SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLETLER BİTTİ!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18312)

üçyıldız58 01.05.2008 13:03

--->: BİLETLER BİTTİ!!!

bu neya tanımadığım adamın biri aradı kombine biletine 200 ytl veriyim dediii hayır nerden biliyorlarr bendeki kombineyi.
buda bendee şunu çağrıştırıyor maçdaa aramızdaa çokk ajaann olacakk karşıı takımınn taraftarı şampiyonluğa oynayan diğerr takımlarımm taraftarııı burdaaa bizeee uyanıkkk olmak düşüyorrr.
maçç esnasındaaa kesinliklee sahayaaa yabancı maddee atılmasını engellememizzz lazımmm.
ALLAHIM sivasımaa sivassporumaa böyleee birrr günü yaşattığınnn içinnn binlerceee şükürlerrr olsunn sanaaaa

sinan-58 01.05.2008 13:11

-->: BİLETLER BİTTİ!!!

bu biletlerin hepsini sivaslıların aldığına inanmıyorum aramızda gs liler olacak sizden ricam gs li olduklarını belli eden olursa direk dalın

©onson 01.05.2008 13:43

--->: -->: BİLETLER BİTTİ!!!

[QUOTE=sinan-58;358249]bu biletlerin hepsini sivaslıların aldığına inanmıyorum aramızda gs liler olacak sizden ricam gs li olduklarını belli eden olursa direk dalın[/QUOTE]

Ellerine saglik usta, ellerin dert görmesin

kasko 01.05.2008 14:00

[QUOTE=sinan-58;358249]bu biletlerin hepsini sivaslıların aldığına inanmıyorum aramızda gs liler olacak sizden ricam gs li olduklarını belli eden olursa direk dalın[/QUOTE]

EYVALLAH KARDEŞ AYNEN DEDİĞİN GİBİ...

YiğidoGençlik 01.05.2008 14:11

biletlerin bu kadar çabuk bitmesi mide bulandırıcı o büfeden 24 saat bilet satsanız yine bitmez var bunda bi Ali Cengiz oyunu ama çıkar kokusu yakında

Yiğiter 01.05.2008 14:15

[B]sanırım rakip galatasaray olduğu içindir...!!!!!![/B]

kingsivas58 01.05.2008 14:25

--->: -->: BİLETLER BİTTİ!!!

DALMAYAN cimbom lu olsun :D
WELCOME TO SİVASHELL

merkez_emre 01.05.2008 16:59

[QUOTE=berat.demir;358140]Sivas, GS’yle 1 milyon YTL kazanacak VIP konuklar Vali Konağı’nda yatacak

Nurten ERK TOSUNER

Fenerbahçe taraftarları da Sivas maçı için organizasyon yapıyor

GALATASARAY’ın Sivasspor ile oynayacağı deplasman maçı için hazırlık yapan sadece Galatasaray taraftarları değil. Ali Samiyen’deki son maçta 1-0’lık yenilgi nedeniyle şampiyonluk umudunu Sivas’ın Galatasaray’ı yenmesine bağlayan Fenerbahçe taraftarları da hem oynayacakları Gençlerbirliği maçı hem de Sivasspor-Galatasaray maçı için organizasyon yapıyorlar. Bir gurup Fenerbançe taraftarının Sivasspor’a destek olmak üzere Sivas’a gideceği belirtiliyor. Diğer taraftan İstanbul’un çeşitli semtlerinde de Fenherbahçe taraftarları Sivasspor-Galatasaray maçını izlemek için hazırlık yapıyorlar[/QUOTE]

[B]gelırler gelırleeeer sivas taraftarına bılet satılmaz onlara satılır pardon ucretsiz verilir herzamanki gibi !!![/B]

58 memo 01.05.2008 18:13

arkadaşlar bence biletlerin hepsini Sivaslıların alacağını zannetmiyorum,içimizdeki irlandalılar cinconconu seyretmek için bilet almışlardır,
diğer bir ayrıntı ise Sivaslı olupta şikebahçeyi tutanlar
gs puan kaybetsin diye geçici olarak Sivas-gs maçında Sivasımızı tutarlar:mad:

bozkurt187 01.05.2008 18:21

biletlerin bittigi gibi galatasarayda bitecek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20.