![]() |
--->: RAFAEL SİVAS`A YAKIN!
[QUOTE=kaya0758;374786][B][I]rafeele buraya gelirse sivassporu bırakıyorum.[/I][/B][/QUOTE]
Sen zaten bırakmışsın kardeş bahane arama... selametle... |
rafael bana göre vasatın altında bir futbolcu
bence yıllarca gençlerbirliği başkanı ilhan cavcav gibi yapalım,afrikaya acılalım,orada rafaelden en az 10 gömlek 100lerce futbolcu var, üstelik maliyetleri de cok ucuz! niye bizden de bir geremi çıkmasınki...(real madride yanılmıyorsam 20 milyon dolara satılmıştı!!! ) |
iyi olsaydi vestel manisa dusermiydi?
|
[QUOTE=oz.can;374806]Sen zaten bırakmışsın kardeş bahane arama...
selametle...[/QUOTE] [B][I]gardaş rafeeli transfer edeceklerine beni taransfer etsinler hem ondan daha iyi oynarım hemde ucuza oynarım.cvethkov bile yedek beklerken rafeele niye para verelim boşuna.ivan cvetkhov benden çok çok çok iyi bende rafeelden çok çok çok çok iyi oyuncuyum:D[/I][/B] |
türk statüsünde oynarsa iyi olur fena oyuncu değil daha önce sakatlık geçirmişti oyüzden biraz zayıf kaldı okadar kötü değil faydası olur
|
[QUOTE=sivaslitaner58;374816]iyi olsaydi vestel manisa dusermiydi?[/QUOTE]
[B][FONT="Georgia"][COLOR="DeepSkyBlue"] tek başına bi futbolcu bir takımı kurtaramazdı herhalde[/COLOR][/FONT][/B] |
gelirse iyi olur diye dusunuyorum
|
alınması cok iyi olur yedek kulübemize katkısı olacaktır
|
arkadaşlar ama bülent uygun farkını gözetmeyelim...
mehmet yıldız ilk takıma geldiğinde ilk 11 e giremiyordu...ama zamanla mehmeti yıldız yaptı bülent hoca... eğer bülent hoca bu oyuncuyu istiyorsa, ben derim bu adamda iş var... |
bulent uygun oldukdan sonra ıster rafel olsun ıster amator kumedekı osman olsun benım ıcın farketmez yeterkı bulent hoca almıs olsun o ızlemıs olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:55. |