![]() |
--->: KALEDE AKIN OLSAYDI...
BEYLER BİZİM BURALARDA OLMAMIZDA EN BÜYÜK PAY PETKOVİÇ UNUTMAYALIM. İSTERSENİZ 3-2 BİTEN ANKARAGÜCÜ MAÇI BUNA BİR ÖRNEK ŞUANDA BJK İLE AYNI PUANDAYIZ BU MAÇTAKİ PENALTIYI KURTARMASA ONLAR ÜSTTE İDİ
|
-->: KALEDE AKIN OLSAYDI...
Yiğidi öldür ama hakkını yeme diye boş yere söylenmemiş bir atasözümüz vardır.Her iki kalecimiz de iyidir.Liğ Tv internet üzerinden Petkoviçin yediği golleri defalarca izledim ve Petkoviç bu gölleri yiyecek kaleci değil ama deyip durdum.
|
[B][COLOR="Blue"]NEREDEN BİLECEKSİN!
PETKOVİÇ'İN TECRÜBESİ VE PERFORMANSI ÇOK İYİYDİ. AYNI ZAMANDA DEFANSA NE DEMELİ.ARDA HAYATININ EN RAHAT POZİSYONLARINI BULDU.AMA BUNLARDA TAKIM İÇİN BİR MUSİBET...[/COLOR][/B] |
slm seneye kalede akını görmek istiyoruz
|
ilk 3 golde kaleci hatası yoktu.Yani kalede Akın da olsa Akının da yapabileceği çok fazla birşey yoktu.Yine gol olurdu.Son iki gol ise kaleci ile karşı karşıya olan pozisyonlarda geldi.Belki şansı yaver gitse son 2 goldeki pozisyonu Akın çıkarabilirdi
|
sayğı değer hemşerilerim maç bitti .karamsarlığa yer yok akın olsaydı. falan filan sağlık olsun hanği futbolcu olursa olsun gerek ğörmüyorum yorumlamayı kısmetten ötesi olmaz ne yapsakta SAYĞILARIMLA (SELO CANN58)
|
Ben Ayhan'ın golunden şüpheliyim valla doğruya doğru.Ellerini topa uzatmak yerine toptan çekti,bunun adı nedir bilmiyorum(?)
|
yok ya bencede akin olsaydi en azindan macin sonucu bukadar hazin ve yikici olmazdi bence kalede akin olmaliydi
|
akınb olsaydı 3-2 bizm gs macı fakat olan la ölmüş çaresi yoq napalım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:34. |