![]() |
Cevap: ANKARAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
[B]RECEP KARDEŞ BENİDE EKLE İNŞALLAH BİR AKSİLİK OLMAZSA GELECEĞİM[/B].
|
[I][B]yolunuz bahtıız acık olsunn
inleyecek heryer SİVAS diye artık 3 büyük yokkkk TEK BÜYÜK SİVASSPORR !!!!!!!!!!!!!!!!!NE MUTLU Kİ SİVASLIYIM DİYENEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/B][/I] |
[COLOR="Red"][B]LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ACELE EDİNİZ[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN 10: DEMİRYURT [/B][/COLOR] |
[B][QUOTE=kurtun58;447385]
insallah,siz nerde duruyorsunuz ona göre bilet alim ,veyahut neresi cavcavli ,hareketli oraya geceyim.o kadar yol gel bagirmamak olurmu:)[/QUOTE] hocam cavcav (ilhan cavcav) siz pardon havhavsiz taraftan aliyoruz biletlerimizi :D stada geldiginizde goreceksiniz sivasspor tarafini zaten... ana giris kapisindan degil de havas in oldugu taraftan giriyoruz stada ;) gorusmek uzere.. haydi Ankaraa Liderin Macina!!! Sivastan da misafirlerimiz olacak onlari da karsilariz ;)[/B] |
[B]Abi Ben Gelmek İstiyorum Ancak Amcamın İzin Verecegini Sanmıyorum Bu Maça Gitmek Çok Önemli Valla Arasan Amcamla Bi KOnuşşsan Recep Abi bABAMLAR HACDA Amcamın Eline Kaldım Biliyorsun Murat Abide Çok İyi Tanır O sölese Kesin Gelirim Abi bİ kIYAK gEÇİNDe Gelelim Şu maça...![/B]
|
inşallah bende gelirim haber vereceğim arkadaşlar
suşehrili yiğido cengiz şahin alcapon74;) |
[B]Haydi yiğidolar, maçın canlı yayınlanacağını düşünürsek boş tribünler hoş görünmez...[/B]
|
[B]Demekki Sivastan gelenler ve Ankaradaki yiğidolar dolduracak stadı İstaanbulda iş yok bu maçta :([/B]
|
[B][I]Umutsuzluğa düşmeyelim, bu bir süreç ve biz daha yolun başındayız. İstanbul'daki Yiğidolar Olimpiyatta iyi bir sınav verdiler, inşaallah İSTDER'in yaptığı bu güzel organizasyonada gerekli destek verilecek ve Ankara'da takım yalnız bırakılmayacaktır.
Haydi İstanbul'daki Yiğidolar Ankara Yolcusu Kalmasın ! [/I][/B] |
ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH YENER GELİRİZ VE İLK YARIYI GEÇEN SENEKİ GİBİ LİDER BİTİRİRİZ. ALLAHTAN DERT VE KEDER OLMAZSA BENDE GELECEM.
MURAT SARI YAVUZ SARI FEVZİ GÜLMEZ KAZIM DURMUŞ ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU ŞİMDİLİK BU KADAR SAYGILARIMLA MURAT SARI |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:10. |