![]() |
Cevap: Anket/Maçı Değerlendirelim
[B]Takım olarak en iyi maçlarımızdan birini oynadık desek yeridir.Tabikide öne çıkan bir kaç isim oldu bunların en başında ; Pini Balili geldi.
Eğer böyle devam edersek çok büyük işler yapıcaktırız.[/B] |
--->: Anket/Maçı Değerlendirelim
balili yine golleri atmaya basladi yildiz balili ikili acayip duet
|
3-0 ßitmesine öyLe Çok sevindimki.. Hatta G.Antep'in kalecisine dua ettim kaçırdığımız pozisyonları tuttu diye:D Çünkü Skor tahmin yarışmasında Sivasa 3-0 vermiştim:):):)
Maça gelince.. Maçı Radyodan dinLedim.. Spiker Taraftarı öyLe ßi anLattıki Es-Es gibi dedi ßi an.. Artık yawas yawas seyirci kawramını yıkıyoruz.. |
farka gidebilirdik çok net pozisyonlar kaçırdık ama bunlar 3-0'lık skorun rahatlığından kaynaklanıyordu sanırım. erken gol buldk ama ilk yarım saat bence oyunun hakimi Gaziantep'ti. Sylla ve Bilica bence maçın en iyileriydi. Fakat böyle güzel futbol oynayan, futboluyla bu kadar yankı uyandıran bir takımın trübünleri böyle boş olmamalı. bülent hoca sürekli yakınıyor bu durumdan ve maalesef haklı:( takımımıza sahip çıkalım Yiğidolar!!!!
|
iyi bi maçtı ama sivasın daha da orta sahada top tutması lazım bunu erken gelen gol yaptı sanırım yoksa sivas bu sene orta alanda çok iyi top yapan bi ekip insallahta böle gidecektir haftayı ki maçta da tam kadro oolcaz ve herzamn ki gibi istanbulda takımımıı yalnız bırakmıycaz..;)
|
kısa zamanda harikalar başaran bu takımı malzemecisinden yönetime kadar herkesi ayakta alkışlamak lazım türkiyenin anadolunun en hakiki yiğidi sivasımıza yakışan yapılıyo ve inanıyorumki 5. büyük olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz tek eksiğimiz taraftarımız am bunuda sivasımızın genç delikanlı kardeşlerimizle zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum ben malesef istanbulda yaşıyorum istanbuldaki tüm maçlara gidiyorum ama sivasta olupta bende türibünde olmayı çok isterdim kalbim sivasımızın tüm maçlarında yanlız bırakmayan vefalı taraftarımız futbolcularımız ve bayrağımızla birlikte sakın ama sakın iyi günde kötü günde takımımızı yanlız bırakmayın herzamanki gibi takımımızın yanında olun istanbulda sivaslı herkese saygılar
|
[CENTER]TAKIM TEKNIK HEYET HEPSI COK IYIYDI BASARILARININ DEVAMINI DILERIM TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ[/CENTER]
|
Abdurrahman Dereliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
bence bana gore sahaya çıkan 11 futbolcunun hepside basarıylıydı
|
Maçın yıldızı kimdi ? blica
Maçın en kötüsü kimdi ? muhammet ali Maçta göze çarpanlar ? tum ve silla Ne gibi eksiklerimiz var ? sol bek zayıf Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? maçı hak ettik ve kazandık Taraftar nasıldı? fena değil... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:47. |