![]() |
Cevap: KINIYORUZ...
[B]Şiddetle kınıyorum :( :mad:
tff mail atalım arkadaşlar....[/B] |
nekadar duyarsız ve rezil bir devlet büyüklerimiz var yazıklar olsun böyle bir rezillik dünyada görülmemiş :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
insallah sivas denizli macinda bu kadar duyarsiz olmaz, ve turkiye milli takima ornek olur.... ne varsa sivasta var
|
KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... ................................................................................
|
[B]ÜŞÜYORUZ [/B]SAYIN BAŞKANIM SENİ UNUTMAYACAĞIZ
|
gardasim iki uc ******** fedaresyonu yonetirse ancak bukadar olur
|
kinama kelimesini anlamak icin serefli insanlar olmalilar onlar ********ce kulaklarini tikiyorlar
|
yazıklar olsun ne diyim innşallah burdaki maçta yaparlar
|
[FONT="Arial Black"][B]Kendi deyiminizle "80 milyon"un bir halkin bekledigi Bir Siyah Bandi Kolunuza baglamadiniz yaaa turkiye futbol federasiyonunu 7.5 milion SIVASLILAR adina Protesto Ediyorum Ve siddetle kiniyorum... Bilal Dogan ( Yildizeli-Sivas )[/B][/FONT]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER]Kendi deyiminizle "80 milyon"un bir halkin bekledigi Bir Siyah Bandi Kolunuza baglamadiniz yaaa turkiye futbol federasiyonunu 7.5 milion SIVASLILAR adina Protesto Ediyorum Ve siddetle kiniyorum...
Bilal Dogan ( Yildizeli-Sivas )[/CENTER][/B][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:32. |