![]() |
Cevap: Finalde Kimi İstiyoruz?
biz feneri eleriz finalde de beşiktaşı istiyoruz üç büyükleri yenerek kupayı almanın zevki bir başka olacak
__________________ UNUTULMAK ÖLMEK KADAR ACIYSA,HATIRLANMAK YAŞAMAK KADAR TATLIDIR |
Bence Beşiktaş'la biz final oynarsak güzel olur ama daha öncesinde fenerbahçe maçları var
|
8tas olsa iyi olur....Gucumuzu her kese bir daha kanitlariz...
|
[QUOTE=oguzhan_1616;479937]1) Ankaraspor AŞ
2) Beşiktaş AŞ 3) Eleniriz,Fenerbahçe Finale Çıkar Bence Bize Finalde Beşiktaş Gelsin Tabi Finale Kalırsak Önce Galatasaray sonra Fenerbahçe daha sonra da Beşiktaşı'ı dağıtırız çok iyi olur... Yorumlarınızı bekliyorum!!!:D:);)[/QUOTE] bende sizin temenninize katiliyorum ve ümit ediyorum öyle olur |
Hele bi şu turu da geçelim finalde kim gelirse gelsin daha maça çıkmadan kupayı alırız zaten ...
|
[B]bende beşiktaşı istiyorum ankarasporda bir işler var ne zaman oynasak adamlar skorda olmazsa istatistlikte bizden üstün oluyorlar...[/B]
|
herseyden önce feneri eleyelim
gerisi kolay final de bjk gelsin elersek hepinizi eledik tek tek hanginizde var bu bilek daha dur lig kupasıda gelecek deriz ins sözler bana ait sadece:);) |
rakkıbımız ankara olsun onları bız elerız
|
bence feneride eleyecegiz çünkü onlarda bir kargaşa var bundan faydalanırız ve finale çıkarız ve sonrada finalde jimnastikçileride eleyip :Dbu senenin ilk kupasını alırız:D
|
KİM GELİRSE GELSİN......VIZ GELİR TIRRIS GİDER..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11. |