![]() |
Cevap: "Sadri Şener, F.Bahçe beresi..."
[B]Yazıklar olsun senin gibi vekile..
Biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.. Sana oy vermeyen ellerime kurban olayım.. Bizi onun bunun diline düşürdün..Al övün eserinle...[/B] [url]http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=12538[/url] |
[B]Bu rezil adam için gerçek bir Yiğidoyu harcadınızya helal olsun site yönetimine,bunuda silin.[/B]
|
Selami Uzun iki dönemdir Sivas'a maddi manevi hiç bir hizmette ve katkıda bulunmadı. Ne bu şehrin sanayisine, sanayicisine, ne tüccarına, işadamına, ne fakirine, işsizine, ne bu şehrin kültürü ve sosyal hayatına, ne bu şehrin futbol takımına, gençlerine hiç bir katkısı olmadı. İki dönemdir resmen Recep Tayyip Erdoğan'ın atadığı bir vekil görünümünde.
Sayın vekil memleketimize bir çivi çakmadı ama sağolsun geldi bombayı patlattı, kazığı çaktı. Bizim onurumuzla oynadı, Sivasımızı dosta düşmana rezil etti, kepaze etti bıraktı. Arkadaşım hizmet etmiyorsun, destek vermiyorsun bari köstek olma! Allah aşkına bir de Sadri Şener'e cevap verdiği açıklaması var ki evlere şenlik, adam ben fenerliyim demiyor da, Sivaslılar hoşgörülü diyor. Evet çok doğru, saygılıdır, efendidir, hoşgörülüdür benim memleketim insanı ancak onun hoşgörüsü kendi vekilinin kendisine yaptığı bu hakaret ve saygısızlığa değil! Vekil oldunuzda bir kez Sivasspor'a şu katkıları oldu diye duymadık ancak, Sivasspor'u şöyle rezil ettiğinizi duyduk ya, Allahım sizi bildiği gibi yapsın! Sadri Şener'i de yapmış olduğu çarpıcı ve yerinde tespitleri için tebrik ederim! |
[QUOTE=muhsin koçak;483580][B]Bu rezil adam için gerçek bir Yiğidoyu harcadınızya helal olsun site yönetimine,bunuda silin.[/B][/QUOTE]
gerçek yiğido kim abi anlamadım ? |
Suç yine bizim..
O adam hop deyip oturmadı ya o vekilliğe.. yahu forumlara giriyorum,hep dalga geçiyorlar Sivasla.. Bakın Sivasla diyorum,Selam Uzunla demiyorum.. Resmen koskoca bir şehrin onuruyla oynadın,bu yaptığını anasınıfına giden bebeler yapmaz ki sen koskoca(!) vekilsin..Ama ben bu konuda rahatım şahsi olarak..Bu adam benim vekilim değil..Sadri Şener vekilim olsun ama bu adam olmasın..:):mad::mad::mad: |
[QUOTE=crzzzy22;483595]gerçek yiğido kim abi anlamadım ?[/QUOTE]
Benim kardeşim ben......................... |
[QUOTE=muhsin koçak;483597]Benim kardeşim ben.........................[/QUOTE]
pardon abi bende yanlış anladım :) selami uzun a diyorsun zanneddim |
[QUOTE=crzzzy22;483599]pardon abi bende yanlış anladım :) selami uzun a diyorsun zanneddim[/QUOTE]
yazdığımı sildikleri için denlendim biraz o yüzden böyle dedim. |
ben sadece gülüyorum Şadri şenerin bir haberiyle nasılda
Hakaret ediyorsunuz unutmayım sanal alemde yapılan hakeretler bile suçdur ki hakaret ettiğiniz kişi bir Millet vekili siz kırk yılık kaniden bir anda yani olmasını bekliyorsunuz yani sizler yalan sevgi göstermelik sevgi yani sivasa gelip sizi kandıran kişilerimi istiyorsunuz size doğrucu olanlar suçlu ama yalancı olanlar cici mi diyorsunuz benim o adamın partisiyle hiç işim olmadı ben kişilerin gerçekleri saklamsından yana değilim o konudada kendisini takdir ediyorum Burdan herkeze soruyorum Trabzonu Araştırın bakayım geçmişi ney bir bereyle bile bu kadar uğraşan bir taraftar burda birlik oluyorsunuzda niye SİVASSPOR MAÇLARINDA VE SİVAS MEVZU OLDUĞUNDA DESTEK İÇİN BİRLİK OLMUYORSUNUZ Bİ SÖYLEYİN LÜTFEN İSTANBULU KARADENİZLİLER YÖNETİYOR SİVASLI ÇOK DİYORLAR ÇÜNKÜ BİZLER YÖNETİLMEYE ALIŞILMISIZ O KADAR Sitem ederkende hakeret etmeden edin lütfen Mesüt özdile eleştirenler oldu Alman Milli takımını seçti diye Hep demiyormusunuz bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içip başka takım tutanlara yazıklar olsun, mesuttan almanyanın ekmeğini yedi suyunu içti o zaman doğruyu seçmiş biz yaparsak doğru başkası yaparsa yanlış bunasıl bir mantık SİVASSPORU DESTEKLEYEN DESTEKLER DESTEKLEMEYENDEN BANANE İSTERSE KİM OLURSA OLSUN |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09. |