![]() |
Cevap: Trabzonspor İle 7. Sefer
[QUOTE=kadir0911;439874][B]Yanlis hatirlamiyorsam trabzonla (5-6 sene olmustur) bir kupa maci oynamistik.
5:2 Yenildik diye biliyom dogru mu ?[/B][/QUOTE] evet doğrudur gökdeniz maça damga vurmustuda bir gol atıp iki asiist yapmıstıda nerden aklına geldiki bu şimdi merakla bekliyorum nereye bağlayacaksın ve ceyrek finale cıkmıstık o maçla |
[QUOTE=lazvegas61;439875]evet doğrudur gökdeniz maça damga vurmustuda bir gol atıp iki asiist yapmıstıda nerden aklına geldiki bu şimdi merakla bekliyorum nereye bağlayacaksın ve ceyrek finale cıkmıstık o maçla[/QUOTE]
Istatistiklerede eklenmesi gerekmiyormu bu [U]Resmi[/U] mac? |
[QUOTE=kadir0911;439881]Istatistiklerede eklenmesi gerekmiyormu bu [U]Resmi[/U] mac?[/QUOTE]
kupa istatıstıklerinde var zaten.. lig ayrı arkadaşım yoksa sen trabzonlumusun:D |
--->: Trabzonspor İle 7. Sefer
Sivasspor'un Avni Aker'de ilk golüyle tanışması için bir fırsat!.
Dostluk kazansın. |
[B]5-2 yendiğiniz maçta atmışız iki tane. lig maçındaki ilk golünüzü desen olurdu. :)dediğin gibi dostluk kazansın.[/B]
|
Ligde demeyi unutmuşum:)Özür
Kazanan dostluk olsun da Sivas golle tanışsın hocam.Hiç mühim değil;) |
bu maçı kazanmamız balilinin elinde diye düşünüyorum....................................
|
Cevap: --->: Trabzonspor İle 7. Sefer
[QUOTE=memet24;439889]bu maçı kazanmamız balilinin elinde diye düşünüyorum....................................[/QUOTE]
yanlıs bir düşünce sivasspor bır oyuncuya baglı oynayacaksa işi çok zor... |
[QUOTE=lazvegas61;439882]kupa istatıstıklerinde var zaten.. lig ayrı arkadaşım yoksa sen trabzonlumusun:D[/QUOTE]
Kardesim alakasi yok :) benim bildigim istatistiklerde kupa ve lig maclariber ayrilmiyor. Nihayet ikiside dedigim gibi resmi mac. Ayri diyorsan dogrudur ;) |
[B]çelenk hocam sizin de bize attıgınız 1 gol olimpiyatta atıldı. 4 eylülde sizin de bize golünüz yok demekki. her iki takımda kendi sahasında başarılı anlamı çıkıyor[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |