SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   GS TARAFTARI 4 EYLÜLE ALINMASIN!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23383)

lincoln_58 29.01.2009 12:16

Cevap: GS TARAFTARI 4 EYLÜLE ALINMASIN!!!

Bakıyorumda fenerli arkadaşlar hemen kardeş kesilmiş sivasa ...ne çabuk unuttunuz geçen senenin son trabzon maçını fener yattı trabzona sivas uefaya gidemedi şunu unutmayın arkadaşlar ayıdan post fenerden dost olmaz...Arz ederim

howsoonisnow3 29.01.2009 12:31

gönlümüz GS'lilerin alınmamasından yana ama mantığımız onların stadda bizim zaferimizi ligde olduğu gibi şaşkın şaşkın seyretmesinden yana.
Bu daha büyük bir haz verecektir.

Berkkaya5858 29.01.2009 12:39

Kardeşim tutmayın bu 3 büyük denilen takımları destekleyin sivassporu bakın bakalım arkalarında seyirci olmayınca durumları nice oluyor stadları dolmayınca napacaklar eger ki sadece sivaslı olanların hepsi büyük takımları bırakıp sivası desteklese ki (bu mümkün degil pek) o zaman Sivas gercek manada nasıl deger görür nasıl büyük takım muamelesi görür ama bazıları ayağımıza kadar gelmis bu büyük fırsatı görmüyor hala onları tutuyor

19_19 29.01.2009 12:42

Bjk taraftarının ırkçlık sölemleri ilgili desteği ben samimi buluyorum bu konuda daha öncede birçok eylem yapmışlardı şimdide balili konusunda baya destekçiler fenerli tarftarlar sesini çıkarmazken...

Hagi10 29.01.2009 18:10

[QUOTE=Yiğiter;469130]ultraslan şu soruma cevap ver..

Neden Musa,Diallo,Mahmet,Bilica değil de Balili?[/QUOTE]
Bunun birçok nedeni var.Aklıma gelenler:
1.Golü Balilinin atmıs olması
2.Golü attıktan sonra asker selamı yapmıs olması.(Unutmayın İsrail askerleri su anda Filistinde)Belki Balili İsrail askerleri icin yapmamıstır ama biz Baliliyi tanımıyoruz.Karakterini bilmiyoruz.Ne olursa olsun Balininin o sekilde sevinmesi yanlıs.

[QUOTE=Ertugrul;469133][B][B][I]Aşşağlık davranışlar vardır, küfür, hakaret, ırkçılık bunlardan bazılarıdır. Ancak bu aşşağlıklığın birde zirve noktası vardır ki bunu üstteki 37. mesajta rahatlıkla görebilirsiniz.

Terbiyesizliklerine Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı zulmü alet edenler, haysiyetsizce tavırlarının üstünü kapatmak için masumları kullananlar, omurgasız insanlıklarının bahanesini masumların göz yaşında bulanlar ve kendilerine gösterilen misafirperverliğin karşılığını küfürle karşılık vermeyi tercih edenler....Hiç olmaz ise biraz onurlu olun ve yaptığınız terbiyesizliğin üzerini kapatmak için FİLİSTİN halkını kullanmayın.

Tekrarlamak istiyorum İSTDER pankartını asmak için Ali Samiyen Stadına gittiğimizde stad görevlileri bize 'Eğer FİLİSTİNLE alakalı değilse pankartınızı rahatlık asabilirsiniz.' demişti. İki yüzlü tavır için bundan güzel örnek olamaz

Biraz hiç olmaz ise biraz ONURlu olun ...[/I][/B][/B][/QUOTE]

ultrAslan Filistinin isgalinden beri tepkisini her macta gostermistir.Yani sözde yaptıgımız ırkcılıgın(!) üstünü örtmek icin bunu kullanmayız.Misafirperverlikten bahsetmissiniz.Sizin misafirperverliğiniz küfür mü?İlk macta ortada hic bir sorun yokken ana avrat küfür etmediniz mi?Siz 100 yıllık bir camiayı terbiyesizlikle suclayamazsınız.Sivasta ne ektiyseniz Samiyende onu biçtiniz.ASY de pankart konusunu bilmiyorum ama bildigim kadarıyla statlarda siyasi mesajlar iceren pankartlar yasak.Yani pankartınızı asamamanızın sebebi Galatasaray degil UEFA veya TFF dir.

