![]() |
-->: --->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
[QUOTE=ilker_8787;362176]Bu forumda Sivasspor dışında bir takımı savunmak istemiyorum.Fakat birilerini kışkırtarak Sivaslıları sudan sebeplerle ikiye bölmeye çalışan insanların her zaman karşısında olacağım.
Metincetin58 arkadaşımın yaptığı şey asla doğru değil.Bir takımın forumunda bir başka takımın amigoluğunu yapmak fakat biz dışlanan NİŞANTAŞI ÇOCUKLARI olarak yanlış işleyişe ve yanlış yorumlarla güzel Sivasımızı ikiye bölmek isteyen insanlara karşı olarak bir tepki gösteriyorum ve METİNCETİN58 ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM[/QUOTE] [B]Bu tutarsızlıkla nereye kadar gitmeyi ve ne yapmayı planlıyorsunuz? Doğru bulmadığın bir hareketi yapanı suçlama sonra teşekkür et. Burada alenen yapılan bir yanlışı bir yamukluğu ilan edeni provakatör ilan et. Bu hedef saptırmadır. kışkırtıcılıktır. ben kimseyi ikiye bölmek derdinde değilim. sivassporlunun tek takımı vardır diyenlerle beraberim. İşime hangi takımı tutmak geliyor ise onu tutarım dangalaklığına pirim vermeyen yiğidolarla beraberim.[/B] |
--->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
[QUOTE=ilker_8787;362176]Bu forumda Sivasspor dışında bir takımı savunmak istemiyorum.Fakat birilerini kışkırtarak Sivaslıları sudan sebeplerle ikiye bölmeye çalışan insanların her zaman karşısında olacağım.
Metincetin58 arkadaşımın yaptığı şey asla doğru değil.Bir takımın forumunda bir başka takımın amigoluğunu yapmak. Fakat biz dışlanan NİŞANTAŞI ÇOCUKLARI olarak yanlış işleyişe ve yanlış yorumlarla güzel Sivasımızı ikiye bölmek isteyen insanlara karşı olarak bir tepki gösteriyorum ve METİNCETİN58 ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM[/QUOTE] HERKES SENİN GİBİ DÜŞÜNSÜ İŞTE BU MEMLEKET BU HALE GELMEZDİ ADAMIN ZORLA ÜSTÜNE GELİYOLAR NEYMİŞ NİŞANTAŞI ÇOCUĞU NE ALAKASI VAR KARDEŞİM TŞK. ZARALIM |
[B]AlabeyLi kardeşim sen canını sıkma biz bize yeteriz... Kim kimin kuşunu kaldırıyormuş umurmuzda değil.....
Nede olsa sivaslı k.pekler İstanbulu destekler ;) bizler sadece sivaSSporluyuz ! Bizler öz anadolu çocuklarıyız ![/B] |
Puffffff vaz Gecdim Yazdim sildim demiyorum bişi puff
|
SSS TAMAM BEN HİÇ BİŞEY DEMİYORUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAHA EMANET OLUT NİŞANTAŞI ÇOCUKLARINDAN SELAMLAR
|
--->: -->: --->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukla
[QUOTE=alaybeyi;362179][B]Bu tutarsızlıkla nereye kadar gitmeyi ve ne yapmayı planlıyorsunuz?
Doğru bulmadığın bir hareketi yapanı suçlama sonra teşekkür et. Burada alenen yapılan bir yanlışı bir yamukluğu ilan edeni provakatör ilan et. Bu hedef saptırmadır. kışkırtıcılıktır. ben kimseyi ikiye bölmek derdinde değilim. sivassporlunun tek takımı vardır diyenlerle beraberim. İşime hangi takımı tutmak geliyor ise onu tutarım dangalaklığına pirim vermeyen yiğidolarla beraberim.[/B][/QUOTE] Metincetin58 isimli arkadaşımın yaptığı yorum provokasyondur ve sizleri kızdırmak için yapılmış bir yazıdır ve asla doğru bulmadığım kısmı da herkes istediği takımı tutabilir fakat başka bir takımın sitesinde başka bir takımın amigoluğunu yapmak yanlıştır insanları kızdırır bu tür mesajlara gerek yok fakat teşekkür etme kısmına cevap vermek istiyorum. Sizin yaptığınız hoşgörüsüzlüğe karşılık(NİŞANTAŞI ÇOCUKLARI) o arkadaşımın yaptığı da normaldir.Eğer sen ve senin gibilerin bu tutumu olmasaydı metincetin58 in siteden banlanması için elimden geleni yapardım fakat senin hamlene karşılık ben de metincetin58 e binlerce teşekkür ediyorum ve umarım site yöneticileri de gaza gelip metincetin58 arkadaşımı banlamazlar. |
-->: --->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
[QUOTE=metincetin58;362186]BAŞKA YERDE SİVALIYIM DİYE HİÇ GURURLANMADIM SİVASLIYIM DESEM BENDEN KAÇIYORLAR NİYE YAKIYOZ YIKIYOZ YA ONDANDIR[/QUOTE]
biz Sivaslıyız deyince kimse kaçmıyor. Çünkü biz hiç yakmadık yıkmadık, yakıp yıkanlardan olmadık. Demekki sen ve senin gibilerin alnında yakıp yıktığınıza dair işaret mevcut [B]BIRAKIN BU AĞIZLARI!!! BU AĞIZLARLA SİVAS'A VE SİVASLIYA ATTIĞINIZ İFTİRA YETER!!!!![/B] |
-->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
Bence bizde daha taraftar bilinci yerlesmedi kim hangi takımı tutarsa tutsun ama bir takımı gercekten desteklesin.Sivassporumuz alt liglerde oynarken herkes bir istanbul takımına gönül vermisti.Fakat durum simdi farklı ya onları tutacan ya sivası.Zaten kimsenin kimseye su takımı tutacaksın diye zorlaması olamaz.Ama zaten biz sivaslılar olarak basarılarımızla gurur duymayı bilmiyoruz.Aynı basarıyı baska bi anadolu takımı gerceklestirseydi imrenerek bakacak keske biz de o takım gibi olabilsek diye hayıflanacaktık.Ama sehir dısında yasayan biri olarak diğer sehirlerden sivasspora ne kadar imrenilerek bakıldığını gördüğümde sivaslılar neden bu sekilde bakmıyor diye üzülüyorum.Metincetin denilen arkadasa gelince madem gs lisin ne isin var sivasspor forumlarında kimi tutarsan tut, ama böyle sacma sapan hareketler yapma.Sana sivassporu tut diye bi sey söyleyen yok.Ben de forumdaki yöneticilere sesleniyorum lütfen su arkadasın yazmıs oldugu gs taraflı yazıyı kaldırın.Çünkü bura sivassporun sitesi.Herkes haddini bilecek.
|
Arkadaşım burası siyaset yapılacak yer değil olayları farklı yerlere çekmeyelim lütfen işin içinden çıkamayız.Herkesin dini , siyasi görüşüne saygılıyız.
Ayrıca ben gurur duyarak SİVASLIYIM diyebiliyorum kimse bana bişey demiyor-diyemez de zaten. |
SSS TAMAM BEN HİÇ BİŞEY DEMİYORUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAHA EMANET OLUT NİŞANTAŞI ÇOCUKLARINDAN SELAMLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:16. |