SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BOŞ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18889)

kaya0758 23.05.2008 14:51

--->: BOŞ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI !

eyvallah kaptan
daha önce yazdım tekrar yazıyorum muhammed ali kaptan daha gençlere en az 3 yıl taş çıkarır.takımda kalmasını en fazla istediğim futbolcuydu.helal sana kaptan.
muhammed kaptan önderliğinde inş. intertotadan çıkıp uefada da ,iyi işler yapacağız.
kaptan kaptanlığını yapmış.
bu arada bilen varmı muhammed kaptan neden belçikaya gidiyo hep bütün akrabaları belçikadamı ki yaf kaptanın türkiyede hiç akrabası yokmu?

58memo58 23.05.2008 15:59

[B]Zaten bu beklenirdi muhammed ali'den cok iyi bir futbolcu insallah gecelec yillardada sivvasporda forma giyip formünü düsürmez.[/B]

58 memo 23.05.2008 16:28

güzel bir haber
muhammed alinin kalmasına çok sevindim
yeni sezonda yine büyük kozumuz olacak

ibrahim58-nl 24.05.2008 01:11

Cok yurekli bi davranis... helal olsun... bi cok futbolcuya ornek teskil etmesi gerek... profesyonel olmak takimi satmak anlamini tasimiyor tabiki... helal olsun kaptana...

Del Piero 24.05.2008 12:46

[COLOR="Red"][B]kendisimne yakışanı yapmış helal olsun muhammed abiye...

bir süper lige çıkarken ankarada telekoma attığı golü birde bu sezon beşiktaşa attığı golü hiçbir zaman unutamam.

Ali-Ali-Ali Muhammed-ali Muhammed-Ali ;)[/B][/COLOR]

bayram 24.05.2008 13:18

Arkadaşlar bugün fotomaçta okudum muhammed ali henüz imzalamamış ve anlaşamıyormuş acaba bu habermi doğru yoksa fotomaç haberimi ? varmı kesin bişey bilen

Del Piero 24.05.2008 13:21

[QUOTE=bayram;372002]Arkadaşlar bugün fotomaçta okudum muhammed ali henüz imzalamamış ve anlaşamıyormuş acaba bu habermi doğru yoksa fotomaç haberimi ? varmı kesin bişey bilen[/QUOTE]

kardeş istranbul basını kolpadı sen onlar ne yazarsa yazın inanma baştan aşağu yalan haber onların ki....

burada ki tamamen gerçekleri yasıtıyor...

istanbulun kolpasının gazetelerine para verip alma yazık yani yalan haber okumak için para harcama :D

58memo58 24.05.2008 13:21

[QUOTE=bayram]Arkadaşlar bugün fotomaçta okudum muhammed ali henüz imzalamamış ve anlaşamıyormuş acaba bu habermi doğru yoksa fotomaç haberimi ? varmı kesin bişey bilen[/QUOTE]

[B]Bayram kardesim bence bu haber dogru fotomac ve fanatik gazeteleri cok yalan haber suna bilyorlar. Yinede muhammed ali veya baskantan bi aciklama gelirse olayin dogru yanini anlariz.[/B]

bayram 24.05.2008 13:23

Peki bu haber nerden geldi klüptenmi yoksa duyma bir habermi bunu bilen varmı arkadaşlar

58memo58 24.05.2008 13:28

[QUOTE=bayram]Peki bu haber nerden geldi klüptenmi yoksa duyma bir habermi bunu bilen varmı arkadaşlar[/QUOTE]

[B]Haber yazandan geldi kafadan bisi atti ortaligi karistirmak icin, bunlarin lafina gelmeyelim. Buyalanlari her sene gömüye alisigiz, bundan sonrada gelecektir.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:05.