![]() |
Cevap: Bizim Kendimizden Başka dostumuz yok.
[B]Ben 3 kez gördüm özet görüntüleri TRT1'de[/B]
|
beyler bırakın bu tartışmaları ya kendi kendimize bi soralım şunu bizim takımımız kendine yetmiyormu?????? tabikide yetiyorrrrrrrrrr dimiiiiii
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.
Profesör kaşlarını çatarak: ” Öküzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!” Öğrenci: “O zaman ben uçuyorum…” Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını basarisiz geçmesi için elinden geleni yapmış. Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Profesör öğrenciye: Sana son bir soru soracağım - demiş. Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayalet, birinde akil var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? Öğrenci: “Para olan çuvalı seçerdim…” Profesör: “Ben akil olan çuvalı seçerdim…” Öğrenci:”Normal! Kimde ne eksikse onu seçer… Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine “Öküz” yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : “Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz.”- demiş. ''profesörlük yapmaya kalkışmasın kimse..... kayserililerin yaptıgıda buna benzer bişey degilmi ama...:)ulaaaaaaaaa nasıl cevap yapıştı sanırım.....İNCE BAKMAK LAZIM PEHLİVAN POROFÖSÖRDEN BÜYÜK ÖĞRENCİVAR, ŞİMDİLİK ÖĞRENCİ TABİİİİ...... |
[QUOTE=KoyuSiyah;473700]bu arada şunu söylemek istiyorum yeniceri_can nickli arkadaşa senin yaptığın terbiyesizliği (avatar resminden bahsediyorum) nasıl tüm sivassporlulara bağlamıyorsam sende üçbeş tane densizin yaptığını bir takımın bütün taraftarlarına bağlama.[/QUOTE]
[B]ama gelip görseydin adanada bize yapılanlar 3 5 densiz eğil staddaki tüm kayserii ve adana demirspor taraftarı tarafından yapıldı. ;) avatarıma terbiyesiz derken..[/B] |
[QUOTE=yeniceri_can;473806][B]ama gelip görseydin adanada bize yapılanlar 3 5 densiz eğil staddaki tüm kayserii ve adana demirspor taraftarı tarafından yapıldı. ;)
avatarıma terbiyesiz derken..[/B][/QUOTE] senin yaptığını biz olgunluğa ulaşmadan önce gonyasporlulara yapardık ve o zaman yaptıklarımın ne kadar terbiyesizce birşey oluğunu anladım ve sendede aynı şeyi görünce terbiyesiz dedim ve cidden çok terbiyesizce bir hareket bu yaptığın. |
[QUOTE=GuNaY;471065][B]Futbolda taraftarlar arasında dost kavramı çok az görülüyor. Buna en iyi örnekte Bursa_Ankaragücü'dür. Bizlerin bu şekilde dost edinme çabasınıda anlamak mümkün değil. Biraz sıcak ilişkiler kurulduğundan hemen dostluk! Öncelikli olarak dostluğun anlamını, daha sonra taraftarlar arasında dostluğun anlamı içinde Texas-Gecekondunun yaptıklarını öğrenmek gerek. Bizler dost çabası içinde olmayacağımız gibi düşman edinme çabasıda olmamalı. Kötü olmadığımız her taraftar grubu zaten sıkıntı olmayacaktır. Ama beklenti içine girersek "misal kayseri" hayal kırıklığı yaşamamızda çok normal.
Bizi tebrik edenlere teşekkür edip, çekemeyenlere sırtımızı döndükçe bu tür söylemlere de yer kalmaz.[/B][/QUOTE] [B] Yeri geldi teksas-gecekondu birbirinbe girdi dostluk kolay kolay olacak birşey değil tribunlerde.. Biz tribün,takım dostluğunu en çok Sakaryalı Tatanga kardeşlermizle yakalamıştık ne yazıkki kopukluk yaşadık.[/B] |
[QUOTE=KoyuSiyah;474339]senin yaptığını biz olgunluğa ulaşmadan önce gonyasporlulara yapardık ve o zaman yaptıklarımın ne kadar terbiyesizce birşey oluğunu anladım ve sendede aynı şeyi görünce terbiyesiz dedim ve cidden çok terbiyesizce bir hareket bu yaptığın.[/QUOTE]
[B]her zaman oldugu gibi yaptığımın arkasındayım. oda senin görüşündür yadırgamam.[/B] |
evet haklisiniz arkadaslar sivas sporumuzun maclarini 4 buyukler 4gozle bekliyo pugan kaybetmesini daha dogrusu cogu bekliyo yorumcularbile sivas spor kazandigizaman fazlakonusmuyolar kazanmadigizaman dahafazlakonusuyolar rakiptakimi.
|
[QUOTE=yeniceri_can;471003][B]Dün Adanadaki maç esnasında Sivas halkına orada bulunan taraftarlara Sivassporumuza Bülent hocamıza edilen küfürlerden sonrada kardeşimiz dostumuz Kayseri diye her platformda dolaşacakmıyız.Biz avuç satın alınmış kendi takımları olsa bu kadar önemsemeyecekleri kesin olan Adana Demir taraftarına ne demeli. biz şampiyon s.., hepiniz o... ç.... , i... sivas olamazsın şampiyon , şampiyonluk adayı aldı y.... , gibi tezahüratların yanı sıra kafamıza yağan polrtakal taş çakmak vs maddelerden sonra hala kayseriyi dostumuz olarak görmemiz kabul edilemez.bu sene şampiyon anadoludan diye bağırdığımız zaman ıslıklyanlarla ...
Lütfen ama lütfen artık gözünüzü iyi açın.bizi kimse çekemiyor.kmse bizi istemiyor.bu yüzdendirki Sivasın Sivastan başka dostu yok.[/B][/QUOTE] Helal olsun kardesim SIVASLININ SIVASLIDAN BASKA DOSTU YOKDUR ..! BIZ BIZE YETERIZ |
teesüf ederim gardaşlar biz Gazinatep'liler olarak her zaman Anadolu'dan çıkacak yürekli ne yaptığını bilen(bir zamanlar bizim çok yaklaştığımız ama bazı nedenlerden dolayı kaybetmek zorunda olduğumuz şampiyonluğun en büyük adayı olan) ,inançlı ve de inatçı kulüplere her zaman destekçiyiz,bence her Anadolu Kulübü de bunda hemfikirdir,yolunuz açık olsun,kalbimiz sizinle...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:06. |