SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÖZÜR DİLİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19853)

şaban bozat 22.07.2008 18:51

--->: ÖZÜR DİLİYORUZ

yav hocam senin şu gönül alman yeter ikinci maça ben güveniyorum ama rakipte kolay lokma değil

XXCakir58 22.07.2008 21:47

-->: ÖZÜR DİLİYORUZ

Hocam sizin özür dilemenize gerek yok, bence cok iyi oynadiniz, ama dedigim gibi sans yoktu bizde. Onlar hic iyi oynamadi bence, dedim ya sans yoktu onlarda goller atti.

yerliturkuaz 22.07.2008 21:57

[B]Siz bizim gururumuz olduğunuz bize yaşattıklarınzı bile yeter....[/B]

konartr58 22.07.2008 22:48

VOLKAN A KIZIYORUZ DA ACABA PETKOVİÇ NEDEN ORTALARDA YOK.AKIN NEDEN ÇIKARTILMADI.ANLAŞILAN SİVASIN KALACİLERİ İLE ÇÖZMEDİĞİ BİR PROBLEMİ VAR.ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE ORTAYA ÇIKAR.
VOLKAN I SATIŞA ÇIKARIYORSUN.GÜYA BÖYLE KALECİYE ÇOK PARA ALIRSIN OYUNU TUTMADI.
VOLKAN BİZE KALDI İYİ Kİ DE KALMIŞ.PETKOVİÇ NEDEN GELMEDİ.DIŞ BAĞLANTILARI ARAŞTIRILMALIDIR.

D_Mrsic 22.07.2008 22:51

-->: ÖZÜR DİLİYORUZ

Bulent hocam asıl ozur dıleyecek olan sız dıılsınız bızız (sivasspor taraftarı) sız bu kentın takımını kısıtlı ımnkanlarla sampıonluk yarısına soktunuz o tadı yasattınız bızlere ama bızler hala o stadı doldurmaktan sızlerı desteklemekten acızız. bu yuzden once sahsım adına sonra butun sıvassporlular adına bız sızden ozur dılıoruz

m_fatihkilic 22.07.2008 23:07

hocam bu gruptan cıkmasakta bizi ıntertoto kupa maclarını oynattıgın ıçın sana minnettarız allah yolunu acık etsın

anilcan213 23.07.2008 07:22

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391206]hııı sen de haklısın mesela kocaeli maçında veya konya maçın da bir penaltı kurtarır biz de affederiz.Ya arkadaşlar biz bu günlere gelmek için kaç yıl bekledik kimse benim kusuruma bakmasın ben volkanı daha bu takım da görmek istemiyorum.benim fikrim bu.bu maçın telefisi yok gitti işte bir daha bu fırsat kim bilir ne zaman gelir.İnşallah yanılırım ama malesef durum bu[/QUOTE]

çok dogru bir yorum ......yaktı takımı yaktııı....

kadirakin58 23.07.2008 11:49

adım adım daha iyiye gidiyoruz. ligdeki sıramız her sene bir öncekine göre daha iyiye gittiği gibi, avrupadaki yerimiz de her sene daha da iyiye gidecek. bu sene intertoto olur, seneye uefa ya gideriz, sonra da şampiyonlar ligi inşallah. hayal değil, biz inanırsak olur.

şafak58_35 24.07.2008 16:28

can sağlığı olsun ya napalım olan oldu.............

HaSiVasLıM58 25.07.2008 22:32

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Kazanmak kaybetmek gerek Okul gerek Ticari gerek Futbol hayatının tartışmasız bir kanunu sanırım''İllaki her zaman her işde kazanacaksınız diye bir hüküm yok her zaman bazı zamanlar içerisindede fedekarlıklar yapacaksınız durum imkan ne olursa olsun sonra işi elbette birazda olsa şansa bırakmaktan başka bir çare yok sanırım..Onun için kazanınca iyide kaybedince kötümü?Asla değil nasıl kar ve zarar kardeşse kazanmak ve kaybetmekte bizler hepimiz için ..Halbuki bu durum halinde kaybedilme anında iyi günlere nazaran daha tek bilek tek yürek olmalıyız''Şunu unutmamak gerekirki Dost iyi günde değil tam tersi kötü günde belli olur..Sn.Hocamızın yaptığı Tam anlamıyla bir centilmenlik örneği sergiledi bizlerden ÖZÜR Diledi oysa diyebilirdi VOLKAN'ın yada X Bir oyuncunun kurbanı olduk veya ne bileyim Maddiyatın yetersizliği yada Başka konularla ilgili onlarca bahane..Oysa HOCAMIZ Her zaman futbolcularını korumuş onlara olan güvenini elinden asla almamışdır helal olsun HOCAM Seni seviyoruz .![/FONT][/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]Biz Dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi Yüreğimizde saklarız'İsterse dağlar'isterse denizler isterse uçurumlar olsun her zaman kalbimizin derinliklerindedir..![/FONT][/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:20.