SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Trabzonsporlulara Yakışmadı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25080)

Kasim58 24.04.2009 22:05

Cevap: Trabzonsporlulara Yakışmadı

Siz ts lular bukadar aglamakla ne elde edeceksiniz,kime hizmet edeiyorsunuz bilmiyorum?ama otel parasini bahane edererek yine becare,zavali ve acizlinizi ortaya cikardiniz.
cikipta ts gibi paramiz yok diye aglasaydiniz!Bizler sizin gözyasinizi silerek basimiz üstünde agirlardik?Ama siz yine size yakisani yaptiniz ama normal kapasiteniz bukadar neyapalim.

GuVeN 24.04.2009 22:08

yönetımımlerının oyununu tum trabzona yayan laflar etmeyelım hemserılerım..su kanınız azcık yavas aksın,celallenmeyelım hemen:)

carizma0658 24.04.2009 22:29

sivas yonetiminden özellıkle şunu istıyorummm trabzon macı na gdildiginde rize de konaklama yapılsın önemle rica ediıorumm biz trabzondan çok daha büyük bir camıayız LÜTFEN ÖNUMUZDEKİ SRZON TRBZ MACI RİZEDE KONAKLAMA OLSUN KISASA KISAS

carizma0658 24.04.2009 22:31

VE LİGDE KİMSE UNUTMASIN BİZ SİVASLILAR VE YİGİDOLAR HAVANIN SERT ADAMIN MERT OLDUU YERDENIZ PARASI OLMAYAN TAKIMA SİVAS YARDIM EDER KİMSE AGLAMASIN

vedat58 24.04.2009 23:52

valla su trabzonu yenip sonrada bi sampiyon olalim , sonra 5 yil sampiyon olmamaya raziyim ....:D:D:D:D

burak_baykal 25.04.2009 00:17

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;507925][B]Evet sabah bi radyoda dinliyorum Trabzon tarfatarı olan arkadaş diyorki SİVAS'da oteller çok pahalı ya kardeş niye geceden geliyorsunki sen taraftarsan maç Cumartesi gündüz otele ne gerek sırf yaygara olsun diye konuşuyorlar hiç yokdan [/B]

[B]TEK KELİME ŞAMPİYON SİVASSPOR[/B][/QUOTE]

[B]haklısın recep abi eğer taraftar grubu ise niye belli bir saate gelmiyorsun maç akşam oynanmayacak saat 16:14,de buradan tüm trabzonspor taraftarlarına sesleniyorum istder,i örnek alın ne zaman deplasman maçı olsa 1 gün önce geceden yola çıkıp maç sabahı orada olup daha sonra akşama doğru tekrar yola çıkıyoruz.nede otel sorunumuzda yok paşalar gibi takımımıza destek verip tekrar yola çıkıyoruz.bizim otele gerek yok biz gece gündüz uzun ince bir yoldayız sivasspor aşkı yolundayız ama siz hangi yola sapıyorsunuz bilemem [/B]:D:D:D:D:D:D:D :D :D :D :D

Akartuna58 25.04.2009 02:44

hamsi koydum tavaya basladi oynamaya

daha nedim ben :D

ready 25.04.2009 08:41

[QUOTE]RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı
Evet sabah bi radyoda dinliyorum Trabzon tarfatarı olan arkadaş diyorki SİVAS'da oteller çok pahalı ya kardeş niye geceden geliyorsunki sen taraftarsan maç Cumartesi gündüz otele ne gerek sırf yaygara olsun diye konuşuyorlar hiç yokdan

TEK KELİME ŞAMPİYON SİVASSPOR[/QUOTE]

paşalar gibi çıkacaksın bir gün önceden yola dinlene dinlene deplesmanın tadını çıkaracaksın şimdi ne gerek var otele deplesmancı adam otel motel bilmez

gfb1907 25.04.2009 11:54

hazmedemiyolar sivassporun basarısını o yüzden böle seyler yapıolar görecekler bugun günlerini

gül5858 25.04.2009 14:51

Bu gibi komplolara gelmeyelim ve aydınlatıcı demeçler vermek doğru bir yaklaşım. Sayın valimiz Veysel dalmaz yaptığı açıklamalarla bu çıkan dedikoduların Sivas'ımıza yapılmış bir komplo olduğunu ve doğruluk payının olmadığını açıklamıştır
Haftalardır liğde şampiyonluğunu koruyan S.Spor'a ve son yıllarda büyüyen ve gelişen Sivasımızı küçük düşürecek dedikodular üretmekte olan Tspor taraftarları ve belkide yönetimi kendilerine yakışanı yapmışardır.

Yarınki oynanacak S.spor ve T.spor maçında aklı selim davranmak gerekli ve belki yarın olay dahi çıkarmaya çalışacaklardır o yüzden taraftar olarak bunlara fırsat vermeyelim ve gülüp geçelim. Ne S.poru,ne Sivas'ı ve'de taraftarı dedikodularla yıpratamayacaklar.
YİĞİDOLAR HERKEZİN ADINA KONUŞACAK SAHADA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59.