SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Neden Sivasspor ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23652)

SİVASLIYIZ 09.02.2009 20:35

Cevap: Neden Sivasspor ?

arkadaslar zaten umudumuz sivassporun şampiyon olmsı isallah bu umudumuz gerceklesecek

EN BÜYÜK SİVASSPOR

SEVDAMSIN58 09.02.2009 22:03

HEMSEHRILERIM OYLE GUZEL SEYLER YAZMISSINIZKI INANIN YAZACAK FAZLA BIRSEY DE KALMAMIS BENDE DIYORUMKI
ALLAH BIRLIGIMIZI ARTIRSIN TUM YIGIDOLAR BIRLIK ICINDE YASASIN VE BIRIBIRINI UNUTMASIN
ALLAH SIVASSPORUMUZU CIKTIGI BU YOLDA BASARISINI SAMPIYONLUK VE KUPAYLA TACLANDIRSIN INSALLAH

MHAKAN 09.02.2009 22:45

Sivas Spor 3-4 yıldır oyuncularıyla yönetimiyle özellikle de Bülent hocayla öyle güzelliklere imza atıyor ki artık bunları uzun uzun yazmaya gerek yok. Ancak; benim değinmek istediğim Sivas Spor taraftarı daha doğrusu seyircisi.Ne oldu bu insanlara inanın bir türlü anlayamıyorum. Uzun yıllardır hemen hemen sivastaki bütün maçlara gidiyorum eskiden taraftar daha bir heyecanlı daha tempoluydu sanki şimdi ise tam anlamıyla yüzlerine ölü toprağı serpilmiş gibiler. Bu yıl maraton B den kombinem var en üstlerdeyim 90 dk. boyunca takımı desteklemeden film izler gibi maç izleyenleri gördükçe şaşıp kalıyorum.Aşağıda Ahat abi ne yapacağını şaşırıyor bu şekil ben onu tanıyorum o beni tanımaz bile ama okadar takdir ediyorum ki ya adam maç bile izlemiyor her hafta ne yapacağını insanları nasıl harekete geçirecepğini şaşırıyor ama bizimkiler de tık bile yok adam artık aralara giriyor kahrını yüzlerine ifade ediyor ama ne fayda birkaç genç grup olmazsa hiç ses soluk yok gole bile sevinemez olmuşuz yazıklar olsun bize. Bırakın artık şu sosyeletliği maça gelir de niye ruh gibi otururursunuz anlamak mümkün değil sorun yaş ise ben de 41 yaşındayım 1 dk. susmuyorum belki etrafımı biraz hareketlendiririm diye çırpınıp duruyorum. Arkadaşlar ne yapmak lazım bu konuya mutlaka bir çözüm bulmalıyız taraftar gençleşse belki daha iyi olur zaten postacımıdır nedir hiçbişey bildiği yok insanların saygı duyacağı bir amigo olsa keşke marşlar öğretilip herkese dağıtılsa ne bileyim bir şeyler yapılsa artık stadla beraber şehir de uyuyor bir şeyler yapıp uyandırmak lazım ben bir şiir yazdım marş şeklinde ve bilinen melodilerle süsledim buna da bir beste yaptırıp söyleyebiliriz ya işte birşeyler yapalım artık böyle bir takımın taraftarı olarak vallahi stadın bu durumundan utanıyorum. Stad dolmuyor bile ne demek bu yahu şaşıyorum aklımı kaybediyorum inanılır gibi değil.............ne yapsak?.........

cenk5821 09.02.2009 23:34

eskiden bir gn bizde spr ligde oynuycaz diyordum belki lider sampiyon bile olurz diyordm ve oldu sonunda sıra smpiyonlukta

tuzlugollu 10.02.2009 01:09

nedenimi var yav sivasliyiz sivasspor yensede yenilsede ILLEDE SIVAS INADINA SIVASSPOR

Dark Force 10.02.2009 02:18

[B]3.ligden beri aşığıyım iyisiyle kötüsüyle her zaman yanındayım sivasspor umun [/B]

by_hunter 10.02.2009 10:18

çıkıp namusuyla şerefiyle oynadıgı için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR]
sivası sivaslıyı gurulandırıdıgı için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR]
adam gibi adamın nasıl olacagını tum turkıyeye gosterdıgı ıcın [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR]
kaliteli insanlardan kurulu oldugu için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR]
degerlerini asla kaybetmedigi için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR]
varlıgı ile bizi mutlu ettigi için [COLOR="Red"]sivasspor[/COLOR]
eee bide memleketimizin takımızı :D

hanedan58 10.02.2009 11:18

[B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Neden SİVASSPOR
Yıllardır sivas şehrinin bir sahibi olammıştır kendi halinde ülkenin en büyük topraklarına sahip olmasına karşın küçük ve kapalı bir şehirdir
Geleni gideni az olan dürüst ve çalışkan bir şehir olmasına karşın devlet daireleri kapatılmış özel sektörün yatırım yapmaığı övünecek tek şeyi kangal köpekleri ve çermikleri idi.
Hiç bir muhabbette hiçbir ortamda söz konuşaçak övünecek bir durumu yok idi
Ama SİVASSPOR ile başlayan bir değişim ile insanı itibar kazandı şehri yatırımlara açıldı şehir merkezi düzenlenmeye başlandı adı hergün televizyon ve gazete gibi basın yayın organlarında manşetleri süsledi.
Sivas lı olan gurbetcilerimiz tarafında işte benim şehrim memleketim denildi
Sivas dışında yaşayan hemşerilerimiz tarafından bir birleşme noktası oluşturuldu artık her sivaslı gururla ben sivaslıyın SİVASPOR luyum diyebiliyor
Anlatmakla saymakla bitmez SİVASSPOR un sivasa sivaslıya kazandırdıkları
Birde SİVASSPOR UN futbol camiasına kazandırdıklarına bir bakın herbiri altın degerinde oyuncular maliyeti düşük yabancı oyuncular sivassporda futbol oynayan ve türkiyeye aşık olmuş türk olmak için can atanlar
Sivas ımızı türkiyemizi dünya gazetelerinde 1. sayfa yapanlar
Ayrıca futbola yeni bir anlayış yeni bir dönem başlatmıştır yiğidolar insanların güzel futbol izleme heveslerini gidermiştir tff nun alt yapıya paf takımlara gereği kadar öenm vermesini sağlamış ve dahası futbolcuların gelecegine Türk hocaların neler yapabilecegine olan önemi anımsatmıştır.
Ve asıl görevinide başarı ile yerine getirerek Anadolu Takımları nın gerçek güclerini göstermelerine sebeb olarak yeni bir cağın başlamasına öncülük etmiştir.
GÖNLÜMÜZ VE DESTEĞİMİZ HERZAMAN SENİNLE SİVASSPORUM...............[/FONT][/COLOR][/I][/B]

a.yurdakul 10.02.2009 12:27

alemde tek de ondan.varmı başka kral,görebiliyormusunuz,ben göremiyorum ............................................

kangali 10.02.2009 14:09

slm yigidolar ben hollandada yasayan bir sivasli olarak sivas dan ve sivasspordan gurur duyuyorum.ozelikle sivassporun son haftalardaki basarisi sadece burada yasayan turklerin degil ayni zamanda hollandali futbol severlerin de konusu turk futbolundan konusuldugunda sivassporun basarisi konusuluyor ve ozelikle kulubun fakir ama takim ruhunun varligindan ve bunu oyunlarinda gusterdigini konusuyorlar.buda beni ve burada yasayan tum yigidolari gururlandiriyor.sivasspora basarilar insallah sampiyon olacagiz.slm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03.