SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Olimpiyat Stadına Akıyoruz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21909)

YuNuSPaSa58 03.12.2008 21:23

--->: Maça Meşale sokmayı dusnuyorum ıbb maçına

Walla süper ßişey oLur.. Bana eğLence çıkar. Zaten askere gidicem ya:D Eğlenceye para harcamamış oLurum:D

kağanhan58 03.12.2008 21:45

Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...

[B]2. ligde inönü stadını tamamen doldurduk.Ali sami yen i yine tamamını doldrmuştuk. iki sezondur türkiye süper liginde şampiyonluğa oynuyoruz.olimpiyatta en az 40 bin sivaslı olması lazım.Hadi sivaslılar herkes bizi konuşsun.seyirci rekorunu kıralım artık..[/B]

yerliturkuaz 03.12.2008 21:53

[B]İlk önce İSTDER'in yaptığı bu güzel organizasyon adı9na tebrik ediyorum galiba İstanbul'daki yiğidolarımız İSTDER sayesinde bütünleşecek....

Hareket saatleri hakkında da bilgi verilirse memnun oluruz....[/B]

YuNuSPaSa58 03.12.2008 22:08

--->: Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...

[QUOTE=üçyıldız58;443501]istanbuldayken hep aklım 4 eylül stadındaki maçlarda kalırdı şimdi sivasdayım istanbuldaki maçlarda kalıyor.
olimpiyatta en kalabalık iki maçımız vardı gaziantep ile vestelmanisa maçları
vestel maçinda 30.000 kişiye oynamıştık dakka 86 .da andersonun golüyle stad yıkılmıştı.
bayramın önüne gelmesi çok kötü oldu inşallah takımımız bize bayram hediyesi verir bu maçı alarak[/QUOTE]

O maçta bende wardım.. Stadı Resmen saLLamıştık..

aslansivasli 03.12.2008 22:11

-->: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...

[B][COLOR="Red"]LÜTFEN MAÇA ERKEK ARKADAŞLARINIZLA DEĞİL DE AİENİZLE GELİN. SİVASSPOR UN BAYAN TARAFTARADA İHTİYACI VARRR.[/COLOR][/B]

aslansivasli 03.12.2008 22:18

-->: --->: Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...

[QUOTE=YuNuSPaSa58;443546]O maçta bende wardım.. Stadı Resmen saLLamıştık..[/QUOTE]

[B]BENDE VARDIM :) stad kopmuştuuu[/B]

ibrahimovic7 03.12.2008 22:54

--->: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...

maç günü eğlence var yani...:) valla bütün stad bikerede olsa doldursakta şu birbucuk milyonu aşkın sivaslıyı görsek diyorum istanbuldaki...

GuNaY 03.12.2008 23:28

[B]Yeşilpınar'dan ulaşım sorunuda çözülmüştür. İlgilenenlere duyurulur :)

Çalışmalarımız devam ediyor...[/B]

laliğinoğlu 03.12.2008 23:47

Bu stadın dolması lazım........

Ertugrul 04.12.2008 02:40

[B][I]İSTDER öncülüğünde ve SivasSpor.Com 'un desteği ile İBB- Sivasspor maçına hazırlıklar sürüyor. Maltepe, Sultanbeyli, Büyükçekmece, Yeşilpınar haraket noktalarından hemşerilerimiz hep beraber maça iştirak edebilirler. Daha fazla haraket noktası için çalışmalarımız hızla sürmektedir, maçın Arefe günü olması ve bir çok hemşerimizin bayram için Sivas'a gitme planları biraz sıkıntı oluştursa da Olimpiyat Stadyumu gibi zor bir yerde Sivaslıları bir araya getirmeye çalışacağız. [/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40.