SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÜÇLÜ AVERAJ HESABI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18591)

yukarıihsangazi 13.05.2008 10:58

--->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

Tamamda geçen seneki şampiyondan 3 puan fazla almadıkmı.Ve geçen senenin şampiyonu fener değilmiydi.Neden şimdi puan eşitliğinde fener üstümüzde oluyor ve averaja bakılıyor ben anlamadım.Neyse bu işleri aklım ermedi bir türlü.

myway 13.05.2008 11:03

-->: --->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

[B][QUOTE=yukarıihsangazi;367165]Tamamda geçen seneki şampiyondan 3 puan fazla almadıkmı.Ve geçen senenin şampiyonu fener değilmiydi.Neden şimdi puan eşitliğinde fener üstümüzde oluyor ve averaja bakılıyor ben anlamadım.Neyse bu işleri aklım ermedi bir türlü.[/QUOTE]

abi kusura bakmaa da neler diyosun???

gecen senenin sampiyonu ne alaka ????

lutfen az mantikli yazilar yazalim...[/B]

murteza 13.05.2008 11:09

--->: -->: --->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

[QUOTE=myway;367170][B]

abi kusura bakmaa da neler diyosun???

gecen senenin sampiyonu ne alaka ????

lutfen az mantikli yazilar yazalim...[/B][/QUOTE]

Ya gardaşım beni neden ciddiye almıyorsunuz mesajlarımı siliyorsunuz. Şampiyonlar ligi hakkımız gaspediliyor susturuluyoruz burada. Bu mu sivassporluluk bu mu yiğidoluk. Adamlarla aynı puanı almışız gerisi teferruat. Kim kitabına uydurursa. Bu seferde biz kitabına uyduralım ses verirn.

myway 13.05.2008 11:12

-->: --->: -->: --->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

[B][QUOTE=murteza;367179]Ya gardaşım beni neden ciddiye almıyorsunuz mesajlarımı siliyorsunuz. Şampiyonlar ligi hakkımız gaspediliyor susturuluyoruz burada. Bu mu sivassporluluk bu mu yiğidoluk. Adamlarla aynı puanı almışız gerisi teferruat. Kim kitabına uydurursa. Bu seferde biz kitabına uyduralım ses verirn.[/QUOTE]

Guzel abicim Turkiye Futbol Federasyonunun Kural Kitapcigina Gore Sampiyonlar Ligine Gitmemizin Mumkunu Yoktur.

Fenerbahce 2. oldu ve Galatasaray Sampiyon . Bu takimlar bizi sampiyonlar liginde temsil edecek . Umarim yeterince aciktir...

[/B]

murteza 13.05.2008 11:18

--->: -->: --->: -->: --->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

[QUOTE=myway;367183][B]

Guzel abicim Turkiye Futbol Federasyonunun Kural Kitapcigina Gore Sampiyonlar Ligine Gitmemizin Mumkunu Yoktur.

Fenerbahce 2. oldu ve Galatasaray Sampiyon . Bu takimlar bizi sampiyonlar liginde temsil edecek . Umarim yeterince aciktir...

[/B][/QUOTE]

Ya ne demek kural kitapçığına göre. Haşa Kuran mı bu kitap değişir elbet. Tabi siz kabullenmişseniz bir şey diyemem. size inter toto bile çok o zaman ama ben böyle bir şeyi kabullenemem. Puanlar aynı.

myway 13.05.2008 11:21

-->: --->: -->: --->: -->: --->: ÜÇLÜ AVERAJ HESAB

[B][QUOTE=murteza;367189]Ya ne demek kural kitapçığına göre. Haşa Kuran mı bu kitap değişir elbet. Tabi siz kabullenmişseniz bir şey diyemem. size inter toto bile çok o zaman ama ben böyle bir şeyi kabullenemem. Puanlar aynı.[/QUOTE]

Tamam siz kabullenmeyin madem.. Yillardir futbol izliyoruz ve averaj hesabi boyle.. Gokten zembille inmis bugun onumuze gelen seyler degil bunlar...[/B]

murteza 13.05.2008 11:24

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: ÜÇLÜ AVERAJ

[QUOTE=myway;367191][B]

Tamam siz kabullenmeyin madem.. Yillardir futbol izliyoruz ve averaj hesabi boyle.. Gokten zembille inmis bugun onumuze gelen seyler degil bunlar...[/B][/QUOTE]

Sivassporuma yapılan haksızlığa karşı ben suskun kalamam. Siz kalabilirsiniz benim için yiğidoluk bu değildir. O bahsettiğin kuralları insanlar koydu. Büyükler kendi işine geldiği gibi yorumluyorlar ama diyorum ya sizin gibi düşünenlere bırak inter totoyu cumhuriyet kupası bile büyük gelir.

fatih_bm 14.05.2008 18:37

--->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

Biz neler gördük.Bir gecede dikilen apartmanlar,bir gecede kurallar neden değişmesin.Aynı durum BJk ya olsaydı o kural eminim ki değiştirilirdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:15.