SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Herkes Bilsin istedik(Yeniceriler) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=196)

serhankaburcuk 10.02.2005 10:46

[quote=serrkann58]arkadaşlar her takımda oldugu gibi SİVASSPORUMUZDA DA gruplar var bunları fazla abartmayalım ve aranıza nifak sokmaya çalışanlara müsade etmeyin burda herkesin tek bir amacı olmalı SİVASIMIZA HEP DESTEK TAM DESTEK[/quote]

[size=4][b]Arkadaşım ortada abartılacak bişey yok bizim kimseyle sorunumuz yoktur.Yeniçerilerde Çılgınlarda kardeştir ve Sivassporun başarışı için çaba harcamaktadırlar.Biz bütün Sivasspor taraftarını seviyoruz...Tribünde birleşme yoktur ama kalplerimiz herzaman birdir...

YENİÇERİLER.....[/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 10.02.2005 11:32

[size=6][/size]yeniçeriler tribünün gülü kim ne derse desin yeniçeriler olmazsa stadyumda hayat yok

b1glord 10.02.2005 18:54

[quote=onur58]abi harbi söylü yom beşiktaşta çarşve asya fenerde gençfenerliler ve bir sürü grup gs de ultraslan ve infaz sivasta tek duyduğum YENİÇERİ dir şimdiye dek çılgınlar da varmışş olsun daha da artsın ama bölünme olmasın yeterki taraftar bilincine gelelim.birbirmizle kavga etmeyelim.bırakalm bu anlamsız çatışmaları.polemikleri.sonuna dek destekleyeim takımımızı çıkartalım elbirliği ile 1.süperlige ve son olarak diyorum ki SİVASLILAR EL ELE HEP BERABER süper lige

Yeniçeri olmak isteyen KOYULHİSAR LI kardeşiniz ONUR[/quote]

[b]Kardes yeniceri olman icin bi form felan doldurman lazim degil :) buyur gel hafta sonundaki maca misafirimiz ol..[/b]

abcde 10.02.2005 20:53

tabiki yeniçeri olmayan sivassporlu değil demek saçmalıktır ama sivassporu destekleyen arkadaşlar yeniçerilerinde varlığını kabul etmek zorundadırlar,çünkü bu kardeşlerimiz her zaman sivassporun yanında olmuştur...

1967_DERNEK_10UR 10.02.2005 21:44

[quote=b1gLoRD][quote=onur58]abi harbi söylü yom beşiktaşta çarşve asya fenerde gençfenerliler ve bir sürü grup gs de ultraslan ve infaz sivasta tek duyduğum YENİÇERİ dir şimdiye dek çılgınlar da varmışş olsun daha da artsın ama bölünme olmasın yeterki taraftar bilincine gelelim.birbirmizle kavga etmeyelim.bırakalm bu anlamsız çatışmaları.polemikleri.sonuna dek destekleyeim takımımızı çıkartalım elbirliği ile 1.süperlige ve son olarak diyorum ki SİVASLILAR EL ELE HEP BERABER süper lige

Yeniçeri olmak isteyen KOYULHİSAR LI kardeşiniz ONUR[/quote]

[b]Kardes yeniceri olman icin bi form felan doldurman lazim degil :) buyur gel hafta sonundaki maca misafirimiz ol..[/b][/quote][size=6][/size]gelmek isteyenler saat sabah 10:00 da heykel'de olsun adana maçı öncesi

abcde 12.02.2005 16:36

yarın saat 10 da heykelin önündeyim valla çok ösledim yeniçerilerle maç izlemeyi..

erdalsahin 12.02.2005 18:53

ARKADASLAR HEPINIZE INGILTERE'DEN SELAMLAR.
BEN BUNDAN 4 SENE ONCE BURAYA GELENE KADAR BUYUK BIR SIVASSPOR HASTASI VE FANATIGI IDIM.(HALADA OYLEYIM)
DEPLASMAN KACIRMAZ YAZ KIS DEMEDEN SIVASSPORUMUZUN PESINDEN KOSAR HERZAMAN SIVAS ICIN HER TURLU FEDAKARLIGI GOSTERIYORDUK. O ZAMANLAR BOYLE GRUPLASMALAR YOKTU. MACLARDA "OTURUN_KALKIN" YUZUNDEN HER ZAMAN KAVGALAR EDIYORDUK. TARAFTARIM DIYE GECINENLER SANKI SINEMADAYMIS GIBI MAC IZLIYORLAR VE IZLETMEYE CALISIYORLARDI.
SIMDI BAKIYORUM GRUPLAR OLUSMUS. ANCAK TELEVIZYONDAKI SEYRETTIGIM MACLARDAKI DURUM, HIC BIR SEYIN DEGISMEDIGINI GORDUM. YINE TARAFTAR OTURUYOR, YINE MILLET SANKI SINEMA SEYREDER GIBI. YANI GRUPLARIN OLUSMASI HIC BIR SEY DEGISTIRMEMIS.
BENCE GRUPLAR OLUSTURMAK MARIFET DEGIL. TEK YUREK OLMAK MARIFET. BIRBIRIMIZLE UGRASACAGIMIZLA SIVASA KARSI OYNANAN OYUNLARA KARSI MUCADELE VERMEK EN DOGRUSU DEGILMI.
CUNKI HEPIMIZ AYNI AMAC ICIN UGRASIYORUZ.
BURDAN, BU GURBET ELLERINDEN HEPINIZE SELAMLAR.
NE MUTLU SIVAS'A
NE MUTLU SIVASLIYA

ForzaSivas 12.02.2005 19:14

[b]biz yıllar sonra bu hemegonyayı kırdık ve sonunda başardık Yniçeriler grubu olarak şu anda takımımıza süper destek veriyoruz ve bunu daha üst doruklara çıkaracağız.[/b]

erdalsahin 12.02.2005 19:41

maalesef destek vermeniz konusunda sadece benim degil sayin baskan mecnun beyin de tereddutleri var heralde. bu gunki haberi okuduysaniz maclari istanbulda oynamak isdedikleri haberini okumussunuzdur. bu cok vahim bir durum.

ForzaSivas 12.02.2005 20:40

[quote=erdalsahin]maalesef destek vermeniz konusunda sadece benim degil sayin baskan mecnun beyin de tereddutleri var heralde. bu gunki haberi okuduysaniz maclari istanbulda oynamak isdedikleri haberini okumussunuzdur. bu cok vahim bir durum.[/quote]

[b]sorun bizden kaynaklanmior..baskanda bizler gibi kisin bu gunlerinde pekte soguk olmayan bir havada ustelik herkesin tatili pazar gunu 4 eylulu dolu gormek istiyor..biz ne kadar stadi inletirsek inletelim bizim aldigimiz biletlerle sivasspor klubu hasilat elde edemez..baskanda hakli olarak klubun menfaatlerini dusunerek istanbula aldirmayi dusunuyor..gruplardan dolayi yada stadda tezahurat olmadigindan dolayi kaynaklandigini sanmiyorum..cunku bizde gittik gorduk istanbuldaki 2 maca ugultudan baska birsey yok...ama para var..takim garantiledikten sonra baskanin boyle bir dusunmesi akillica bi adim..seneye para lazim ama bizim ruhsuz sivasli arkadaslar 4eylul stadini doldurmaktan aciz ne yazikki..ama umarim yarin adana maci tiklim tiklim dolacaktir..dolmassa ayiptir yaziktir gunahtir bu takimdaki topcularin yonetimin teknik heyetin emeklerine..Yeniceriler olarak herkesi stada davet ediyoruz..[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08.