![]() |
Cevap: TSL\Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve yo
[B][COLOR="Red"]BU MAÇ bence berabere biter.ama sivasspor açısından bizim yenmemizi istiyorum...mac 1-1[/COLOR][/B]
|
BU MAÇ BİZİM KAYSERİYE YAZIK OLACAK AMA
|
salı gunu oldu daha bilet fiyatları acıklanmadı bize ayırdıkları yerler acıklanmadı bu nasıl iş yawww
|
galatasaraydan sonra kayseriyide yenip yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz
|
Kayseri'de oynamak başka; Adana'da oynamak başka...Kazanacağız inşallah.Sanki Adana bize şans da getirecek gibi.
|
Gençlerbirliği maçına 15 otobüs gitmiştik. Bu maça rahat 40-50 otobüs gideriz diye tahmin ediyorum..
Takım olarak durumumuz kötü, yönetimle taraftar arasında büyük sorunlar var. Sivasspor kazanır galiba.. Adana 5 ocak stadyumu 20.000 kişilik / Misafir takım bölümü 1500 kişilik olacaktır. İlk Maç bilet fiyatları 10 YTL'idi. Bu maçta öyle olur sanırım.. |
saol krdş................... bizleri bilgilendirdigin için
|
yeneceğimizi düşünüyorum adana ve mersinde civarında ki yiğidoların sivassporumuzuda yalnız bırakmayacaklardır... sonuç ise sivassporumuz 3 kayserispor 1
|
valla ne yapıp edip bu maçı almalıyız zor maç olacak inşallah burdanda 3 puanla gelirizde yerimizi iyice pekiştiririz
|
ama mac gunu hava saganak yagıslı olacakmış adanada inş futbolcularımızı etkilemez
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:58. |