![]() |
--->: liseli Sivassporlular (fotolar)
Bu güzel organizeyi ve yazılanları görünce gerçekten çok duygulandım ve çok hoşuma gitti. Heyecanınız adeta fotoğraflara ve yazılarınıza yansımış.
Bu heyecanı orada bu şekilde yaşamak çok güzel duygu olsa gerek. Bu genç arkadaşlarımı canı gönülden kutluyor ve devamını diliyorum. Biz Sivasspor.com olarak sizleri hep destekleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Yeterki sizin çalışmalarınız birlik beraberlik içerisinde Sivas ve Sivasspor için olsun. Sayınız her geçen gün katlanacağına tüm kalbimle inanıyorum. Tekrardan sizleri kutluyorum. |
bende ordakılerdendım:D super geçtı yanlız katılım azdı sorun deıl gıttıkçe artar maksat gönuller bır olsun:!
|
--->: -->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[QUOTE=lise!mustafa;370378]heyt bhe gece gece içim açıldı.yürü eyüp (osman abi eyüp senin yerine göz dikmiş öle dio)[/QUOTE]
[B]Hayırdır Mustafa neye göz dikmiş :D Vakit geç olmadan Eyüp'ün ayağını kaydıralim hemen :D :D[/B] |
--->: -->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[B][QUOTE=GuNaY;370384][B]Hayırdır Mustafa neye göz dikmiş :D
Vakit geç olmadan Eyüp'ün ayağını kaydıralim hemen :D :D[/B][/QUOTE] Abi Dur Ne OLur :D Zaten Sitede Beni En Çok Banlayan Sendin :D:D:D Neyse,Abi Yaşımız Daha Ufak.Etme Eyleme. Daha uzun Zaman Var :rolleyes:[/B] |
[B][img]http://img528.imageshack.us/img528/386/eeeefh9.png[/img]
Buda Gelenlerin İsimleri Sitedeki İsimleri Geri Kalanlar'da Sivaslı Ancak Misafirlerimiz[/B] |
[B]günay abi bu mustafa ile eyüb'den korkulur..zzaten aynı köylüler :D
bu arada abi yarıın özelden bişi konuşalım müsaid olursan iyi geceelr[/B] |
[B][QUOTE=zarali_sansar;370396][B]günay abi bu mustafa ile eyüb'den korkulur..zzaten aynı köylüler :D
bu arada abi yarıın özelden bişi konuşalım müsaid olursan iyi geceelr[/B][/QUOTE] Hop Hop..Ne Özeli Sivasspor.Com Özel Yok :rolleyes: Ne Söyliceksen Burda Söyle :D Bizim Hakkımızda Konuşma :D Ha..Sölimde Neyse Fazla Konuşmim Osman Abi Siteden Atcak Valla :D Bi Bahane Arıyor Baksana :) Bi Koltuğuna Göz Koyduk Diye Bu Kadarda Olmazki ? :confused::D[/B] |
-->: --->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[QUOTE=EyüphanAydın;370400][B]
Hop Hop..Ne Özeli Sivasspor.Com Özel Yok :rolleyes: Ne Söyliceksen Burda Söyle :D Bizim Hakkımızda Konuşma :D Ha..Sölimde Neyse Fazla Konuşmim Osman Abi Siteden Atcak Valla :D Bi Bahane Arıyor Baksana :) Bi Koltuğuna Göz Koyduk Diye Bu Kadarda Olmazki ? :confused::D[/B][/QUOTE] abi eyüpten kork ben bişh yapmam adam koltuguna göz dikmiş günay abinin koltugu dio başka birşey demiyor valla bende korkuyorum bundan davulcumuz olcak eyüp (davulcu bilo) |
[COLOR="Red"][B]yiğidolar dikkat kızlar ayaklanmaya başladı msjlar gelio bizde yiğideler olarak toplanalım die:)[/B][/COLOR]
|
-->: --->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[QUOTE=sivaslı-elif;370402][COLOR="Red"][B]yiğidolar dikkat kızlar ayaklanmaya başladı msjlar gelio bizde yiğideler olarak toplanalım die:)[/B][/COLOR][/QUOTE]
toplanın artık bi siz kaldınız toplanında sizide stadlarda görelim mütiş olcak valla artık tribünler erkekler kızlar şenlik var bu sezon:D:D:D:D:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:51. |