![]() |
--->: 2008-2009 Sıralaması
[QUOTE=davulcu;382433]bak kendi ağzınla söylüyosun bu yıl şampiyon olmayacağınızı.ondan sonra o 20 oyuncuyu satarsınız yerine 20 oyuncu alırsınız öyle eğlenirsiniz ama başarılı olmazasınız çünkü o ruh yok sizde istersen yılda 5 futbolcu gönder dışarıya hiç önemli değil kib[/QUOTE]
Ben bu sene şampiyon olamıycaz demedim.2-3 sene içinde şampiyonuz dedim.Bu kadro ligi sallıycak hiç merak etme.Sizde hak ettiğiniz Bank Asyaya gidersiniz. |
[B][I]bellimi olur belkide sivasspor yarım kalan anadolu devrimini başarıverir.bence bunu başaramaması için hiç bi engel yok.[/I][/B]
|
[B][COLOR="Blue"]GEÇEN DÖNEMDEKİ TECRÜBESİZLİĞİMİZİ GİDERİRSEK BU DÖNEMDE BÜYÜK BAŞARILARA
İMZA ATABİLİRİZ.YETERKİ NE OLDUĞUMUZU BİLELİM.KİBİRLENMEYELİM. YANİ GEÇEN SEZON LİGİ 3. BİTİRDİK DİYE BU SENEDE AYNISINI YAPARIZ DİYE REHAVETE KAPILMAYALIM.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=poseidon61;382450]Dikkat etsinlerde hamsinin kılçığı boğazlarında kalmasın.Sonra bi fırtına esip Bank Asyaya göndermesin;)[/QUOTE]
HAÇAN SEN ÜZÜLME UŞAGUM BİZ NE HAMSİLER GÖRDÜK AYRICA BANK ASYA BİRİNCİ LİGİ SİZE YAKIŞIR |
[QUOTE=poseidon61;382451]Ben bu sene şampiyon olamıycaz demedim.2-3 sene içinde şampiyonuz dedim.Bu kadro ligi sallıycak hiç merak etme.Sizde hak ettiğiniz Bank Asyaya gidersiniz.[/QUOTE]
2-3 SENE DEDİN DEMEKKİ 1.SENE DEMEDİN BANKA ASYA 1.LİGİ SİZE YAKIŞIR BİZ SÜPER LİGİ NASIL SALLADIYSAK HALA ETKİSİNİ ATAMAMIŞSINIZ BİZİM BAŞARIMIZ ZORUNUZA GİTMESİN ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS |
[QUOTE=poseidon61;382450]Dikkat etsinlerde hamsinin kılçığı boğazlarında kalmasın.Sonra bi fırtına esip Bank Asyaya göndermesin;)[/QUOTE]
HEM AYRICA O FIRTINAYI ANCAK BİZ YARATIRIZ TAMAMMI BİZİM FUTBOLCULARIMIZ YERİ GELİR -25 DE FIRTINA YARATIRLAR O FIRTINADADA TRABZONSPOR BOGULUR |
Ilk 6'da yer alacagimiza inaniyorum ve Fortis Türkiye Kupasini Almamiz lazim...!
|
[QUOTE=poseidon61;382403]Fatih ve Gökdeniz'in gitmesi iyi olduğumuzun göstergesidir.Bak bakalım Türkiye'nin en fazla fazla paraya satılan futbolcuları kimlermiş.Son 2 senede Avrupa'ya en fazla kim futbolcu yollamış?Aldığınız 4.'lükle hemen havalanmayın.Biz çok 4. büyükler gördük.Hepsi ya kümede yada yeni yeni çıkıyo.
20 oyuncu aldık hepsi de çok kaliteli oyuncular.2-3 sene içersinde şampiyonuz.Türkiye Kupası ile niye artistlik yapıyım ki?Bizim için sıradan birşey.Daha diğer kupalarımızı saymadım.;);)[/QUOTE] Fatih ve Gökdeniz varken siz şampiyonluğu kıl payı kaçırdınız. (Gerçi Fatih ve Gökdeniz varken Anhortosis Famaguasşklfdjlskdsdklnfsd diye ßi takıma elenmiştiniz.:)) Fatih Tekke gitti kümeye oynuyorsunuz. Şimdi sana ßişey söLimmi. Korkmayın küme düşmiceksiniz. Sivasspor sizin rakiplerinizi yener Sizi kümede bırakır. TraßzonSpor ßu Ligin tadı tuzu. Bank Asya'da ne işi war:):):):) |
[B]Rize Yok...
Manisa Yok... Kafadan 4 puan verdik bunlara Fenerde iş yok... Beşiktaş bizi bilir GS de Hakan yok Arda da büyük ihtimalle yok. TeSe de bir sürü adam var kadro oturmaz hemen o da tamam... Un var yağ var şeker var. Helva yaparız bu sene inşallaaahhh...[/B] |
[QUOTE=poseidon61;382403]Fatih ve Gökdeniz'in gitmesi iyi olduğumuzun göstergesidir.Bak bakalım Türkiye'nin en fazla fazla paraya satılan futbolcuları kimlermiş.Son 2 senede Avrupa'ya en fazla kim futbolcu yollamış?Aldığınız 4.'lükle hemen havalanmayın.Biz çok 4. büyükler gördük.Hepsi ya kümede yada yeni yeni çıkıyo.
20 oyuncu aldık hepsi de çok kaliteli oyuncular.2-3 sene içersinde şampiyonuz.Türkiye Kupası ile niye artistlik yapıyım ki?Bizim için sıradan birşey.Daha diğer kupalarımızı saymadım.;);)[/QUOTE] [B]Bu sene İstanbulun mahalle takımları ilk üçe yine oynar yada şöle diyelim onlara verirler son hafta yine bir Şaibeli Trabzon maçı olur bizim şampiyonluk gider. Trabzon son maçta 7.ci bitirmesine rağmen şampiyon olmuş gibi sevinir. Daha sonra ya sivas yada Kayseri 4-5 olur. Bursa Eskişehir 6-7. ci olur. Hadi size kıyağım var Ankara takımlarından önde 7. bitirirsiniz. 8. de Anorthosis olur pardon o bizim ligde değildi değilmi. Otelul Galati olur yok yaaw oda bizde değil. Siz 3 maç sonra mağlubiyetler geldikçe 20 oyuncudan bir kere 10 u kaçar şehirden. Yine 7. cilikle yetinirsiniz. Bu senede geçmiş tarihinizin tozlu sayfalarını böyle forum köşelerinde milletin sitelerinde ahkam keser durursunuz... Hadi bakalım sen yaylanda bu kadar Sivaslının içinde Farozlanma git hamsi diyarında konuş. Hadi koçum hadi... :rolleyes::rolleyes:[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:21. |