında büyük katkısı var
|
geçen fb tv'de de çok onore edici konuşmalar yaptı. en az bülent uygun kadar değerlidir nazarımda.
|
Size ne kadar şükran duysak azdır hocam.. Allah yolunuzu açık etsin..
|
Cevap: İsmail Kartal Kalbimizdesin
[QUOTE=video58;352337]TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası.[/QUOTE]28 / 12 / 2008 pazar günü türk telekom - konyaşeker macında hocamıza sevgimizi şükranlarımızı desteğimizi sunmak için gimattaki telekom stadında buluşuyoroz BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak
|
İsmail KARTAL hocam BAŞKENTTE
28 / 12 / 2008 pazar saat 13.30 da oynanacak olan türk telekom - konya şeker macında konyaşekeri çalıştıran İsmail KARTAL hocamıza destekte bulunmak üzere gimattaki telekom stadında buluşuyoruz
|
Hocam seni çok özlüyorum.1. lige çıktığımızda herkes gider sen gitmezsin bu takımdan diye düşünürken birde baktım yoksun sen. İçimden birşey aktı geçti. seni unutmak ne mümkün.Geçmişini unutanın geleceği olmaz. Sen sivası sivas yapan ruhun mihenk taşıydın. Eğer bugün 1. isek bunun temellerini sen ve senin aşıladığın ruh yapmıştır.ALLAH yolunu açık etsin, yar ve yardımcın olsun. Seni bekliyoruz.Bigün inşallah dönersin seni çok seviyoruz ve çok özledik ve unutmadık unutmuyacağız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cevap: İsmail KARTAL hocam BAŞKENTTE
bu maçta hocamıza destekte bulunmak için haydi başkentli yiğidolar maça
|
[QUOTE=video58;352337]TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası.[/QUOTE]Hocam sivasa tekrardan hoş geldin 4 eylülde şampiyonluklar kutlamak sana kısmet oluyormuş sivas sizinle gurur duyuyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:58. |