![]() |
--->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?
[QUOTE=yerliturkuaz;390497][B]Biliyor musunuz arkadaşlar tarihteki tüm Türk devletleri neden yıkıldı...
Diceksiniz ki düşman bizi gelip savaşta yenerek yıktı... Hayır arkadaşlar Türk devletleri içersinde olan bozukluklar yani içerde meydana gelen kışkırtmalardan olaylardan ayaklanmalardan yıkılmıştır... Görüyoruz ki diğer Türk takımlarımız Braga'yı tutmuşlar bizim yanımızda olacakları yerde helal olsun dicekleri yerde bu tür çirkin cümleler kullanmışlardır... Bir Fenerbahçe geçen sene Sevilla'da her türlü kötülüğe maruz kalırken in içten dilekjlerimle onları desteklemiştim hadin aslanlarım yenin şunlarıda gösterin Türklüklüğümüzü... Ne diyem bunlara dicek söz bulamıyorum... Yazıklar olsun....[/B][/QUOTE] nasıl bi millet olduk hani milliyetcilik hani türkçülük o kadar mı bir birine düşman oldu bu millet artık futbol oyun oldugu unutulmus zaff gibi görülüyor::s yazıklar olsun o mesajları yazan portekız ipn... lerıne |
[B]Nereden geldiklerini bilmiyorlar bu kendini bilmez ........ konuşmaya bile gerek yok.[/B]
|
Bir [B]Türk[/B] takımının avrupada yenilmesine sevinmek [B]KANI BOZUKLUK[/B]'tan başka bişey değildir. Süperligde can düşmanı bile olsa ,avrupada [B]Türkiye[/B]'yi temsil ediyor!
|
HAYDI YİGİDO HAYDİ SİVASIN ASLANLARI
[B][I][COLOR="Black"]ben daha once yazdım yıne yazıyorum defalarcada yazarım ben sıvassporun ıkıncı macta orda turu gecıp gelecegıne canı gonulden ınanıyorum bos verın takmayın yarısı rum yarısı rus ermenı ne yedugu bellı olmayan ınsanlar onlar. haydı bulent hoca haydı sıvasın aslanları cumle aleme gosterın sıvasın kım oldugunu. bugun sıvassporun yenılmesıne sevınen o rumlara o bızanzsa uc bes tane cakala sıvasın kım oldugunu gosterın hem sıvaslıları hemde bız kayserililerı sevındırın BEKLIYORUZ SIVAS HAYDI GEL VE EL ELE OMUZ OMUZA UEFAYA GIDELIM (YASASIN 38/58 KARDESLIGI KISKANANLAR CATLASIN [/COLOR][/I][/B]
|
--->: HAYDI YİGİDO HAYDİ SİVASIN ASLANLARI
[QUOTE=inadına kayseri;390528][B][I][COLOR="Black"]ben daha once yazdım yıne yazıyorum defalarcada yazarım ben sıvassporun ıkıncı macta orda turu gecıp gelecegıne canı gonulden ınanıyorum bos verın takmayın yarısı rum yarısı rus ermenı ne yedugu bellı olmayan ınsanlar onlar. haydı bulent hoca haydı sıvasın aslanları cumle aleme gosterın sıvasın kım oldugunu. bugun sıvassporun yenılmesıne sevınen o rumlara o bızanzsa uc bes tane cakala sıvasın kım oldugunu gosterın hem sıvaslıları hemde bız kayserililerı sevındırın BEKLIYORUZ SIVAS HAYDI GEL VE EL ELE OMUZ OMUZA UEFAYA GIDELIM (YASASIN 38/58 KARDESLIGI KISKANANLAR CATLASIN [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Senin gibi rakip taraftara can kurban.. |
ne kadar sivas düşmanı alçak varmış yav sizin varya sivasa laf söyliyenin sülalesini........şu siteye ayıp olmasın diye ağzımı bozmuyorum biz bu memleketin göbeğindeniz bu memleketi bizden çok seven olmaz bizde yalandan memleket sevilmez zamana adama göre kıvrılmaz sivaslıyız biz hemişerim bu memleketin hiçbir evladını ayırt etmeyiz biz ayrım bilmeyiz sivasspora yapılan hakaret sivasa yapılmıştır bunu yazanlarıda şuralı buralı diyede ayırd etmek istemiyorum ama her memlekette kanı bozuklar var yensede yenilsede futbol olsada olmasada SİVASLIYIZ HEMİŞERİM GURURLUYUZ MEMLEKETİMİZDEN.
|
sivası ne kadar çekemiyen varmış helaolsun be yani türkçesi ne kadar kanı bozuk varmış
|
çekemiyorlar iste sivasimizi!! Bana gore braga Sivasta 2 gol atabildiyse biz orada 3 gol atarizz!!!!
|
Onlar bizi çekememeye devam etsinler bu yıl yine gösterecez onlara.ayrıca trabzonlular ne çabuk unuttu anartosise elendiklerini.gs ne cabuk unuttu leverkusenden 5 tane yediğini.bjk 8 tane sini nasıl unuttu 8 taş oldu adeta.trabzon bu kafayla çok şampiyon olur.bu transferleri bırak milanın kadrosunu getirseler o hamsi beyinliler şampiyon olamazlar.
|
[B]Konuşup dursunlar. Bugün burada olması bile takımımızın büyük bir cevaptır onlara.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28. |