![]() |
--->: -->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
[B][QUOTE=ilker_8787;409675]Yazı dilinde Sivas şivesi , İstanbul şivesi yoktur.Yazı dili birdir. ;):)[/QUOTE]
Olsun bizde böyle :) Hem ne farkeder hepsi aynı yola çıkıyor ;) Onuda söylesem öyle anlıyorsunuz , onuda söylesem aynı anlıyorsunuz. :D Heralde siz Sözelcisiniz :)[/B] |
--->: -->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
[QUOTE=EyüphanAydın;409677][B]
Olsun bizde böyle :) Hem ne farkeder hepsi aynı yola çıkıyor ;) Onuda söylesem öyle anlıyorsunuz , onuda söylesem aynı anlıyorsunuz. :D Heralde siz Sözelcisiniz :)[/B][/QUOTE] Eyüphan hayır sözelci değildim sayısalcıydım ama bu konuda bütün bireylerimizin çok daha dikkatli olması gerekiyor.Dilimize özen göstermek ve ona sahip çıkmak millet olarak hepimizin en önemli görevlerindendir.:) |
--->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
tabiki eyuphun.........................
biraz tracy............. birazda abircan............. tabi ben diğerlerinden biraz daha farklı buluyorum bunları |
bence site de en çok görülen ve sivassporla yatıp kalkan,bu aşkının kaynağıda sivas olan tek bir örnek var.o da bizim eyüphan aydın'dır.Bu alemin krlaı anlayacağınız.
|
[B]Teşekkür ederim , görüşleriniz için.[/B]
|
-->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
bence davulcu dikkat çeken üyelerden
yani benim görüşüm öyle |
[QUOTE=konartr58;409696]bence site de en çok görülen ve sivassporla yatıp kalkan,bu aşkının kaynağıda sivas olan tek bir örnek var.o da bizim eyüphan aydın'dır.Bu alemin krlaı anlayacağınız.[/QUOTE]
[B] Eyüphan İnternetin Degil İnşallah Tribünlerin Kralı olacak Tribünden birisine bu lakabı yakıştırmak ÇoK çOk Yalnış[/B] |
[B]Mistik terim her zaman iyi bir amigo :D ama ne hikmetse benim maçta hiç bağırmadı :D[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;424220][B]Mistik terim her zaman iyi bir amigo :D ama ne hikmetse benim maçta hiç bağırmadı :D[/B][/QUOTE]
[B]BAGIRMADIMMI KANKA YA MİLLETİ ÇOŞTURAN KİMDİ...![/B] |
bu sitenin en dikkat cekeni benim neden mi? bu site acildigindan beri kimse beni tanimiyor ;P
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17. |