![]() |
Cevap: Fener'in Gözü Sivaslılarda
[B]Sivasspor'umuzun vazgeçilme 11 inden 3 futbolcumuza talipler he bırakın peşimizi be...[/B]
|
bencede onlarda giderse nolur sivasin hali yaa olmaz olmamamsi gerekir.bence bu haberleri yayinlatmamakta lazim cünkü bi yerde yeter yaa oyuncularinda pskolojileri bozulur.
|
SIVASSPORUMUZ ANTI-ISTANBUL ISE, BIZIMDE ISTANBULA ARTIK OYUNCUMUZ YOK!
|
[B]aziz yıldırımın nette bir açıklamasını okudum bugün;
istanbul BŞB-sivasspor maçını izlemeye gitmiş olduğunun ima edilmesi üzerine aziz yıldırım;-kaleci hasagici izlemek için maça gittiklerini sivassporlu oyuncularla ilgilenmediklerini söylemiş. Şimdi konuyu okuyorum,sonra aziz yıldırımın açıklamasını okuyorum;bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum.[/B] |
[B]mehmet ve musaya daha önceleri de yapılmıştı ama petkovic e ilk galiba ama bu futbolcular satılacak futbolcular değil bence[/B]
|
ALISTIK ARTIK BOYLE HABERLERE BIZ KENDI ISIMIZE BAKALIM.
|
bu sefer haber doğru malesef bulent hoca televizyonda açıkladı ama daha yonetim karar vermemiş inş. satmazlar
|
[QUOTE=muhsin koçak;445578][B]aziz yıldırımın nette bir açıklamasını okudum bugün;
istanbul BŞB-sivasspor maçını izlemeye gitmiş olduğunun ima edilmesi üzerine aziz yıldırım;-kaleci hasagici izlemek için maça gittiklerini sivassporlu oyuncularla ilgilenmediklerini söylemiş. Şimdi konuyu okuyorum,sonra aziz yıldırımın açıklamasını okuyorum;bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum.[/B][/QUOTE] NTV nin spor haberlerinde bülent uygunun açıklamasına yer verildi, Bülent uygun diyorki: -Benim için farketmez,hali hazırda 100 tane futbolcu ismi var elimde,yönetim isterse bu üç futbolcunun (musa aydın,petkoviç,mehmet yıldız) transferine izin verebilir. |
gordunuz mu sivassporun oyunculari fenerin daha iyi olduklarini bizi cekemiyorsunuz fenerbahce git baska kapiya takasta kullanma ver parasini 10 milyon al git
|
ver-mi-yo-ruz.................................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:18. |