![]() |
Cevap: Maçın Ardından
[B][U]-“BİZ SİZİ KARANFİLLERLE KARŞILADIK”-
Benim bir tek lafım da Galatasaray taraftarına. Buradan onların gözlerinin içine bakarak konuşuyorum. Geçen sene Sivas’a geldiniz. 20 otobüs geldiniz, o şehirde sevgiyle karşılandınız. Stada girdiniz, 20 bin kişi sizi karanfillerle karşıladı. Bizi yendiniz, şampiyonluğumuzu elimizden aldınız. Biz yine sizi alkışlarla uğurladık. O yüzden burada o küfürleri edenlere… Neyse başka bir şey söylemeyeceğim.[/U][/B] Bunlar bizim yaptığımız insanlığı tarihleri boyunca görmediler,her gittikleri yerde nasıl muamele gördüklerinide çok iyi bilenler mutlaka vardır aramızda.Ama artık bitti bundan sonra her kes hak ettiği muameleyi görmeli Sivasta. |
burdan her sivas lıyım diyeni sahaya bekliyorum görsünler taraftarı gs piçleri ve derslerini alsınlar yne yeneriz yeterki sahaya gideli,m
|
4 EYLÜL ASLANA MEZAR OLACAK BU SEFER 4 EYLÜLÜN BUZLARINA GÖMECEĞİZ ONLARI
|
ben dün aksam macı stattan izledim hersey o kadar güzeldiki gs taraftarı hariç 500 kadar yigido vardı bizi ayırılan tirübün rezaletti her tarafımız tel örgülerle cevriliydi yinede gs taraftarına sesimizi duyurduk sahaya o kadar cok bocuk para attılarki imkanım olsa sivastaki macada gelirdim gs taraftarına sivasta nasıl mac izlenir gösterin arkadaslar biz burda derslerini verdik siz orda noktayı koyun karsılarında kimin oldugunu ögrensinler artık kimse mazeretlerin arkasına sıgınmasın buzdada kaydık samiyende kaydık yine kayarız hep kayarız cimbom yeterki istesin
|
Bahane yok Cimbom. Saha buzlu, yemek tuzlu demek yok. Önüne ne gelirse onu yiyeceksin. Haftaya küfürünüze gül ve gol le karşılık vereceğiz. Lütfen kabul buyurun...
|
BU SEFERDE OLMADI YA ALLAH ALLAH NE YAPSAK Kİ
ACABA BİRSIFIR ÖNDEMİ BAŞLASALAR O DA OLMAZ YA ONADA RAZI OLMAZLAR 2 YİYCEKLERİNİ BİLİRLER ŞÖYLE YAPALIM 2/ 0 ÖNDE BAŞLASINLAR GÖNÜLLERİ OLSUN BE BELKİ AĞLAMAZLAR O ZMAN |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:57. |