SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SAÇMALIK !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21223)

YigidoGenclik38 15.10.2008 16:41

--->: SAÇMALIK !!

[FONT="Arial Black"]bu kadar sacmalık olur yha nası unuttunuz biz liderken macımızı vermiyolardı nası olurda bursa 6 hafta icinde macı verilir yazıklar olsun lig tv sana bizim maclarımızı 2 yarıda basladı unuttunuz mu??[/FONT]

Alişan 15.10.2008 16:50

-->: SAÇMALIK !!

Lig tv vermesede olur zaten bu hafta sivasa gidecem sahada izlerim ama şu kesin sivas gibi bir takımın hangi hafta ne yapacağı belli olmayan süprizlerle dolu bir takımın maçını vermemesi bence lig tv açısından yanlış.

omercoskun 15.10.2008 17:02

bence bursa maçını vermesi doğal adamlar fikstür itibarı ile iyi yerdeler şuan

velibircan 15.10.2008 17:50

[QUOTE=omercoskun;426517]bence bursa maçını vermesi doğal adamlar fikstür itibarı ile iyi yerdeler şuan[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]aynen fixtür olarak bizden iyiler...[/B][/COLOR]

[B]hemde geçen sene maçlarımızı vermiyince irlik olabildikmi...ligin ortalarında dolaşan trabzonlular bile dekoder'leri atarız dediler..O hafta yayınlandı çünkü birlik var..burdan yazmışlar saçmalık bu , nası olur, böyle adaletin ,böyle iş olmaz cart curt sallayıp durmuşlar YA KADEŞİM BİZ İYİKEN NE ZAMAN BİRLİK OLABİLDİK ANCA KLAVYEDEN SALLAYIP DURUYORUZ

ALLAHIM SONUMUZU HAYIR EYLE

biz bunu yapabildik mi ?[/B]

by_hunter 15.10.2008 18:30

-->: SAÇMALIK !!

walla hiçte saçmalık degil adamlar ıyı oynuyor arkalarıda kuvvetlı ıkıncı sıradalar ustune ustluk onların hakkı
aslında federasyon ıhale şartnamesıne ekleme yapacak haftada 4 maç verılecekse bu lığ sıralamasına gore olmalı dıye...

Army 16.10.2008 19:16

--->: -->: --->: -->: SAÇMALIK !!

[QUOTE=Yiğiter;426504][B]Evet gerekirse o yapılacak.Ben ciddi manada kafaya koymuştum abone olmayı ama ömür billah olmayı düşünmüyorum artık! Ben fb yi gs yi bjk yi izlemeye dünyanın parasını vermem!!ve o kulüplere de para aktarmam[/B][/QUOTE]

[B]Para katkısı sadece maçını gösterdiği takımlaramı gidiyor?[/B]

titizyiğido 16.10.2008 19:20

bursanın maçını vermesi gayet doğal eğer sivasın maçını verseydi haksızlık olurdu diye düşünüyorum

Yiğiter 16.10.2008 20:47

-->: --->: -->: --->: -->: SAÇMALIK !!

[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;427022][B]Para katkısı sadece maçını gösterdiği takımlaramı gidiyor?[/B][/QUOTE]

[B]Evet büyük kısmı onlara gidiyor kime gidiyor ya![/B]

crburak58 16.10.2008 21:06

--->: -->: --->: -->: SAÇMALIK !!

[QUOTE=Yiğiter;425396][B]Farkındaysanız bizim lider olarak çıktığımız maçları vermedi.Ve diğer maçları verene kadar da akla karayı seçti.Liderken maçımızı vermeyenler,Bursa ilk 3 te ve maçını doğal olarak veriyor diyen rezil bir kanala haklı demem.[/B][/QUOTE]

bende bunun altına ımza atarım gardaş bız lıderken vermıyodu

KIZILCAN 19.10.2008 23:00

[QUOTE=taliperen2754;426403]beyler madem o kadar takımınızı destekliyosunuz bunu stadta gosterin..fenerbahce macını izledim tek bi faliyetiniz yok..kimse lig tv ye laf etmesin o kadar takımınızın arkasında olsaydınız stadta hem de fenerbahce qibi bi rakip karsısında takımınızı desteklerdiniz..lig tv yayın yapıp yapmaması takımı olumlu veya olumsuz etkilemez..ben bursalıyım ve gurur duyuyorum..cunku bursa ataturk stadına qirince o taraftarı gorunce ve onlardan biri olunca dunyalar benim oluyo..simdi bu baslıkta olumsuz dusunce belirten sivasspor destekcisi gecinen arkadasları bursa ataturk stadında mac izlemek nasip olur insallah..anadolu takımı nı kucuk dusuren zaten o takımın taraftarı oluyo her zaman..hafta sonu bursaspor atkımla ankaragucu tribunundeyim..[/QUOTE]
Bu hafta 2 kere üzüldün.Bursaya mı yanasın,Ankaragücü'nemi :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:09.