SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   F.Bahçe'yi Yenmek İstiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20908)

şeyda karademir 24.09.2008 22:36

--->: F.Bahçe'yi Yenmek İstiyoruz

eski bir fenerli olarak sivassporumun feneri yenmesini canı gönülden istiyorum maça gitmeyi orada olup sivasıma destek olmayı çok isterdim ama aramızda gurbet var ginede biliyorumki yiğdo hemşerilerimden hep destek tam destek sivasspor ve MEHMET YILDIZLA GRUR DUYUYORUM BAŞARILAR

uhud85 24.09.2008 22:39

[B][/B]bırakın geçmiş yüzyılların takımlarını,anadoludan bu yüzyılda bir şampiyon çıkacaksa o da tartışmasız SİVASSPOR'dur[B][/B]

şaban bozat 24.09.2008 22:41

en az berabere kalır inşallah tabi yensek daha iyide

uhud85 24.09.2008 22:43

bırakın geçmiş yüzyılların takımlarını,anadoludan bu yüzyılda bir şampiyon çıkacaksa o da tartışmasız SİVASSPOR'dur

uhud85 24.09.2008 22:44

bırakın geçmiş yüzyılların takımlarını,anadoludan bu yüzyılda bir şampiyon çıkacaksa o da tartışmasız SİVASSPOR'dur[COLOR="black"][/COLOR]

karyola 24.09.2008 23:17

ŞU DÖNEMDE FB Yİ YENMEYENİ DÖVÜYORLAR.

KIZILCAN 24.09.2008 23:25

Fenerbahçede Alex büyük ihtimalle oynamayacak.Bu Sivasspor için iyi bir haber.

murat86 25.09.2008 00:55

arkadaslar hemserimiz öldü.Almanya'nın Rheinhessen-Kreisklasse ligi takımı Mainz Ditib Türkgücü'nün oyuncusu Ufuk Akkaynak, geçtiğimiz Pazar 1.FC Willy Wacker takımıyla oynanan maç sırasında kalp krizi geçirip, öldü.

Karşılaşmanın 43. dakikasında fenalaşan 26 yaşındaki Sivaslı Akkaynak, takım arkadaşlarına 'Başım dönüyor, bana su verin' dedikten sonra yere yığılıp kaldı. Sahada yaklaşık 1,5 saat süren tıbbi müdahalenin ardından Mainz Üniversite Kliniği'ne kaldırılan genç futbolcu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

memet24 25.09.2008 02:13

bencede bu sefer yenecez geliyor onların bu hafta yenmeleri i oldu moralleri i şimdi moralleri bozuk oldunda bizim maçlara i hazırlanıyorlardı şimdi bizde berabere kaldıkya onlar yenecez diyerek gelirler ama yenilirler diye düşünuyom.......

memet24 25.09.2008 02:14

[QUOTE=memet24;417868]bencede bu sefer yenecez geliyor onların bu hafta yenmeleri i oldu moralleri i şimdi moralleri bozuk oldunda bizim maçlara i hazırlanıyorlardı şimdi bizde berabere kaldıkya onlar yenecez diyerek gelirler ama yenilirler diye düşünuyom.......[/QUOTE]

geçensene maçlarda hep tersine olmuştu onların moraller bozuktu bakalım bu sefer ne olacak.,,,.......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:28.