[QUOTE=19_19;469169]Bjk taraftarının ırkçlık sölemleri ilgili desteği ben samimi buluyorum bu konuda daha öncede birçok eylem yapmışlardı şimdide balili konusunda baya destekçiler fenerli tarftarlar sesini çıkarmazken...[/QUOTE]

Carsının amacı sadece ultAslanı karalamak buna alet olmayın.Bakın bir Fenerbahce macında Carsı ne yapmıs:

Beşiktaş tribünlerinden Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant�a tenis topları ve yabancı maddeler atıldı. Bu arada Rapaiç�in gözüne tribünlerden atılan madeni para geldi. Taraftarlar, İsrailli oyuncu Revivo�yu protesto etti. Taraftarlar hep bir ağızdan "Kahrolsun İsrail, Revivo dışarı" diye tempo tuttu.

[url]http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=34922[/url]

kanarya yigido 29.01.2009 18:20

sayin yönetimimize sesleniyorum istanbulda olanlari unutmayalim futbolcumuz balliye ve antrönerimize yapianlari bunlara gereken dersi verelim o derste sahada bunlari elemekle olur haydi yigidom 4 eylülü bunlara dar edelim lütfen balili ve bülent hocamiz icin tüm sivaslilar icin mücadele edelim sahada savasalim.GURBETCI YIGIDO.

Yiğiter 29.01.2009 22:10

Hagi10 saçmalama konujsunda ısrarcısın..

Golü Musa atsaydı aynı küfrü Musa yiyecek miydi..?
Hayır..Bu Baliliye münhasır bir küfürdü zira o bir Yahudi..

Asker selamını Balili Sivasspor'a geldiğinden beri yapıyor...Asker selamıyla özdeşleşmiş Bülent Hocaya bu jestini hemen her maçta gösteriyor..Bu bir bahane değil..Resmen,hükmen, her yönden IRKÇILIK!!!

carizma0658 29.01.2009 22:15

YA NİYE ALINMASIN GALASARAYLILAR 4 EYLÜLE BIRAKIN ALINSIN ALINSINKI KISASA KISAS YAPILSIN ONLAR NE YAPTIYSA KARŞILIGINI 4 EYLÜL CEHENNEMİNDE GÖRSÜN YA BİZ RESMEN BÜYÜGÜZ KORKAN DEGİL KORKUTANIZ KORKACAKLAR VE BÜYÜK TARAFTARIMIZ ONLARA GEREKEN CEVABI VERECEKTİR ANKARADAN CARİZMA0658 TÜM HEMŞERİLERİME SAYGILARIMLA

altuntas58 29.01.2009 22:31

[B]Biz onları analarıylada danalarıylada her şekilde yeneriz seyirciyi almamazlık yapamayız buna TFF müsade etmezama dediğim gibi ne yaparlarsa yapsınlar yenilmeye mahkumlar[/B]

izmirliyiğido35 29.01.2009 22:33

BENİM FİKRİM BU KONUDA SADECE BU MAÇ İÇİN ALINMASIN DİYORUM KATILAN YADA KATILMAYAN HERKESE SAYGILAR...

SONUÇTA SÜPER LİGİMİZE SİVASSPORUMUZ SAYESİNDE AYRI BİR HEYECAN GELMİŞTİR... SADECE PROTESTO AMAÇLI BU TALEBİMİZ... İSTANBULDAKİ MAÇLARIMIZDA KÜFÜR İSTEMİYORUZ ÖZELLİKLE DE BÜLENT HOCAMIZA KARŞI...

BAZI GS TARAFTARLARI KAHROLSUN İSRAİL DİYE BAĞIRDIKLARI İÇİN CEZA ALACAKLARINI SANIYORLAR TABİKİ HAYIR SİVASSPORA VE FUTBOLCULARIMIZA KARŞI TEZAHÜRAT YAPTIKLARI İÇİN CEZA ALACAKLAR İNŞALLAH...

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01.