SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20002)

SempaticH 29.07.2008 23:31

--->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU

yav ne oldu hemen telaşa girdiniz gelecekmi bakalım gelse kötü olacağını nerden çıkardınız fenerde iyi olmazda bizde iyi oynar birde bakalım ordamı oynatacak bülent hoca bunları bilmeden yerden yere vurdunuz olmaz böle bi şey gelirsede hayırlı olsun demek düşer inşallah hayırlı olur

ZYYZ 29.07.2008 23:34

Bence çok faydalı olur. En büyük eksiğimiz takımı derleyip toparlayacak bir oyun kurucumuzun olmaması. Maldonado takımımızı toparlayabilecek kalitede bir oyuncu. Eğer anlaştıysak süper bir transfer.

FurkaN 30.07.2008 00:05

-->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU

[B]İnşaallah alınır... Bu kalitede bir yabancı pek nadir gelir buralara Fener'de iyi olmamış olabilir unutmayalım ki Servet'de orada iyi değildi ama bizde gösterdiği performansla tekrar oralara gitti... Maldonado'da kendisini Türkiye'ye ispatlamak için oynayacaktır... Ve bu işten bizim karlı çıkacağımız aşikar... İnşaallah anlaşılmıştır ve alırız...[/B]

kangal06 30.07.2008 01:21

katılıorm servet ve deivid de beğenilmiyordu fener de hele deivid le dalga geçtiğimiz zamanları hatırlarm ama oluo ve sol açık lazım ama maldonado faydalı olacaktır mevkiinde

mysuskunx 30.07.2008 07:24

GELSİN İYİ OLUR AMA ONUN GİBİ FUTBOLCU GELMEZ BİZE ABİ.......

arif1959 30.07.2008 07:32

keşke gelse adam şili milli takımında oynuyor şilide futbolcumu yokta oynatıyorlar hemen adamı bitirdiniz

OLCAY_58_AKKUS 30.07.2008 07:42

ben gelmesinde bize fayda katacağını düşünüyorum.hayırlı olsun.ayrıca gürhanı da alalım.

yusufener 30.07.2008 08:55

Valla bence çok iyi olur çünkü fenerbahçeye alışamamıştı daha...zaten yarım sezonda nasıl alışsın adam ilk defa güney amerikadan dışarı çıkmış...ama bülent uygun onu takımla kaynaştırır ve bize de faydalı biirisi olur işallah...ben Maldonadoyu şili milli takımındayken izlemiştim orada herkesle tanışık ve alışmış olduğu için çok süper oynuyordu valla...

PATRON 30.07.2008 09:08

isme bak :D

[B]claudio andres del transito maldonado rivera [/B]

-sayın claudio andres del transito maldonado rivera, baba adınız?
-paterna la claudio andres del transito maldonado rivera
-ana adınız
-matterna claudio andres del transito maldonado rivera
-siz paterna la claudio andres del transito maldonado rivera'dan olma matterna claudio andres del transito maldonado rivera'dan doğma claudio andres del transito maldonado rivera, şu kadını karılığa kabul ediyor musunuz? :D

OLCAY_58_AKKUS 30.07.2008 09:10

[QUOTE=PATRON;394496]isme bak :D

[B]claudio andres del transito maldonado rivera [/B]

Bunu stadta fulbolcuları anons eden arkadaş nasıl söyleyecek bilemiyorum :D[/QUOTE]

one lan bu nasl bir isim.sanki ''abdurrahman uzunkavak altında yatar uyurgezeroğlu'' gibi bir şey buda heral.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02.