![]() |
Cevap: Futbolcular Ne Dedi?
[QUOTE=avrupafatihi900;478049]lostie demişki 3 maçtada darmadağın ettik kardeşim bilmiyorsan yaayım 1 maç kazandınız o da galatasarayı ilk yendiğiniz maç öteki ikisi berabere bitti[/QUOTE]
lan penaltilarda koymadik mi size |
tamam LosTie58 sorun kalmadı eyv. bozkurta gelince bu forum herkese açık bir forum kmseye sormam napacağımı
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478053]bozkurt187 noldu işine gelmeyince çirkefleşmeye başladın zorunamı gittii yazdıklarım[/QUOTE]
ne zoruma gidecek lan **** adam misiniz siz sokakta görsek böyle konusamazsiniz ama sanal alemden yaziyorsun |
penaltılar maç bitince yapılır bozkurt o-2 maçta berabere bitti berabere bitmese neden penaltılara gidilsin bunuda benmi öğretcem sana
|
sokakta görsemde aynısını yaparız aç senedir bişey oturmuş gidiyo anadolu erkeği delikanlıdır biz neyiz kardeşim sanal alemden laf atıyomuşuz sende atmıyomusun hemde lafta değil küfür
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478058]tamam LosTie58 sorun kalmadı eyv. bozkurta gelince bu forum herkese açık bir forum kmseye sormam napacağımı[/QUOTE]
kardesim sen buraya futbol tartismaya gelmemissinki sivaslilari kötülemeye gelmissin, yok kültür yokmus, yok sivaslilarin sokaginda hep küfür varmis, hic sivasa geldin mi |
[B]Arkadaşlar,
Topic başlığına uygun yorum yapınız lütfen. Son uyarı olsun[/B] |
gldim hiçbir kötülüğünü de görmedim ama şuanda fikrim değişti demekki iyi kültürlü insanları olduğu gibi senin gibileride varmış
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478061]sokakta görsemde aynısını yaparız aç senedir bişey oturmuş gidiyo anadolu erkeği delikanlıdır biz neyiz kardeşim sanal alemden laf atıyomuşuz sende atmıyomusun hemde lafta değil küfür[/QUOTE]
bak kardesim madem bu kadar yigitsin madem kendine bu kadar güveniyorsun, o zaman birdahaki sivasspor macina gel benim misafirim ol |
sayın albina58 burada konu buralara geldiği için özür dilerim fakat bu kadar uzamasında küfür eden arkadaşlarımızn payı olduğunu görelim lütfen
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:23. |