![]() |
Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!
Kendisi has bir Sivas'lıydı. Sivas'la özdeşleşmişti.
Çok hizmeleti oldu, hemşerilerimizi bir araya getirdi. Vefaatı Memleketimiz için büyük bir kayıp oldu. Allah Ailesi ve Sevenlerine sabır versin. dayanılması zor bir acı. Arzu ettiğin sonsuzluğa, sonsuzluğun sahibine kavuştun. Hemde şiirindeki gibi üşüyerek. Allah herkese istediği gibi ölüm nasip etmez büyük başkan. Allahın sevgili kulu olduğunu aramızdan ayrılırkende gösterdin. İnşallah gittiğin yerde, mis kokulu çiçeklerin içinde, şiirinde anlattığın gibi bir yerde mutlu ve mesut olursun. Ruhun şad, mekanın Cennet olsun Büyük Başkan. |
HALAA INANAMIYORUM ;
YARALI GÖNLÜM INANMAK ISTEMIYOR SEN ÖLEMEZSIN BÜYÜK BASKAN BIZLERI BURDA YANLIZ KIMSESIZ BIRAKMA ICIM YANIYOR KAN AGLIYORUM MEGERSE SENI NEKADAR COK SEVIYORMUSUZ SENIN YOKLUGUNDA SANA OLAN SEVGIM DAHADA ARTIYOR SIVASIMIN MERT YÜREKLI YIGIDI' SEN GIDERSEN KIM BIZE SAHIP CIKACAK SENIN KADAR KIM BIZI SEVECEK SEVDIRECEK SEN GIDERKENE BILE HALKI BIRLESTIRDIN SEN GIDERKENE TÜRKIYE TEK YUMRUK OLDU HER EVDEN SEMALARA DUALAR YÜKSELIYOR TÜRKIYE TÜRKIYE OLALI HIC BU KADAR TOPYEKÜN OLMAMISTI BUNLAR SENIN ESERIN REISIM HANI DEMISTINYA BIR SEYLER YAPMAK ISTIYORUM ESERLER BIRAKMAK ISTIYORUM REISIM SEN BIZE BIRLIK VE BERABERLIGI ÖGRETTIN SEN BIZE SEVGIYI VATANA MILLETE HIZMETI ÖGRETTIN SEN BIZE GÖNÜLLERI FETHETMEYI ÖGRETTIN BUNDAN BÜYÜK ESER OLURMU KOCA REISIM BIZLERI YANLIZ BIRAKMA ÜSÜYORUZ KOCA REISIM.......... ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN AILESININ VE ÜLKEMIZIN BASI SAGOLSUN |
sivas halkının başı sağolsun buyuk bır ınsandı cok acı verıcı bu şekıl olmamalıydı ben bunda ıhmal deyılde kasıt var dıye düşünüyorum rahat uyu sen başkan
|
Hepimizin başı sağolsun :( :(
|
Herşey buraya kadarmış be reis.
Seni bu memleket çok sevdi reis. Bize doğru yolu,insanlığı,dürüstlüğü adam gibi adamlığı öğrettin.Bize siyasette dahi ilkeli dürüst olunacağını öğrettin.Bize kalbinde iman sevgisi din sevgisi allah sevgisi vatan sevgisi millet sevgisi bir gençlik aşıladın kendi hayatından örneklerle.Bize herşeyden önce bir hayat verdin be reis, bu hayatın nasıl yaşanılacağını öğrettin. Şimdi görevini tamamlamanın huzuru içinde gidiyorsun öbür tarafa. Ağlamayacam reis,ağlamayacam.Ama ne faydaki yüreğim ağlıyor be reis tutamıyorum kendimi,tutamıyorum reis, tutamıyorum... Tüm türk-islam alemin başı saolsun gönüldaşlarım,ülküdaşlarım.Bugün türkiye çok önemli bir büyüğünü yitirdi.Allah tan rahmet kederli ailesine,yakınlarına ve bizlere başsağlığı ve sabır diliyorum... Üşüyoruz be reis üşüyoruz.... |
ALLAH RAHMET EYLESİN.
