![]() |
Cevap: GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ;
BURADAN HALEN SİVASLI OLUPTA İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLARA SESLENİYORUM..."UYANIN ARTIK
|
nereye kınıyorsunuz yha siz adamlara kendi maçınızda koro halinde küfür etmesini biliyorsunuz onlar küfür edince suç oluyo
|
[QUOTE=8 nolu nalçacı;468802]nereye kınıyorsunuz yha siz adamlara kendi maçınızda koro halinde küfür etmesini biliyorsunuz onlar küfür edince suç oluyo[/QUOTE]
kim kime küfür etmiş konyalı....... |
davulcu, pazar günü küfür etmediniz mi kardeş adamlara sahanızda yapdığınızı bırakmadınız hele o sizin bilica önüne geçeni sakatlıyodu
|
Nalçacı ,gerçek bir nalçacı İstanbul takımını savunmaz..Vesselam!!
|
[QUOTE=8 nolu nalçacı;468811]davulcu, pazar günü küfür etmediniz mi kardeş adamlara sahanızda yapdığınızı bırakmadınız hele o sizin bilica önüne geçeni sakatlıyodu[/QUOTE]
çok ayıp oluyo lütfen anadolu takımlarına düşman olmayın,blica türkiyenin en iyi stoperidir sakatladığı kimseyi görmedim sen gördüysen söyle |
davulumu stada sokmayan güvenlik görevlilerini kınıyorum!!!
|
[QUOTE=Yiğiter;468816]Nalçacı ,gerçek bir nalçacı İstanbul takımını savunmaz..Vesselam!![/QUOTE]
benim derdim istanbul takımını savunmak deil doğru neyse onu söylüyorum ayrıca gerçek bi nalçacı nasıl olur ben onu gayet ii biliyorum |
[QUOTE=8 nolu nalçacı;468811]davulcu, pazar günü küfür etmediniz mi kardeş adamlara sahanızda yapdığınızı bırakmadınız hele o sizin bilica önüne geçeni sakatlıyodu[/QUOTE]
işte istediği ciğere uzanamayan bir kedi daha... |
helal olsun anadolu kardeşliğine.......................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |