SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24831)

memet24 17.04.2009 01:25

Cevap: KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ?

yolunuz açık olsun ..............................

serdar-58 17.04.2009 02:40

sivassporumuza canı gönülden başarılar dilerim konya maçında inşallah bu maçıda yeneceğiz nazar değmesin

yener_sahin 17.04.2009 09:19

İsterden abilerime yaptıkları organizasyon için canı gönülden teşekkür ediyorum.Ayağına yüreğinize sağlık.İnşallah sağ salim kazasız belasız gider gelirsiniz.

sivasli215 17.04.2009 09:42

[QUOTE=sarilartekstil;503537]YA ALAH AŞKINA KOCA İSTANBULDA HİÇ SİVASSPORU SEVEN YOKMU ANLAMADIM BU NEBİÇİM TARAFTARLIK BU NE BİÇİM SİVAS SEVGİSİ TAKIM ŞAMPİYONLUGA GİDİYOR HALA TARAFTAR UYUYOR ARKADAŞLAR BURAYA GELMİYECEKSENİZ YALANDAN YERE BAHANE ÜRETİP BARİ YORUM YAZMAYIN.

EVET GELENLER ADLARINI YAZSIN BAKALIM KİMLER VAR

1- MURAT SARI
2- YAVUZ SARI
3- OGUZ SARI
4- KAZIM DURMUŞ

NOT-

MAÇA GELEN 5 ÖGRENCİ ARKADAŞIN MAÇ BİLETLERİ BENDEN HADİ BAKALIM

SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE]

[B]evet hep övünürüz istanbulda 2 milyondan fazla sivaslı var diye değil mi?
konya maçını bi yana bırakın,belki insanların gerçekten önemli işleri vardır ama daha 1-1,5 ay önceki fener maçlarına gittinizmi bilmem?
istanbulun göbeğindeki maçta ne kadar sivaslı vardı biliyormusunuz?
hele birde ondan 3-4gün sonra yine aynı staddaki kupa maçındakileri ise elle sayabilirdim!!!
ben senelerdir ankarada yaşıyorum,işim nedeniyle birkaç yıldır istanbuldayım.ve ilk kez sivasın istanbulda maçına gittim ve çok üzüldüm!2milyon hemşerimiz nerede ???
2.ligde iken sivasımız istanbul deplasmanlarına geldiğinde bn televizyondan gördüğümde ali samiyen inönü farketmiyor,dolduruyorduk,yanlış mı hatırlıyorum?
ee peki ne oldu da taraftarımız bu kadar ilgisizleşti?

neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.konyaya gidip takımımızı destekleyecek olan hemşehrilerimize yollarının açık olmasını,diliyorum.inşallah sivassporumuzda 3 puanı alıp onların bu zahmetlerinin karşılığını verir....[/B]

izmirliyigido 17.04.2009 10:49

Konya'ya gidecek kardeşlerimizi görmek istiyoruz. Haydi YİĞİDOLAR, bu çağrıya kulak verin.

AYK

babysever 17.04.2009 12:57

[B]Yolunuz açık olsun.Sivastanda 1967 Genç Taraftarlar Derneği 2 Otobüs organizesi ile gelecek.Orda görüşürüz...Sivastan gelmek isteyen ama tribünde bağıracak destek olacak yaş ortalaması düşük gençleri götürecek aracımız..[/B]

efe058 17.04.2009 14:04

[B][COLOR="Blue"]İmkanları zorlayarak İstanbul'a çok uzak olmasına rağmen takıma destek için
Yola Çıkan İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yönetimini ve gönüllülerini
kutluyorum. Allah yolunuzu açık etsin. [/COLOR][/B]

yiğidosebo58 17.04.2009 18:05

ARKADAŞLAR KONYAYA BENDE GELİYORUM SEBAHATTİN BELKAVLİ

RECEP_YÜKSEL 17.04.2009 18:57

1 MURAT SARI
2 YAVUZ SARI
3 KAZIM DURMUŞ
4 RECEP YÜKSEL
5 EMRE YÜKSEL
6 ÖMER COŞKUN
7 OSMAN GÜNAY
8 ERTUĞRUL ÖZDEMİR
9 MUSTAFA GÜNAY
10 TAHA GÜNAY
11 CEMAL KILIÇ
12 YUSUF TAŞKÖPRÜ
13 SEBAHATTİN BELKAVLİ
14 VAHİT ÇARKÇI
15 MURAT KANIK
16 OKTAY KESKİN
17 CENK ÜNAL
18 ORHAN ÇALIŞKAN
19 EMRE ALTAN
20 NEDİM
21 NEDİM

karagulle7658 17.04.2009 22:08

[COLOR="Red"]allahın izniyle gidip gelmeniz nasip olsun inşallah bu maçtada galip gelen sivas olacaktır haydi yiğidolarrr anadolu şampiyonunu bekliyorr allah ayaklarınıza kuvvet versin tam destek düm tek tek yapmaya devamm [/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21.