![]() |
-->: rizeli alperen den selam var..
EYVALLAH REİS SİVASI SEVEN MUTLAKA DELİKANLI VE YİGİT BİR ADAMDIR
|
--->: rizeli alperen den selam var..
[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]EYW GARDAS TEMENNILERIN ICIN TESEKKUR EDERIZ..INSALLAH SIZDE ESKI GUNLERINIZE TEKRAR DONERSINIZ..[/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=sivassss;178670][COLOR="Sienna"][B]bu rize zamanında sevat ile birlik olup süper lig'e çıkmamızı engellemişlerdi,
o maçı hiç unutamıyorum, rizeliden bize dost olmaz, arkadaş bence sen kendi sitene takıl...[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]KUSURSUZ DOST ARAYAN DOSTSUZ KALIR!! [/COLOR][/FONT] |
[B][I]sevgi guzellik dolu mesajın icin tesekkur ederiz kardesım insallah rizede hakettigi noktaya ulasır [/I][/B]
|
[COLOR="Sienna"][B]İNŞALLAH RİZE BU SENE KÜME DÜŞER,
SEBAT KÜME DÜŞTÜ, SIRA RİZE'YE GELDİ...[/B][/COLOR] |
-->: --->: rizeli alperen den selam var..
[QUOTE=sivassss;178695][COLOR="Sienna"][B]İNŞALLAH RİZE BU SENE KÜME DÜŞER,
SEBAT KÜME DÜŞTÜ, SIRA RİZE'YE GELDİ...[/B][/COLOR][/QUOTE] çok beklersin kardeş...hükümet düşer,enflasyon düşer ,,rizespor babayı düşer... |
eyv gardas...gercekleri görmen bizi cok sevindirdi... temenniler karsılıklı
|
rizeli gardaşım teşekkür ederim benimde üniversite yıllarında birçok rizeli dostum oldu birçok defa rizeye onları ziyarete gittim rizenin insanının samimiyetine güvenirim allaha emanet olun
|
-->: rizeli alperen den selam var..
[COLOR="Red"]eyw gardaş. Saol .sana Helal olsun. [/COLOR]
|
[COLOR="Sienna"][B]bu rizenin nesini savunuyorsunuz yaw,
onların yüzünden zamanında süğper lige çıkamadık, sebatla birlik olup bizi süper ligden ettiler...[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:27. |