SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   HERVE GERMAİN TUM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19617)

NAUGHTYBOY58 27.09.2008 18:54

-->: HERVE GERMAİN TUM

[B]herwe Thum Aslına ve qeçmişine bakılırsa bursaspora cok iyi bir dönem sonunda qelmiştir ancak nedense bursasporda bir türlü parlayaymış we fazla oynayamamıştır ancak şimdi sivassporda ve bursassporda oynadıqından daha iyi yakında inşallah daha iyi olacak we takımımıza cok daha katkı saqlayacaktır sonucta siwasspor futbolcusudur ve emin olunki oda elinden qeleni yapmaya çalışıyodur herkes raHat oLsun ;)[/B]

velibircan 27.09.2008 18:56

--->: HERVE GERMAİN TUM

[QUOTE=HaSiVasLıM58;419828][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]

Tüm kariyerinin en güzel dönemini inşallah ALLAH Nasip ederse Sivasspor da yapacak adını altın harflerle kazıyıp 1 e 50 verecek en az inşallah o günleride göreceğiz inşallah yattara 300.000 € gelmişdi bilmem hatırlatmakta fayda gördüm birden..!Bizde işlenecek o kadar cevher varki o kadaar maden yüksek mühendislerimizde var o cevherleri yerin ne kadar altında olursaki olsun çok rahat bulabilecek bir ekibimiz var ben buna inanıyorum zaten şu an mütavazi kadromuzda o değerli yakut elmaslardan pırlantalardan sadece bir kaçı bizde daha çok var çok..Onun için asla şunu unutmamak gerekir burası çok önemli ''Bir ömür bedenen çalışıp geleceğe dönük gerek ekndimize gerek ailemize bir şeyler veremeyebiliriz fakat önümüze çıkan şansları değerlendirebilirsek ki inşallah değerlendirebiliriz hayatımız değişir ve tam aksi takdirde dEğiştireemzsek eğer başladığımız yerden devam edebiliriz ve o şanslar bir daha bir ömür maalesef kapımızı çalmaz dizlerimizi dövsek dahi...Onun için reklam bilboardları eee Store biletler eee reklamlar sponsorlar elbette bizim büyük bir gelir kaynağımız şüphesiz ama bizler''BU CEVHERLERDEN Bir kaç tane gerek Türkiye gerek Dünya pazarına satabilirsek elbette baştan madeni bulup işlememiz gerekli şüphesiz ve o belirttiğim Reklam Bilboardlardan bilet v.b gelirelrimizin onlarca katıı başımız hiç ağrımadan çok rahat kazanabiliriz ..Ve bugünkü bütçemizi 3-4 hatta 5 e katlayabiliriz..Onun için aşağı yukarı saydığım Sabit gelir elde ettiğimiz ürünler belli hemen hemen en pek uzar nede kısalırız onun için Tüm Dünya da büyük Klüplere bakın hepsi emin olun bu şekil büyümüştür..Ts bugün 11.000.000 € acaba şu saate dek bir arada gördümü dersiniz sadece bu bir örnek bunun gb yüzlercesi var inanın..![/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]ABİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN...BUNA SERVET ÖRNEĞİNİDE VEREBİLİRİZ SERVET FB'DEN BİZE GELİRKEN ÇOĞU KİŞİ GELMESİN NE YAPCAZ O KAZMAYI DİYE DEĞİŞİK DEĞİŞİK YORUMLARI YAPIYORDU AMA SİVASSPORDA KENDİNİ GÖSTERDİ İYİ DEĞERLENDİRDİ GALATASARYA TRANSFER OLDU ŞİMDİ MİLLİ TAKIMIN VAZ GEÇİLMEZ OYUNCULARINDAN..

İNANIYORUM TUM'DA EN İYİ DÖNEMİNİ SİVASSPOR'DA GEÇİRCEK BUNU DEĞERLENDİRCEK FURKAN ABİ'MİN DEDİĞİ GİBİ 1'E 50 VERCEK [/B]

yerliturkuaz 27.09.2008 18:57

[B]Takıma çok iyi uyum sağladı nitekim rakip defansı güçlü fiziği ile çok iyi yıpratıyor.... Yerinde ve mükemmel bir transfer...[/B]

yeniceri_can 27.09.2008 18:57

[B]bi futbolcu için ilk 5 haftada konuşmak erken değilmi.bence erken erken olmasına rağmen bana göre ne olursa olsun beceriksiz topa vurmayı beceremyen biri diyenler olsa bile savaşarak benim gönlümü kazandı.böyle devam et tum .savaşarak kazanacaksın.[/B]

HaSiVasLıM58 13.12.2008 18:35

Cevap: HERVE GERMAİN TUM

[FONT="Century Gothic"][B][I][COLOR="Red"]Biliyordum yanılmadım beni yanıltmadığın için sonsuz TEŞEKKÜRLER Herve Tüm..!!![/COLOR][/I][/B][/FONT]

HaSiVasLıM58 13.12.2008 18:36

Cevap: --->: HERVE GERMAİN TUM

[QUOTE=yeniceri_can;419842][B]bi futbolcu için ilk 5 haftada konuşmak erken değilmi.bence erken erken olmasına rağmen bana göre ne olursa olsun beceriksiz topa vurmayı beceremyen biri diyenler olsa bile savaşarak benim gönlümü kazandı.böyle devam et tum .savaşarak kazanacaksın.[/B][/QUOTE]

Sana üzülerek söylüyorum yanılmışsın hemşerim;;)

H_Turan 13.12.2008 18:43

Tum güzel oynadı Ve sahada savaştı Top kaybetti kazandı Orta saha iyi olsaydı biraz daha tum daha güzel olurdu.

Maçın yıldızı Tum.

HaSiVasLıM58 13.12.2008 18:44

Cevap: --->: HERVE GERMAİN TUM

[QUOTE=yeniceri_can;419842][B]bi futbolcu için ilk 5 haftada konuşmak erken değilmi.bence erken erken olmasına rağmen bana göre ne olursa olsun beceriksiz topa vurmayı beceremyen biri diyenler olsa bile savaşarak benim gönlümü kazandı.böyle devam et tum .savaşarak kazanacaksın.[/B][/QUOTE]

Can haklı çıktın savaşarak azimle isteyerek olmayacak bir iş yook:)Ama ikimizde yanılmamışız :):rolleyes:

edebiyatisyen 13.12.2008 18:51

Şunu unutmayın.Eğer bugun mehmet yıldız gol krallıgına doğru gidiyorsa en büyük pay TUM a aittir.Hiç olmazsa mehmetin yükünü hafifletiyor.Bana göre iyi bir transfer.

HaSiVasLıM58 13.12.2008 18:58

[QUOTE=edebiyatisyen;446956]Şunu unutmayın.Eğer bugun mehmet yıldız gol krallıgına doğru gidiyorsa en büyük pay TUM a aittir.Hiç olmazsa mehmetin yükünü hafifletiyor.Bana göre iyi bir transfer.[/QUOTE]

İmzaaaaa..........................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31.