SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anket/Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21859)

EyüphanAydın 29.11.2008 17:57

Cevap: Anket/Maçı Değerlendirelim

[B]Takım olarak en iyi maçlarımızdan birini oynadık desek yeridir.Tabikide öne çıkan bir kaç isim oldu bunların en başında ; Pini Balili geldi.

Eğer böyle devam edersek çok büyük işler yapıcaktırız.[/B]

sivaslitaner58 29.11.2008 18:00

--->: Anket/Maçı Değerlendirelim

balili yine golleri atmaya basladi yildiz balili ikili acayip duet

YuNuSPaSa58 29.11.2008 19:03

3-0 ßitmesine öyLe Çok sevindimki.. Hatta G.Antep'in kalecisine dua ettim kaçırdığımız pozisyonları tuttu diye:D Çünkü Skor tahmin yarışmasında Sivasa 3-0 vermiştim:):):)

Maça gelince.. Maçı Radyodan dinLedim.. Spiker Taraftarı öyLe ßi anLattıki Es-Es gibi dedi ßi an.. Artık yawas yawas seyirci kawramını yıkıyoruz..

yigidozan 29.11.2008 19:10

farka gidebilirdik çok net pozisyonlar kaçırdık ama bunlar 3-0'lık skorun rahatlığından kaynaklanıyordu sanırım. erken gol buldk ama ilk yarım saat bence oyunun hakimi Gaziantep'ti. Sylla ve Bilica bence maçın en iyileriydi. Fakat böyle güzel futbol oynayan, futboluyla bu kadar yankı uyandıran bir takımın trübünleri böyle boş olmamalı. bülent hoca sürekli yakınıyor bu durumdan ve maalesef haklı:( takımımıza sahip çıkalım Yiğidolar!!!!

csrturk 29.11.2008 19:47

iyi bi maçtı ama sivasın daha da orta sahada top tutması lazım bunu erken gelen gol yaptı sanırım yoksa sivas bu sene orta alanda çok iyi top yapan bi ekip insallahta böle gidecektir haftayı ki maçta da tam kadro oolcaz ve herzamn ki gibi istanbulda takımımıı yalnız bırakmıycaz..;)

ferhat_58_oğuz 29.11.2008 20:40

kısa zamanda harikalar başaran bu takımı malzemecisinden yönetime kadar herkesi ayakta alkışlamak lazım türkiyenin anadolunun en hakiki yiğidi sivasımıza yakışan yapılıyo ve inanıyorumki 5. büyük olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz tek eksiğimiz taraftarımız am bunuda sivasımızın genç delikanlı kardeşlerimizle zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum ben malesef istanbulda yaşıyorum istanbuldaki tüm maçlara gidiyorum ama sivasta olupta bende türibünde olmayı çok isterdim kalbim sivasımızın tüm maçlarında yanlız bırakmayan vefalı taraftarımız futbolcularımız ve bayrağımızla birlikte sakın ama sakın iyi günde kötü günde takımımızı yanlız bırakmayın herzamanki gibi takımımızın yanında olun istanbulda sivaslı herkese saygılar

Ibrahim1983 29.11.2008 21:36

[CENTER]TAKIM TEKNIK HEYET HEPSI COK IYIYDI BASARILARININ DEVAMINI DILERIM TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ[/CENTER]

HaSiVasLıM58 29.11.2008 22:21

Abdurrahman Dereliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yusuf_yusuf 29.11.2008 22:33

bence bana gore sahaya çıkan 11 futbolcunun hepside basarıylıydı

etzel1967 29.11.2008 23:00

Maçın yıldızı kimdi ? blica

Maçın en kötüsü kimdi ? muhammet ali

Maçta göze çarpanlar ? tum ve silla

Ne gibi eksiklerimiz var ? sol bek zayıf