SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   (FOTO)Denizli- Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18195)

SONMEZ 27.04.2008 17:41

--->: (FOTO)Denizli- Sivasspor

[B]Arkadaşlar harikasınız.[/B]
[B]Gerçekten, bu muhteşem kareleri izlerken,[/B]
[B]sizlerle gurur duydum.[/B]
[B]Hele o kenetlenmş görüntülerinizi[/B]
[B]daha bir başka gururla izledim.[/B]
[B]Allah bozmasın ve daha nice organizasyonlarda[/B]
[B]omuz omuza devam etmenizi içtenlikle arzu ediyorum.[/B]

[B]Takımımız Şampiyonluğa giderken,[/B]
[B]yalnız bırakmadığınız için,[/B]
[B]Ayrıca emekleriniz ve paylaşımlarınız için,[/B]
[B]çok teşekkür ediyoruz.[/B]

[B][COLOR=red]HERBİRİNİZİ AYRI AYRI ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUM.[/COLOR][/B]

izmirliyigido 27.04.2008 17:43

[QUOTE=myway;355179][CENTER][B]Yorucu ama ardindan gelen galibiyetle guzel bir sekilde sonuclanan denizli yolculuguna 1.30 da Buca dan basladik izmirli yigidolar olarak..Genelde herkes sahsi araclariyla gittiginden 20 kisiyle dustuk denizli yollarina. [COLOR="Red"]Izmirliyigido(yalcin abi)[/COLOR] maca tam tesekkullu gelmisti saolsun. Bayraklar cantasindaki buyuk pankarti ve onceden evde hazirladigi tezahuratlariyla:).

Yolculuk boyunca biz de macta yapacagimiz tezahuratlara calistik. guzel bir yolculuk oldu..Denizliye vardigimizda ve stada girdigimizde ise [COLOR="Red"]20 yigido bir anda 1000[/COLOR] yigido olmustu:).

Bu arada Denizlisporlu kardeslerimizle de dostca goruntulerimiz trt kameralarina da yansidi. Hep bir agizdan [COLOR="Red"]`Bu sene Sampiyon Anadolu `dan`[/COLOR] tezahuratlariyla Denizli inledi .sayemizde trt ye de malzeme cikti:).

Onceden Yalcin abinin getirdigi marslarla ve otobus icinde kendi gelistirdigimiz tezahuratlarla izmirliyigidolar dersini iyi calistigini gosterdi ve bunun karsiliginda da [COLOR="Red"]iyi organize olmus cekirdeksiz bir tribun[/COLOR] gorduk Denizlide:).

Sivassporumuz da oynadigi guzel oyun ve getirdigi 3 puan la bizleri daha da costurdu. Ve donus yolculugu da keyifli bir hale geldi ve gece 2 sularinda Izmire vardik.

Burdan bizimle beraber Denizliye gelen basta organizasyonda buyuk emegi olan Yalcin abi ve Tum Izmirli Yigidolara Tesekkur ederim . [COLOR="Red"]Bundan sonra Izmirli Yigidolarin yapacagi organizasyonlarda katilimin daha da artmasini temenni ederim.
[/COLOR]
Simdi hikayemize Fotograflarla devam edelim...

[/QUOTE]

Mustafa'cım, ellerine sağlık. Resimler çok güzel. Ama esas güzel olan, bu yolculuğu bu kadar güzelleştiren yolculuğa katılan sizlerdiniz. Genç arkadaşlarıma ve ortagenç (!) :D arkadaşlarıma çookk teşekkür ederim. İnanılmaz, ve anlatılamaz kadar güzel bir yolculuktu. Yazdığımız tezahüratlar otobüsü neşelendirirken, arkadaşlarımızın canlılığı yolculuğumuzun güzel geçmesini sağladı. Herkese ama herkese (şimdilik tek tek isim yazamıyorum) teşekkür ediyorum. Bir daha ki sefere Ankara yolculuğunda da aynı güzellkikleri yaşayacağız inşallah.

[QUOTE=yasargul_58;355347]hepimizde cok eglendik gulduk soyledik ama bugun saat 2 bucuk gibi zor uyandım:D
fotolarda cok guzel...
bide su servis soforunun terbiyesizligi olmasaydı son dakka
cok daha iyi olacaktı[/QUOTE]

Merak etmeyin, otobüsten inerken (parasını takdim ederken) 2 çift laf söyledim. (tabii anladıysa aksi ihtiyar). Ayrıca bugünde bağlı olduğu firmayı sahibi olan hemşehrimizi arayıp ağzıma geleni söyledim. Otobüs sahibi hemşehrimiz çok üzüldü ve hepinizden özür diledi. Buradan ileteyim sizlere de.

Herkese tekrar teşekkür ediyorum.

.

şafak58_35 27.04.2008 17:48

süper ya valla orda olmak istedim birden:D

hakan_toker58 27.04.2008 17:52

-->: (FOTO)Denizli- Sivasspor

slm izmirli yiğidolar sivassporumuz hiç bir yerde yalnız değil yalnız olamaz sizde denizlide yalnız bırakmadığınız için tşk ediyorum sizlere bu fotofrağlar için söylenecek tek bi söz var " İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON " şimdi sıra gs maçında türkiye taraftar görsün artık zamanı geldi diyorum herkese selamlar...

yigidomustafa58 27.04.2008 18:02

[B]destekleriniz için teşekkürler İzmirli Yiğidolar...

resimler çok güzel ellerinize sağlık...[/B]

GuNaY 27.04.2008 19:10

[B]Harikasınız, mükemmelsiniz, daha sizlere ne diyelim :)
Denizliye giderek takımımızı yalnız bırakmayan, tribünleri organize eden İzmirli Yiğidolar sağolun var olun. sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.
Fotoğrafları çekenlere, siteye ekleyen Mustafa kardeşime ve en önemlisi fotoğraf karelerinde mutlu görüntüler çizen yiğidolara teşekkür ediyorum...
Bir aksilik çıkmadığı takdirde Ankara'da görüşmek üzere :)[/B]

buraak58 27.04.2008 19:22

-->: (FOTO)Denizli- Sivasspor

buyuksunuz abilerim gardaslarım artık bu takımı ve taraftarını herkes tanısın ŞAMPİYON SİVASSSSSSSS

yigido_sampiyon 27.04.2008 20:31

inşallah ankarayada gideceğiz...takım ister şampiyonluk maçına çıksın istersede ikicilik,üçüncülük,dördüncülük maçına çıksın gidip yiğidoları destekleyeceğiz...

RüStü ElmaS 27.04.2008 23:24

Hepsi birbirinden güzel görüntüler.
Sivasspor' uzun bu güzel görüntülere ihtiyacı var.
Takımımızı yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ediyoruz.

Eline sağlık Mustafa gardaş, bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için.

Bahattin 27.04.2008 23:27

cok super arkadaslar ins daha cok taraftarla boyle resimler cekinirsiniz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:12.