SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   RÖVANŞ TRT 1 DE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19619)

dülger58 09.07.2008 22:57

--->: RÖVANŞ TRT 1 DE

TRT YAYIN İLKESİYLE,TARAFSIZ VE KALİTELİ YAYINLARI İLE TÜRKİYEDE TEK.TÜRKİYEDE EN ÇOK SEYREDİLEN BİR KANALIN SİVASSPORUMUZUN MAÇINI VERMESİ GURUR VERİCİ BİR OLAYDIR.BUNDAN DOLAYI TRT YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

İNŞALLAH SİVASSPORUMUZ MAÇI KAZANIP,UEFA YOLUNDA İYİ BİR ADIM ATMIŞ OLACAK...

Engin58 09.07.2008 23:10

[B][COLOR="DarkRed"]TRT 1e tsk ederiz macimizi yayinlacagindan dolayi..Saygilarimla...[/COLOR][/B]

sinan-58 09.07.2008 23:16

-->: RÖVANŞ TRT 1 DE

bazı arkadaşlar maçın istanbulda olacağından bahsediyorlardı artık burda son nokta kondu maç sivasta statta olmanın zevkini hiç bir tv kanalı veremez

58svs58 09.07.2008 23:40

ben şunu anlamadım kanal 1 deki yayın ne işti öyle anlayan varmı

vkeskek 10.07.2008 07:55

[QUOTE=58svs58;386133]ben şunu anlamadım kanal 1 deki yayın ne işti öyle anlayan varmı[/QUOTE]

Maçın çekimini maçın yapıldığı ülke yapar.Yani maç Karadağda oynanıyor ise Karadağ ülkesinin televizyonu çekim yapar.Şimdi Sivasta oynanacak maçıda maçı gösterecek olan TRT çekimi yapıp maçı talep eden ülkelere uydu üzerinden gönderecek.Karadağdan bir TV ekibi gelipte burada çekim yapamayacak.Şampiyonlar ligi maçı dahi olsa uydu üzerinden maçları diğer ülkelere dağıtırlar. Çünkü maçın ihalesini alan televizyon kuruluşu maça ödediği paranın bir kısmını bu şekilde çıkarır.
Merak edilen konu belkide şu:Niçin Kanal 1'den bir spiker gidipte maçı oradan anlatmadı? Sanırım ülkeden kaynaklanan bir problem olması veya maliyetin fazla olması olabilir.
Şunu belirtmeliyim ki en azından bir kanal maçımızı göstedi ve bizde izleme şansı bulduk.Daha nice avrupa maçlarına diyelim.

emremoni 10.07.2008 09:38

[QUOTE=pover58;385746]elin kanal 1 i bizim 3 tv nin yapmadıgını yaptı,tebrik etmek lazım.bizim özellikle tv 58 sahibinin reklamını yapmak için kurulmuş bi tv işi gücü reklam ,nesine maç yayını yapmak nerde bi işyeri orayı nasıl kapatırız nasıl sattırırız onun hesabı peşinde dikimevi noldu sayın osman yıldırım arsasını alsana konut yaparsın,gücün yetiyorsa.[/QUOTE]

kardeş türkiye de ki hiç kimse tv 58 i izlemiyoki sadece sivaslılar o da bazen trt1 i tüm türkiye izliyor bu yuzden bizim maçımızı da izliyorlar

kangallı58 10.07.2008 11:06

-->: --->: RÖVANŞ TRT 1 DE

[QUOTE=bayram;385740]Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri[/QUOTE]

haklısın kardes Tv 58 bile kanal 1 in yaptıqını yapamadı gercekten tesekkür etmek lazım

yigidoss 10.07.2008 19:18

[QUOTE=bayram;385740]Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri[/QUOTE]

çok doğru söylüyorsun kardeşim. Rezillik kanal 1 in değil karadağ tv sinin ve bizim tv58 imizin,
SAYGILAR

sahin5858 10.07.2008 21:19

teşekkürler TRT .................................

Tuncay 10.07.2008 21:53

Yazilan elestirileri,onerileri okudum.Kanal1 e kendi adima tesekkur ederim cunku macimizi gosterdi.Iyi veya kotu ne olursa olsun maci verdi.TRT1 ede tesekkur etmeliyiz.Asil benim dusuncem sudur.Gardaslar hic dikkat ettinizmi sivassporu dunya seyrediyor ve trt1 in sayesindede milyonlar seyredecek, ileridede macimizi almak icin tum kanallar siraya girecek.Yani iyi yoldayiz bence boyle dusunmeliyiz.Onemli olan sivasspor.Basarilara kostukca sivassporu onemsemeyen kanallarda pesimizden kosacak.Biz basaralim gerisi gelir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:19.