![]() |
--->: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)
[B][U]mükemmel resimlerin için teşekkürler ....[/U][/B]
|
GÜZEL OLMUS TŞKLER ELLERİNE SAĞLIK
|
aramızda para toplayalım yeni bir makina sartt::D
|
kardeş resimleri hep aynı yönden çekmişiniz stadın boş olduğu alanlar.
unutmayalım ki cumartesi günü bir çok taraftarımız gelemiyor kimisi çalışan kimisi okuyan v.b. bunun üzerine birde lig tv yayınlayınca sonuç malum yine de sahada olanlara teşekküler |
Cevap: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)
eskiden taraftarımız yok diye yakınıyoduk; şimdi görünüyo ki seyircimiz de kalmamış; iyi olan futbolcular hoca ve yönetim..
|
Soğuktan dolayı maça gitmeyenler kış mevsiminde ne yapacaklar acaba?
|
[QUOTE=KIZILCAN;443483]Soğuktan dolayı maça gitmeyenler kış mevsiminde ne yapacaklar acaba?Sivas'ın kıymetini ancak Sivas dışında yaşayanlar bilir!![/QUOTE]
[B]Sivas'ta yaşamayan Sivaslılar ne kadar değer biliyor bu hafta Olimpiyat'ta göreceğiz.;)[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;443486][B]Sivas'ta yaşamayan Sivaslılar ne kadar değer biliyor bu hafta Olimpiyat'ta göreceğiz.;)[/B][/QUOTE]
Valla dostum kıymet bilen varsa sen,ben ve bizleriz.Şu takımın başarısını göremeyen o kadar çok insanımız var ki.Ha Sivas'ta,ha dışarda.Farketmez... |
[QUOTE=KIZILCAN;443488]Valla dostum kıymet bilen varsa sen,ben ve bizleriz.Şu takımın başarısını göremeyen o kadar çok insanımız var ki.Ha Sivas'ta,ha dışarda.Farketmez...[/QUOTE]
[B] Ben zaten bu dertten çok müzdaribim.Bizim de işimiz gücümüz var.İlgilenmemzi gereken insanlar var.Ama Sivas'ın maçı olunca hangi havada olursa olsun yine gidiyorum.Ve stat boş.Yaralıyım hocam yaralı,,ben bu dertten yaralıyım.:)[/B] |
güzel olmuş dayı haklı walla desteklemiyorlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34. |