![]() |
--->: Kocaelispor Maçına
ama elime böyle fırsatı geçirmişken kaçırmak benim için hayatımda unutamayacağım en kötü günlerden birisi olacak. Elimden gelen herşeyi yapmaya çalışacam
|
BEKLİYORUZ İSTENMEYEN OLAYLAR ÇIKMAZ İŞALLAH HODRİMEYDAN ULANNN
|
Kocaeli spor iyi bir takım ve iyi bir taraftar kitlesine sahip gönlüm isterki dostluk içersinde geçsin. Kazanan bizim dostluğumuz olsun
|
[QUOTE=Kostad41;404030]BEKLİYORUZ İSTENMEYEN OLAYLAR ÇIKMAZ İŞALLAH HODRİMEYDAN ULANNN[/QUOTE]
as yap lise kostad ulanlı konuşma sitede |
Sivas'tan otobüs kaldırılacak mı arkadaşlar? bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur.
|
[QUOTE=okyay58;404050]Sivas'tan otobüs kaldırılacak mı arkadaşlar? bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur.[/QUOTE]
BİLET KALMAZ SİVASTAN GELENLERE.BU SORUN VAR. AYRICA C.TESİ GÜNÜDE ÇALIŞMA SAATİ. SİVASTADA İŞ GÜÇ BIRAKILMAZ.GELEN OLUR AMA KENDİ ÇABASI İLE. GELMİYECEKTE DİYEMEYİZ.GELECEKLER TABİKİ SİVASTAN. İSTANBULDKİLER 2. LİGDEKİ MAÇTA OLDUĞU GİBİ BİLETLERİNİ ALIRLAR. BİLETTE KALMAZ GEÇ GELENLERE.AYRICA 1 KİŞİYE GİŞE OLDUĞU İÇİN TEK BİLET VERİLECEKTİR.FAZLA ALMA ŞANSIDA YOK.BU SENE BU DÜZENE GEÇİRDİLER MECLİSTEN. 750 İSTANBULDAN GELİR TOPLUCA TAHMİNEN.50 FELANDA SİVASTAN.TABİKİ BİLET KALMAMA DURUMU VAR.GERİ KALAN BİLETLERİ İSE BURSADAN VE ŞEHİRDE YAŞAYAN SİVASLILAR TÜKETİR. |
[QUOTE=MarmarA;404053]BİLET KALMAZ SİVASTAN GELENLERE.BU SORUN VAR.
AYRICA C.TESİ GÜNÜDE ÇALIŞMA SAATİ. SİVASTADA İŞ GÜÇ BIRAKILMAZ.GELEN OLUR AMA KENDİ ÇABASI İLE. GELMİYECEKTE DİYEMEYİZ.GELECEKLER TABİKİ SİVASTAN. İSTANBULDKİLER 2. LİGDEKİ MAÇTA OLDUĞU GİBİ BİLETLERİNİ ALIRLAR. BİLETTE KALMAZ GEÇ GELENLERE.AYRICA 1 KİŞİYE GİŞE OLDUĞU İÇİN TEK BİLET VERİLECEKTİR.FAZLA ALMA ŞANSIDA YOK.BU SENE BU DÜZENE GEÇİRDİLER MECLİSTEN. 750 İSTANBULDAN GELİR TOPLUCA TAHMİNEN.50 FELANDA SİVASTAN.TABİKİ BİLET KALMAMA DURUMU VAR.GERİ KALAN BİLETLERİ İSE BURSADAN VE ŞEHİRDE YAŞAYAN SİVASLILAR TÜKETİR.[/QUOTE] Arkadaşlar kaldırılacak diyordu ama tam ayrıntısıyla bilgi almak istedim siz içimi karattınız :D |
[QUOTE=okyay58;404059]Arkadaşlar kaldırılacak diyordu ama tam ayrıntısıyla bilgi almak istedim siz içimi karattınız :D[/QUOTE]
KARDEŞ DOĞRUYU DİYORUM.ORDA İLK MAÇA GİTMİYOR SİVASLILAR.TECRÜBELENDİM AYRICA BEN.SAAT 17 DEN SONRA SİVASIN BİLETLERİ BİTER.AYARLATIRLAR DİYECEĞİM AMA ODA OLMUYOR ARTIK BU SENE.SİVASTAN TOPLU HALDE GELİNME YERİNE ARAÇLARLA TUR FİRMALARIYLA GELENLER OLUR.ODA İMKANI OLAN.MADEM GELMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN ÇIK GEL.YADA BEKLE ARKADALAR AÇIKLAMA YAPAR.MAÇA GİDİYORUZ DİYE. BAK MERKEZ EMRE VAR.O YAZMIŞ GELİYORUZ DİYE BAŞKA YERE. O GELENLERİ BİLİR.ONA DE SEN ÖZELDEN.YADA BURADA SENİ GÖRÜRSE CEVAP YAZAR. KİMMİŞ ARKADAŞIN AYRICA.NEDEN BELİRTMİYOR.ZOR DURUMDA KALIYON... |
[B]ARKADAŞLAR SAAT 14:30 - 15:00 ARASI TOPLANACAZ...
BİLGİNİZE. BELİRTİLEN ERKEN SAATTE TOPLALANANLAR BİLETLERİMİZİ ALMAYA GİDECEK OLANLARDIR.MALUM BİLET KALMAYACAK....[/B] |
[B]ARKADAŞLAR SAAT 14:30 - 15:00 ARASI TOPLANACAZ...
BİLGİNİZE. BELİRTİLEN ERKEN SAATTE TOPLALANANLAR BİLETLERİMİZİ ALMAYA GİDECEK OLANLARDIR.MALUM BİLET KALMAYACAK...SİPARİŞ VERİRİZ SAYIYA GÖRE YOLDAYKEN ALACAKLAR....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:26. |