SİVAS İÇİN ÇALIŞAN SİVAS LA KALKAN SİVAS LA YATAN HER DAİM MEMLEKETİ İÇİN ÇALIŞAN ALLAH VE MEMLEKET SEVGİSİNİ HER DAİM YAŞAYAN,BU IŞIĞI ÇEVRESİNE YANSITAN DEĞERLİ BİR DEVLET ADAMIYDI,ADAM GİBİ ADAM İDİ. ŞİMDİ DUA ZAMANI ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN. |
aklimageldikce icim parcalaniyor allah sevdiyi kullarini erken cagirirmis bundan bir hafta once cok karisik ruyalar goruyodum boyle ruyalar gorduyum zaman korkuyla bekliyordum ne olacakdiye hayirlisi olurdiyordum basimiza bu uzuntu gelecekmis demekki keske bu kabus bir ruya olsaydi hala inanamiyorum
|
TEK AŞKIM PILATONİK AŞKI SİVAS İDİ.BAKIN SİVAS MİTİNGİNDE NE SÖYLEMİŞ..
Önce Sivas sonra iktidar İlk önce Sivas Belediyesi'ni almayı, sonra da iktidara gelmeyi istediğini vurgulayan Yazıcıoğlu, "Sizinle bir şey ispat etmek istiyorum. 55 yaşına geldim. Hayatımın yarısı çile yumağı ile geçti. Sizleri tanıdık, kardeş olduk. Birbirimizi kırıp incitmedik. Şimdi hep birlikte Türkiye'ye vereceğimiz bir mesaj var. Tek evlat gibi koruduğum kara sevdam, platonik aşkım Sivas var. Gelin burasını bize verin. Görün bakın ne olacak. Birlikte mutlu olmak için Sivas'ta değişim diyoruz. Belediyeyi alınca önce Sivas'ın, sonra da iktidara gelerek ülkenin birliğini koruyacağız" açıklamasını yaptı |
Önce Sivas sonra iktidar
İlk önce Sivas Belediyesi'ni almayı, sonra da iktidara gelmeyi istediğini vurgulayan Yazıcıoğlu, "Sizinle bir şey ispat etmek istiyorum. 55 yaşına geldim. Hayatımın yarısı çile yumağı ile geçti. Sizleri tanıdık, kardeş olduk. Birbirimizi kırıp incitmedik. Şimdi hep birlikte Türkiye'ye vereceğimiz bir mesaj var. Tek evlat gibi koruduğum kara sevdam, platonik aşkım Sivas var. Gelin burasını bize verin. Görün bakın ne olacak. Birlikte mutlu olmak için Sivas'ta değişim diyoruz. Belediyeyi alınca önce Sivas'ın, sonra da iktidara gelerek ülkenin birliğini koruyacağız" açıklamasını yaptı |
[QUOTE=sofularlı34;496942]ALLAH RAHMET EYLESİN.
SİVAS İÇİN ÇALIŞAN SİVAS LA KALKAN SİVAS LA YATAN HER DAİM MEMLEKETİ İÇİN ÇALIŞAN ALLAH VE MEMLEKET SEVGİSİNİ HER DAİM YAŞAYAN,BU IŞIĞI ÇEVRESİNE YANSITAN DEĞERLİ BİR DEVLET ADAMIYDI,ADAM GİBİ ADAM İDİ. ŞİMDİ DUA ZAMANI ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN.[/QUOTE] ah reis ah bizlere ne desen haktir sana sivas belediyesini bile cok gördüler hemide iclerinden cikmis evlatlarina simdide vicdan azabi cekiyorlar aglayin sivaslilar aglayin adam gibi adam cikti memleketten kiymetini bilmediniz aglayin sivaslilar aglayin |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:13. |