SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Taraftar sizce nasıl...? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21184)

MustafaParlak 10.10.2008 15:15

--->: Taraftar sizce nasıl...?

[QUOTE=metincetin58;424693]:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[B]muhteşemsin huzuru bozdum o benim ....huzuru bozduğum yorumlarımdanda belli oluyo yeniçerileri bilen tabi biliyo kim neden kapandığınıda çok iyi biliyo [/B][/QUOTE]

Bak Lütfen Abilerime verdigim sözü bozdurma kavga etmicem sen haklısın...!

metincetin58 10.10.2008 15:22

[B]wallamı .....bu işler zaten böyledir dün akşamdan beri yorum saatlerine ve ne yazdıklarını dikkatli okursan kim haklı olduğunu çok açık bi şekilde görürsün sen üçüncüsün onlne oldukları halde cevabını aldılar ve daha sesleri çıkmadı[/B]

MustafaParlak 10.10.2008 15:24

[B]Tribünden Tanıdıgı yok gelmiş bana Burda ahkam kesiyor sorsam Yigido Gençligin Amigosunu bilmeyecek YENİÇERİLERİ kİM KURDU DESEM BİLMEYECEK merkez tayfayı bilmeyecek sonra laf yapacak akıllı ve adam gibi konuşalım Bilip Bilmeden Düdük Misali Ötmeyelim İnşallah Beşiktaş maçında görüşürüz burda Ahlam kesenin İpi orda kesilecek...!Burda Tartıştıgın Adamları tanı ve yorum yap.Yeniçeriler neden kapanmış sanane sen o Gruptamıydı Kardeşim Sanane...![/B]

MustafaParlak 10.10.2008 15:26

[QUOTE=metincetin58;424695][B]wallamı .....bu işler zaten böyledir dün akşamdan beri yorum saatlerine ve ne yazdıklarını dikkatli okursan kim haklı olduğunu çok açık bi şekilde görürsün sen üçüncüsün onlne oldukları halde cevabını aldılar ve daha sesleri çıkmadı[/B][/QUOTE]

[B]Konuşan vardır Hayvan Gibi Millet Muhattap olmaz Konuşan vardır insan gibi sohbetine doyum olmaz.OSMAN ABİ RECEP ABİ HEPİNİZ GÖRÜYORSUNUZ BENİM Bİ SUÇUM YOK.[/B]

metincetin58 10.10.2008 15:27

[B]canımın içi yaşın daha küçük konuşmalarına dikkat et akıllı ol be beşiktaş maçına filanda gelmiyorum sivas ta oturuyorum bi problemin varsa görüşelim hemde hayatında ilk defada olsa sivas ı görmüş gezmiş olursun tamammı canımın içi [/B]

MustafaParlak 10.10.2008 15:34

[QUOTE=metincetin58;424698][B]canımın içi yaşın daha küçük konuşmalarına dikkat et akıllı ol be beşiktaş maçına filanda gelmiyorum sivas ta oturuyorum bi problemin varsa görüşelim hemde hayatında ilk defada olsa sivas ı görmüş gezmiş olursun tamammı canımın içi [/B][/QUOTE]
[B]
[COLOR="RoyalBlue"]Biz Yaşımızla Degil Yaşadıklarımızla Büyüyoruz.Biz Deplasman Otobüsünün Koltuklarında Yaşlanıyoruz.[/COLOR]

Beşiktaş Maçına Gelemessin Gelecek Yürek Yok.

Sivasıma Her Sene gidiyorum Ramazan bayramında ordaydım Beni gören gördü Yolda yürü Yanınada bi adam vericem bak bakıyım Sivasta yigido gençliktemi Taraftar Çok Yeniçerilerdemi.

Adamın Asabını Bozma Yeminim Var Şu forumda bile seninle Tartıştıgıma yanıyorum Akşam YeniÇeriler bana Kızacak niyemi EFSANE hatırlatılmaz Hatırlanır Böyle büyük Bir Grubu agır hakaretlere marus bırakarak YIPRATTIGIN iÇİN Seni Esefle KINIYORUM...![/B]

metincetin58 10.10.2008 15:42

[B]maça gelecek yürek neden olmasınki niyeki .....

yeniçerileri yıprattığım filan yok

söylediğinize göre öyle bi ruh benim sözlerimle yıpranacaksa ohooooo

benimde kendime sözüm vardı çocuklarla tartışmayacaktım amaaaa...

ha bu arada arkadaşım trafik kazasında öldü diye konu açan çocukta sendin dimi

nese ben okula yetişecem sonra grş.sivas ageldiğinde haberim olsunda görüşelim yanıma adam verecektin ya onuda merak ettim nese

kendine iyi bak otobüslerde fazla harçanma kendini helak etme[/B]

ofgurleyuk78 10.10.2008 15:59

-->: --->: Taraftar sizce nasıl...?

[QUOTE=atababa111;424477]OTURUN DİYENE BÜTÜN YİĞİDOLAR OTURTSUN BE ........[/QUOTE]

Eğer bütün taraftar senin gibi düşünüyorsa.. Yazık.. Hemde çok yazık. Bir yiğido'nun bir başka yiğido' ya söylediklerine bak... Utandım doğrusu bu sitede böyle bir yazının yer almasından..

ofgurleyuk78 10.10.2008 16:01

-->: Taraftar sizce nasıl...?

Taraftar bence hakemi etki altına alabilecek tezahurat yapmalı ki büyük takımlar lehinde karar vermesin. Taraftarımız gittikçe daha göze ve kulağa hoş gelen davranış ve tezahuratlarda bulunuyor..

MustafaParlak 10.10.2008 16:13

[QUOTE=metincetin58;424701][B]maça gelecek yürek neden olmasınki niyeki .....

yeniçerileri yıprattığım filan yok

söylediğinize göre öyle bi ruh benim sözlerimle yıpranacaksa ohooooo

benimde kendime sözüm vardı çocuklarla tartışmayacaktım amaaaa...

ha bu arada arkadaşım trafik kazasında öldü diye konu açan çocukta sendin dimi

nese ben okula yetişecem sonra grş.sivas ageldiğinde haberim olsunda görüşelim yanıma adam verecektin ya onuda merak ettim nese

kendine iyi bak otobüslerde fazla harçanma kendini helak etme[/B][/QUOTE]

Bizi Çocuk Yerine Koyanlar Zamanı geldiginde Bizim Köpegimiz Bile Olamayacaklar.

YeniÇeri Bir RUHTUR Bu ruh Sivastır Sivasspordur.Bu ruhu Senin gibiler SADECE LAFLARI İLE YIPRATIR BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ.!

1-2 Sene SENİN iSTANBULDA GÖRÜŞÜRÜZ üNÜVERSİTE ÇOCUGU.!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35.