![]() |
--->: YİĞİDO GENÇLİK ANKARAGÜCÜ MAÇINA AKIYORUZ.
[QUOTE=taliperen2754;427615]bursa ataturk stadında bu konusmayı yapmanı isterdim:))))
derdim sizi kucumsemek degill.zaten anadolu takımlarının desteklenmesi amacındayız..ama taraftar olarak cok geridesiniz..ben 5 sene sivas tayım okul nedeniyle..insallah boyle faaliyetleriniz devam eder ve bende aranızda olurum..sivasspor la bi problemim yok..anadolu takımlarının yanındayız istanbul takımlarının karsısındayız.. ama ne olur bizim taraftarımızı kucumsemeyin: )))) TeXas lıyız ezelden egilmez hic basımız.. Yesille Beyaz olsun bizim mezar tasımız..[/QUOTE] [B]forumu germe kardesım mesajı gorup uye oluyon yazıyon kafana gore .. [/COLOR]..!![/B] |
[B]BÜTÜN GENÇLER HAYDİ MAÇA SONUNA KADAR DESTEKLIYECEGIZ.
GENCLIGIMIZ GIDER ASALETIMIZ KALIR..!![/B] |
yiğido gençlik gurubu, çok önemli işler yapıyor tribünde...sayınız daha da artar inşallah gençler...Allaha emanetsiniz...
|
allah razı olsun sonuna kadar destekcıyız
|
YİGİDO GENÇLİK GRUBUNA BURSADAN SELAMLAR İNŞALLAH MAÇI ALIRIZ ALLAHIN İZNİYLE
|
[B]burası sivas burası 4 eylül cehennemi ne bursa ne de başka bir takım burda yalnızca sivassporu sevenler konuşur herkesin tuttugu takım kendine ortamı germeye ne hacet[/B]
|
Hadi Kolay Gelsin Fransadan Butun Yigidolara Selamlar...
|
-->: YİĞİDO GENÇLİK ANKARAGÜCÜ MAÇINA AKIYORUZ.
12 saat sonra herkes heykele............
|
şimdiden Allah yardımcınız olsun. inş iç sahamızda kayıpsız geçeriz ankaragücü maçını.
|
[B]Taraftar desteğini takımımıza en iyi şekilde hissettirin.
Maç kolay olmayacak, sizin işinizde bir o kadar... Allah yardımcınız olsun...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19. |