![]() |
-->: ÇEYREK FİNALDEYIZ
Allahima sükürler olsun. Insallah ilerleyebildimiz kadar ilerleriz.
Paylasim iicin sagol. |
--->: ÇEYREK FİNALDEYIZ
AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ
İŞTE BU TÜRKİYENİN AYAK SESLERİ BURASI TÜRKİYE BURDAN ÇIKIŞ YOK -----YİĞİDO GENÇLİK İSTANBUL----- |
ya müthis bir mac oldu rüyya gibi hala inanamiyorum kazandigimza
|
BAŞINDAN BERİ DİYORUM EN AZ ÇEYREK FİNAL DİYE YÜCE ALLAHIM DUALARIM KABUL OLDU SONUNDA BAŞTAN KÖTÜ KONUŞANLARA KAPAK OLSUN EN BÜYÜK TÜRKİYE
|
ya bi tane hyundai miniüs var dikkatimi çekti her sivas maçından sonra dolaşıyolardı istasyonda dünde valiliğin önünde gördüm aynı arabayı manyaklar arabayı durdurmuşlar çiftetelli oynuyolardı süper adamlar yaw
|
[B]Ya Off mac süperdii yaaa...
valla helal olsun yaa... YAA ALMANYA YIKILDI RESMEEN YAA...KOCA ALMANYA KIRMIZI BEYAZ OLDU HAHA ALMANLAR IYICE SINIR OLDULAR BIZE..:) NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE[/B] |
helal olsun size işallah finale kadar gideriz ve finalide portekizle oynarız
|
--->: Maçın sessiz kahramanı
[QUOTE=Fatih Bayrak;379260][COLOR="Red"][B]Maçın sessiz kahramanı
Bayern Münih ve Milli Takımımız'in yıldız oyuncusu Hamit Altıntop, sessiz sedasız maçın kahramanı oldu. İlk bakışta takımda kurtarıcı olarak Arda ve Nihat göze çarpıyor ama Hamit de en az onlar kadar galibiyette önemli rol oynadı. Çek filelerine gönderdiğimiz üç golde de Hamit'in imzası var. 75. dakikada Arda'nın, 87 ve 90. dakikada Nihat'ın attığı gollerin asistleri Hamit'ten geldiı ve maçın görünmez kahramanı oldu.[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][COLOR="navy"]Arkadaslar hepimize hayirli olsun ama bu alinti yaptigim yazida yerinde bence [/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Beğenmediğim sadece beğenmediğim derken istenilen performansı yansıtmadığı tek bir oyuncu var oda Kazım Kazım Annesinin dediği gibi benim oğlumun iki adı var iki kişi gibi oynar sözünün hakkını vermedi..Bu arada sanırım SERVET'İ Koca SERVET'i unuttun sanırım Elbetteki Takım ruhu vardı hepsinin kendine has özellikleri vardı ama bana soracak olursan SERVET Gb azimli hırslı iğneler sayesinde ayakta duran tek bir futbolcu dahi yok..Sonuçta Avrupaya Marşlarımızı ismimizi gücümüzü Avrupanın ilk 8 muhteşem sırasına yerleştikleri için göğsümüzü kabaurtıp bir ömür boyu hafızalardan silinmeyecek o duygu yüklü atmosferi bizlerle paylaştıkları ve paylaştıkları için ALLAH Razı olsun iiiki varlar Helalllllllllllllll olsun.........''[/FONT][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]ÇekLerin Çeki karşıLıksız çıktı..![/FONT][/B][/COLOR] |
[B]Ben bu takım Çek Cumhuriyet'ini yener dediğimide gülenler olmuştu alın işte aslanlar gibi müceadele edip 2-0 geriye düşmesine rağmen özellikle hakeme karşı haklı bir galibiyet aldık....
Savulun haçlı kafalı Avrupa'lılar biz çılgın Türkleriz açılın biz geliyoruz![/B] |
çek cumhuriyeti türkiyeye yenilince kapak oldular
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47. |