![]() |
Cevap: Sivasspor 1 Ankaraspor 0
Haydı sıvas haydı kalbımız senınle.................
|
ulannnn silla:mad:........................
|
ilk yarı biti ikinci yarı sivas rüzgarı esecek
|
ilk yarı sonucu; sivasspor 1-0 ankaraspor...........
|
valla ıkıncı yarı daha ıyı oynamak lazım..ruzgarda sımdı bızım kaleye dogru esecek..gol atmayagörelım hemen bırakıyoruz oyunu. umarım ıkıncı yarı daha ıyı bı sıvas ızlerız..
|
Cok kotu oynuyoruz.eger herkesin delik desik ettigi bu Ankaradan puan kaybedersek bu gece bana uyku yok.Aman Sivasim ikinci bir taneyi daha caksan...
|
[B][I]İlk yarı 1-0 üstünlüğümüzle bitti. Maç sonunda 3 puan bizim olacak inşaallah ...[/I][/B]
|
COK UZULUYORUM TAKIMIMIZ ADINA HIC AYAGA PAS YOK HER TOPU RAKIBE ATIYORUZ BIR GOL VAR MACTA ONUDA ANKARA KENDI YEDI BIZ ATMADIK BU GIDISIMIZ IYI DEGIL SANKI OLU TOPRAGI VAR TAKIMIN UZERINDE MUCADELE ADINA HICBIRSEY YOK NEREYE GIDIYORUZ ANLAMIYORUM BU SEKILDE BIR GOLE YATMAYI DUSUNUYORSAK IKINCI YARIDA ANKARA RUZGARI DA ARDINA ALARAK OYNAYACAK BIR GOL BULURLARSA BU SEKILDE OYNAYAN BIR SIVASSPORUN KARSISINDA GALIBIYET GOLUNU BULMALARI COK ZOR OLMAZ INSALLAH IKINKCI YARIYA BIRILERI ANLATIR DURUMU VE IYI BASLARIZ YOKDA IYI DEGIL BU GIDIS
|
[B]sivasın 2ci yarı daha baskılı oynaması lazım .[/B]
|
tam balilinin maçı.. bu ankara yuklenecek kı yuklenecek..bunlara 2.cı golu atmadan bıze rahat yok..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |