![]() |
-->: --->: SİTENİN EN'LERİNE ŞİİR...!
[QUOTE=€rol;376150]Mustafacım sağol yazdıkların için,,güncel dörtlüklerinin devamını bekleriz,,,[/QUOTE]
DEVAM EDER SEN KORKMA ABİ, OZANLARIN HEMŞERİSİ, GÜZEL ANADOLUMUN YILDIZI, SİVAS AŞKI BİZE BU ŞİİRLERİ YAZDIRIYOR O SÖNERSE BİZDE SÖNERİZ ABİ;);) |
--->: -->: --->: SİTENİN EN'LERİNE ŞİİR...!
[QUOTE=lise!mustafa;376013]çok güzel sagol iste sivasımın insanı şiirci oluyor.![/QUOTE]
saoLasın Kardeş.. ;) waLLa ßukadar ßeğeniLeceğini ßiLmiyodum.. |
--->: SİTENİN EN'LERİNE ŞİİR...!
[QUOTE=EyüphanAydın;376148][B]
Osman Öztünç'un Çok Güzel Bir Şiiri Mükemmel[/B][/QUOTE] Şiiri ßen 2 3 seneden ßeri dinliyorum.. ama Osman Öztunç'u yaklaşık 10 seneden beri dinliyodum. şiiri ßu kadar seven oLacağını tahmin etmemiştim.:) |
[B][QUOTE=YuNuSPaSa58;376169]Şiiri ßen 2 3 seneden ßeri dinliyorum.. ama Osman Öztunç'u yaklaşık 10 seneden beri dinliyodum. şiiri ßu kadar seven oLacağını tahmin etmemiştim.:)[/QUOTE]
Abi Sen Bana Sor Onu :D Gerçekten Tüm Şarkıları Çok Güzel, Bu Şiiri Gerçekten Tam Bi Ustalık Gerektirir.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;376170][B]
Abi Sen Bana Sor Onu :D Gerçekten Tüm Şarkıları Çok Güzel, Bu Şiiri Gerçekten Tam Bi Ustalık Gerektirir.[/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"]Yaw ßirader Laf aramızda adamın bende Full Mp3ü var. Adam Dehset söylüyor şarkılarıda şiirleride.. [/FONT] |
TANIMADAN SEVDİK SİZİ CANI GÖNÜLDEN
ZEHİR OLSA İÇERİM ARTIK ELİNİZDEN SİZLERSİNİZ BİZLERE MEMLEKET SEVGİSİNİ ÖĞRETEN İŞTE GERÇEK SİVASLİYA BU YAKİŞİR |
[QUOTE=davulcu;378264]TANIMADAN SEVDİK SİZİ CANI GÖNÜLDEN
ZEHİR OLSA İÇERİM ARTIK ELİNİZDEN SİZLERSİNİZ BİZLERE MEMLEKET SEVGİSİNİ ÖĞRETEN İŞTE GERÇEK SİVASLİYA BU YAKİŞİR[/QUOTE] [COLOR="Red"]MUTLU[/COLOR] SANADA BU YAKIŞIR TEŞEKKÜRLER...! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26. |